- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Adem güneş dıye bırının savundugu sacma bı gorusu var onu soyluyor uye
Halbukı adem gunesın bu gorusunde cok yanıldıgına daır kaynaklar varda onu okumak işlerıne gelmıyor
Adem Güneş elbette.
Ne hikmetse bu dönemlerde tek pedagog oymuş gibi davranılıyor ama pek çok psikolog da hatalı buluyor kendisini. Yine de pek çok kadın sadece Adem Güneş'e saplanıp kalıyor.
0-2 yaş tezini kimden öğrendiniz çok da emin konuşmuşsunuz ama baştan sona yanlış.Güvenli bağlanma oluşabilmesi için 0 2 yaş anne ile
2 4 yaş kendi yatağında anne ye yakın olmalı . özel hayat falan derseniz de
Başka oda mı yok derim
Aman sakın böyle saçma sapan düşünceleri okuyup kafanızı bulandirmayin.Kızım 17 aylık
İlk defa geçen haftasonu benimle uyudu ateşi 39lardaydı. İyileşmeye başladığı gibi yatağına geri döndü.
Ben de kıskanç ve bağımlı bir anneyim belki de psikolojik desteğe ihtiyaç duyacak derecede
Ama ancak kendi yatağına yatırdığımda bir oh çekip dinlenebiliyorum
Terk etmek ne alaka yatağında mis gibi mışıl mışıl uyuyan çocuğu terk etmiş olduğumu hiç düşünmedim doğrusu. Aklıma gelse yatıramayabilirdim
Aynı durumu bende yaşıyorum kızın da 2.5 yaşında.Arkadaşlar Merhaba,
Mart'ta 2 buçuk yaşında olacak bir kızım var. Neredeyse doğduğundan beri aramızda uyuyor.
Ben artık kendi yatağına alıştırmak istiyorum ama eşim hiç oralı değil.
Sen yatağını ayıralım diyince sanki içimden bişey kopuyor onun kokusu olmadan uyumak istemiyorum diyor.
Biz bu dönemde karı-koca olarak çok uzaklaştık.Uzun zamandır kocama sarılıp uyuyamıyorum sabah bir yerim tutulmuş kalkıyorum mutlaka..
Tabi ki bende kızımı çok seviyorum onunla uyumak çok güzel ama artık yatağını ayırmam gerekmiyor mu ?
Eşime bunu nasıl anlatabilirim ? Dün gece kızım uyuduktan sonra yatağına yatırdım ve gecenin bir yarısı yanında olmadığımızı anlayıp ağlayarak uyandı ve tekrar yanımıza aldık..
Bana akıl verin güzel anneler..Şimdiden teşekkürler
benim oğlan 6 yaşında ve halen ortamızda babası kıyamıyor oolmayınca uyuyamıyorum diyor
Psikolog diye size gelelim biz iyi tespit sıkıyorsunuz :)Ben babası ıstıyor mantıgını anlamıyorum yahu
Dogrusu ayrı yatmasıdır demenın ustune adam hala cocuk bızımle yatacak dıyorsa o cocuktan ayrılamadıgından degıl sızınle bas basa yatmak ıstemedıgınden bence
Maalesef bir adet bende de ondan var,sabir diliyorum :)benim oğlan 6 yaşında ve halen ortamızda babası kıyamıyor oolmayınca uyuyamıyorum diyor
Psikolog diye size gelelim biz iyi tespit sıkıyorsunuz :)
Ey Allahım )
Psikolog diye size gelelim biz iyi tespit sıkıyorsunuz :)
Ey Allahım )
Tavsiye başka bir şeydir lakin özel hayata değinip benceleyerek eşimin ve benim gibi olanlarinin eşlerinin onlarla yatmak istemediği için bu tip bir duruma gittiklerini söylemek başka bir şeydir.Estafurullah
Eminim siz benden daha ıyı bılıyorsunuzdur
Ben okudugum ve yazdıgım seylerı cok ciddiye alırım nacizane tavsiyeydi
Bazen aileler ıyı yaptıgını sanarken yanlıs yapabılır farkında olmadan insanlık hali
Önemli olan bu yanlışa devam etmemek
İyi aksamlar
Ben babası ıstıyor mantıgını anlamıyorum yahu
Dogrusu ayrı yatmasıdır demenın ustune adam hala cocuk bızımle yatacak dıyorsa o cocuktan ayrılamadıgından degıl sızınle bas basa yatmak ıstemedıgınden bence
Tavsiye başka bir şeydir lakin özel hayata değinip benceleyerek eşimin ve benim gibi olanlarinin eşlerinin onlarla yatmak istemediği için bu tip bir duruma gittiklerini söylemek başka bir şeydir.
Aklima ayni sey gelmedi degil.
Esleriyle odada basbasa kalmak istemek yerine cocuk bizimle yatacak diye tutturmasi bir erkegin tuhaf dogrusu.
Bunun cocugu cok sevmekle alakasi yok.
Ateslendigi zamanda esimle nobet tuttuk basinda esim gozunu kirpmadi o gece.
Ama esimde istemez hergun bizimle uyusun. Hele de buyuyup 5 6 yasinda olsa hic dusunemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?