Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burda sızı kımse meslegınızle elestırmedı
eger deselerdı kı ayy sende ogretmensen eger ! , o kadar okudun ola ola bu mu oldun falan deselerdı haklısınız ama oyle bırsey yok
arkadaslar sıze o kadar egıtım aldınız aslında sızın daha ıyı bılmenız gerek cocukla nasıl konusulacagını minvalınde soyledıler.

burda hepımız zaman zaman elestırıldık
kısılıge hakaret tacız falan olmadıgı surece ınsanları yormanın kurumları mesgul etmenın de suc olması gerektıgını dusunuyorum ben
ona kızayım gıdıp dava acayım durumu her yasal hakkı gayrı sekılde kullanmaya calısmak da suc olmalı
yazılan dılekcelere yorulan katiplere yazık

ona bakarsak sızde bana daha once bır konuda agır konusmustunuz mesela
hıc unutmuyorum dalga gecmıstınız ama sımdı o yorumunuzu bulmaya usenırım hıc sormayın ugrasamam ben ama olanı soyluyorum
ama bakın ben sıze nasıl sakın yaklasıyorum degıl mı
burda bikac kisiye yanlis konusup uzdugumu hatirliyorum.
o an dogru yaptigimi dusundugum oldu.eger biride sizseniz kusuruma bakmayin lutfen.
ama ben burda kimseye ama kimseyi mesleginden vurmadim.
inanin her konu açisimin sonu meslegime gidiyor.
dava açacagim kişi ogretmen hanim,yilin annesi yilin ogretmen annesi diyip vurgulama yapip alaya aldi kendince.
birde ogretmen olacaksiniz yorumuda var bu konuda kacirmissiniz.
cidden yildim artik.
surda kadin kadina sohbet etmenin mesligimk olur?
doktor sadece hastanede doktor,ressam sadece atölyesinde ressam.
yani ne alakasi var..
psikologlar bile buraya konu aciyor tikaniyorlar.care istiyorlar.
ben hiç yapmadim.
bide su olacaksiniz bu olacaksiniz diyip kimseyi eleştirmedim.
tekrar kusura bakmayin.
siz sevdigim yorumlarini dikkate aldigim kullanicilardan birisiniz.

Bu forumda ilk yorumlar nasıl başlarsa hep aynı tarz tepkiler devam ediyor sayfalarca.

Yapilanin yanlış olduğunu söylemek yeterli oysa.

Mesleğinden, geçmiş mesajlarından , konularından vurup konuyu alaya alarak devam ettirmek kime kâr katıyor ?

Ha birde şu var , eğer tanidiksa konuyu açan, en ağır konuda bile yumuşatarak, sohbet ederek fikir beyan ediliyor.

Tanıdık değilse , tayfası azsa vay haline konu sahibinin.

Günlük stres atma konusu haline dönüyor .
binlerce uye var. kim nasil kanka oluyor burada? nasil samimiyet kuruyorlar? tayfa oluyorlar? benim net olabilmem ve derdimi kolay paylasabilmem anonim isimle yazmamdan ileri geliyor. gecen gun bir uye hangi ulkede oldugumu sordu cevap vermeyi tercih etmedim. az bucuk taniyan bile ciksin istemem. arkadaslik kurulmali mi burada gercekten?

Kadinin kadina yaptigi psikolojik şiddetin ornegi bu konu..bu yuzden dava açacagim.
ne ogretmenligim kaldi ne anneligim.

Burada hepimiz birbirimize destek olalım, dayanışma içinde olalım diye yazıyoruz tabii istisnalar var. Tüm sayfaları okuyamadım ama bence bitsin bu tatsizlik. Uzatilmamasi taraftarıyım.

Konu sahibini tanımıyorum , konudan bagimsiz yazdım bir önceki mesajımı.

Hep böyle oluyor , tek şahıs üzerinden yazmadım.

Konuda yanlışlar var evet ama bu yanlışlar içerisinde çok yanlış yapan annelerde var.

Şiddete meyilli olan çocukların tepesinde dursunlar. Yardım alınsın, konuşsunlar.

Şiddet gösterdiginde o anda müdahale edilsin.

Konu sahibinin yanlışlarının yanında bazı mesajlarda verilebilir.

Ancak herkes yuklenmeyi seciyor.

Konuda şiddete meyilli bir çocuk göremiyorum ki ben siz görüyor musunuz? Başka bir çocukla oynamak istemeyen, çocuk peşinden gittiği için itip seninle oynamak istemiyorum diyen bir çocuk görüyorum ben.
Bir de küçük çocuğa psikolojik şiddet uygulayan bir yetişkin.
Siz bambaşka bir konudan bahsediyorsunuz, konu bambaşka.

Anneleri ortada yoktu diye defalarca dediniz yapmayın lütfen. Basbaya annelikten vurdunuz. Hatta üşüyenprensese de siz de böyle bir annesiniz dediniz.
Siz de annelikten vurdunuz burada.
Sizi annelikten vurdularsa siz de yaptınız
Sizde boyle dusunen bi annesiniz o zaman anlaminda soyledim.
durul dururken ins cocugum sizin cocougunuzla bir araya gekmez diyip benim anneligimi yeren kendi anneligini mukemmel gosteren kendisi degilmiydi peki

durul dururken ins cocugum sizin cocougunuzla bir araya gekmez diyip benim anneligimi yeren kendi anneligini mukemmel gosteren kendisi degilmiydi peki
Önce siz dediniz onu, sonra o üye de inşallh gerçekten karşılaşmazlar gibi bir şey dedi.
Sakinleşip bir bakın geriue bence

Yavvv olay nerelere nerelere gelmiş..arkadaşlar ,küçük olan çocuk daima ezilir..şimdi orada 8 yaşında çocuk olsa idi o 5 yaşındakini ezerdi. Bende çok yaşadım parklarda.Allahtan 6.5 yaşında oldu da kendinii ezdirmiyor😂 bende üzülürdüm.mesela kızım 4.5 yaşında yarım yamalak konuşuyordu.laf yetiştiremezdi. .onun yerine ben laf yetiştirirdim çocuklara😂
Konu sahibi neden oynamıyorsun diye sormuş ne var yani bunda.sizde büyütmeyin😊
Degilmi? ama yok gunluk streslerini atmalari lazim.
bir kadin siddet gorunce sosyal.medyadan destek atan kadina siddet bitsin diyen gurup burda kendi hem cinslerine psikolojik şiddetin alasini yapiyor

Yavvv olay nerelere nerelere gelmiş..arkadaşlar ,küçük olan çocuk daima ezilir..şimdi orada 8 yaşında çocuk olsa idi o 5 yaşındakini ezerdi. Bende çok yaşadım parklarda.Allahtan 6.5 yaşında oldu da kendinii ezdirmiyor😂 bende üzülürdüm.mesela kızım 4.5 yaşında yarım yamalak konuşuyordu.laf yetiştiremezdi. .onun yerine ben laf yetiştirirdim çocuklara😂
Konu sahibi neden oynamıyorsun diye sormuş ne var yani bunda.sizde büyütmeyin😊
egitimci bir insan bilir ki bes yasindaki cocuk mantikli bir cevap veremez boyle bir cumleye. cunku yaptiginin mantigi yok. su sebepten senin kizinla oynamak istemedim teyzecim demez herhalde.. cocuk iste cani oyle istedi. konu sahibi kizini alip yanlarina gidip dogal bir ortamda oyun kurup onlari birbirine kaynastirabilirdi. hadi kizima ablalik yap diyebilirdi. epey cikismis gibi anlatti kendi cevaplarinda. cocugum sonradan oldu uzerine titrerim mealinde konusunca da film koptu burada..

benden mi bahsediyorsunuz ? o cümleyi yazan sizsiniz hanımefendi 😂 çocuğum sizin çocuklarınızla karşılaşmasın inş dediniz. Ben de amin dedim 😬 bu da mı suç ? diyemez miyim ? siz insanların çocuklarına hakaret edebilirsiniz de ben amin diyemem mi ? üzgünüm kısa süreli hafızanızda bir sıkıntı var sanırım o cümleyi kuran da sizsiniz biz değiliz.

Önce siz dediniz onu, sonra o üye de inşallh gerçekten karşılaşmazlar gibi bir şey dedi.
Sakinleşip bir bakın geriue bence
hayir ben o yorumu baskasina yazdim.
ufurukten prenses alintilayip yazdi bana.
lutfen bakin.
cok uzerime gelindi.
cocugun anneleri nerdeydi keske ona soylesydiniz diyenlere hayir ortada yoktu dedim ne var bunda.
kaldiki bu zamanda parkta 5 yasindaki cocugun tek kalmasini dogrumu buluyosunuz.
evet bu kisinin anneligini sorgularim kusura bakmayin.
ustelik boyle bi zamanda

benden mi bahsediyorsunuz ? o cümleyi yazan sizsiniz hanımefendi 😂 çocuğum sizin çocuklarınzla karşılaşmasın inş dediniz. Ben de amin dedim 😬 bı da mı suç ? diyemez miyim ? siz insanların çocuklarına hakaret edebilirsiniz de ben amin diyemem mi ? üzgünüm kısa süreli hafızanızda bir sıkıntı var sanırım o cümleyi kuran da sizsiniz biz değiliz.
ben o yorumu baska kullaniciya yazdim lutfen bakin.
hatta dedimki size bisey demedimki neden alintilayip amin dediniz diye.
niye şimdi farkli söylüyorsunuz

Davadan bile söz edilmiş.

Öyle bir zamandayiz ki ruhumuzu arkadan sürüklüyoruz. Yani tek ben mi böyleyim anlayamadım ki ?

Şu an biri balkondan aşağıya kafama su dökse dava aklıma yine gelmez.

Ne davası , şuradaki markete nasıl gireceğiz diye düşünüp duruyoruz. Okullar , işler , kreşler , yorgunlugumuz ,ruhumuz hepsi birbirine girdi.

Bu enerjiyi bulanlar sanırım tatilden geldi.

hayir ben o yorumu baskasina yazdim.
ufurukten prenses alintilayip yazdi bana.
lutfen bakin.
cok uzerime gelindi.
cocugun anneleri nerdeydi keske ona soylesydiniz diyenlere hayir ortada yoktu dedim ne var bunda.
kaldiki bu zamanda parkta 5 yasindaki cocugun tek kalmasini dogrumu buluyosunuz.
evet bu kisinin anneligini sorgularim kusura bakmayin.
ustelik boyle bi zamanda

Siz şakasınız galiba.
Siz başka bir annenin çocuğu için bunu söyleyince normal oluyor, başka biri sizin için dediğinde hakaret mi oluyor?

Olay sizin anlmak istediginiz gibi olmadi.
neyse uzatmayacagim.insallah sizin yetistirdiginiz cocuklarinizla kizim ilerde hic bi araya gelmez
demekki sizde öyle bi annesiniz?

Amerikali lari bir konuda takdir ederim ve kendi hayatima da uygulamaya calisirim.Adamlar kendileriyle ,hayatla dalga geçip hiçbir seyi fazla büyütmezler.Bizi meslegimizden cok vururlar konu sahibi.Inanin olüm ve hastalik disinda hiçbirşeyi abartip buyutmeye gelmiyor bu hayatta.Hassas bi insansiniz ,hamilelik de tetiklemiş belli.Keşke kapatin dediginizde konu kapatilsaydi ben burda site yönetiminin de eksigi oldugunu düsunuyorum.Kendinizi cok fazla yordunuz boyle bi mecra için.Sizin basit park olayi oldu size koskoca bir dava dosyasi.Yorumcu arkadasin da kendi yorumu ,düşuncesi ,tarzidir .Sonucta tanimiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X