Benimki de kol tutarak uyur, şu an 3 yaşında hala öyle..Kizlar nereye yazsam bilemedim burada daha aktif cevap veriliyor diye yazdım. 24 aylık Allah bagislarsa bı kizim var.
Teyzeleri 19 aylıkken gece emmesini kestim o da tamamen bıraktı arada gündüz alıyordu ama onuda reddetti sonuçta 2 ye ne kaldı dedim çok takmadim.
Gelelim asıl konuya geceleri aglayinca göğsüme alıp su icirip daldiriyordum ve kızımda tene değmeden uyumama başladı. İlla uyurken karnıma açıp ellerini ayaklarını sürecek bu aya kadar sorun yoktu ama taktir edersiniz ki artık hava serinledi. Geçen fena midemi üşüttüm yahu çocuk karnım olmadan uyumuyor. Psikolojik olarak etkilenir diye de net hamle yapamıyorum var mı bu öneriniz?
Ayy ondan korkuyorum. O yüzden ayirmiyorum.benim kizimda gece uykusuna dalarken karnina pispis yaptirir ama gece bu durum soz konusu degil memeden kestiginiz icin bir terkedilme kaygisimi olustu acaba
ayirmayin gece uykusuna daldiktan sonra tekrar yatagina alin bu aylarda bu terkedilme korkusu yasanabiliyor kizim 22 aylik ve oda ayni durumda suan evde odaya birakip wc ye gitsem evin icinde koşa koşa beni ariyor anne anne diyerek buda boyle bir surec demek kiAyy ondan korkuyorum. O yüzden ayirmiyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum Niloya veriyorum eline ona aşık ama yok illa benOyy Oyy Oyy. Severim ben bu minik tosbayı yaa. Siz böyle anlatınca öyle sevimli sevimli canlandıki gözümde. Ayaklarını, ellerini sevesim geldi.
Allah bağışlasın yavrunuzu. Ten tene temas bebeklerde güven duygusunu geliştirir. O da bunu yapıyor.Sizin sıcaklığınızı en iyi hissetme yöntemi olarak bunu geliştirmiş. Yerine başka bir yöntem geliştirmeden vazgeçmez.Yeğenimde annesinin saçlarıyla oynayarak uyurdu.Sağlıkla,mutlulukla büyütün inşallah.
Aynı durumdayız Kasım'da 3 olacağız kol delisi devamlı koluma sarılır hatta uzun kollu giydiğimde çıkarttırırBenimki de kol tutarak uyur, şu an 3 yaşında hala öyle..
Bizim odalar ayrı ilk uykuya geçişte beni istiyor birde bazı geceler. O zaman onunla yatıyorum. Ben bir daha birlikte aynı odada yatarsak daha zorlanır diye düşünüyorumayirmayin gece uykusuna daldiktan sonra tekrar yatagina alin bu aylarda bu terkedilme korkusu yasanabiliyor kizim 22 aylik ve oda ayni durumda suan evde odaya birakip wc ye gitsem evin icinde koşa koşa beni ariyor anne anne diyerek buda boyle bir surec demek ki
kizimin odasini 6 aylikken ayirdim bu ara besigini kendi odama bile tasimayi dusunuyorum bazen uykudan uyanip yataginda beni arayip mizirdiyo ben yanina gidene kadar panikliyo nefes alis verisi bile degisiyo yavrucaklar bilinc altlarinda hangi dusunce yatiyor bilemiyoruz ki
Ahahaha yüz yine iyiymiş yaaaBenim büyük kızım da yüzümü okşamadan uyumuyordu. Gece uyurken eli yüzümden düşerse fizahi koparıyordu. iki sene o sekilde uyuduk.
3 yaşında verdim ben anaokuluna, okula gidiyorsun artık diye yatağını ayırdım ama 5 yaşına kadar o yüzüme dokunma olayından vazgecmedi.
İlgisini başka bir yere çekmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun
Yok işe yaramadıUyku arkadaşı gibi bişeylere alıştırsanız .
bu durum o yaşta her cocukta var ayni seyden bahsetmisiz aslinda uykuya gecerken kendi basina uyuyan cocuk sayisi azdir sanirim ama gobek acmak yerine baska bir alteenatif deneseniz saclarinin oksanmasindan cok hoslanirlar mesela yarin bir deneyinBizim odalar ayrı ilk uykuya geçişte beni istiyor birde bazı geceler. O zaman onunla yatıyorum. Ben bir daha birlikte aynı odada yatarsak daha zorlanır diye düşünüyorum
Göbeğe göre iyi tabi. Ama benim kızım kendi isteğiyle diğer tarafa dönse neden dokunamıyorum diye ağlamaya başlıyordu. Çok sıkıcıydı yaaa..Ahahaha yüz yine iyiymiş yaaa
Tamam deniycembu durum o yaşta her cocukta var ayni seyden bahsetmisiz aslinda uykuya gecerken kendi basina uyuyan cocuk sayisi azdir sanirim ama gobek acmak yerine baska bir alteenatif deneseniz saclarinin oksanmasindan cok hoslanirlar mesela yarin bir deneyin
UsutmesemKizim kulagimla oynuyo esek kadar oldu :) oglumda sacla ben mutluyum onlarin benle temasi hosuma gidiyo
Aynen, uzun kollu giyemem, kışın donarım..Aynı durumdayız Kasım'da 3 olacağız kol delisi devamlı koluma sarılır hatta uzun kollu giydiğimde çıkarttırır
Konu sahibi bu kadar örnek çıktığına göre normal olsa gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?