iyi akşamlar tüm Annelere,Anne adaylarına,Anne olmak isteyen tüm güzel arkadaşlarıma. Anne olanlar mutlu şekilde bebişlerini büyütme dileğiyle,Anne adayları sağlikli bebişler doğurmak dileğiyle,Anne olmak isteyenler yakinda güzel haberler almak dileğiyle :* Sizlerin düşüncesini almak istedik kizimıza isim düşündük ALMILA çok güzel anlamı baya araştirdim.etrafinizda bu ismi kullanan var mi? Almila değil Almıla ı olarak gerçek isim.ben de Almıla ismini terci ettim. Sizce nasil bir isim?
Dini acidanda dusunuysanz cok cok iyi arastrin bazen altndan baska bir anlam cikiyor ve bliyosunz ki cocugun anne babadan haklarindan birisi isim hakki. Cunku bi sohbette duymustum once peygamber efendmz s.a.v ashabindan olanlarin adi konulanlar cagirilacakms.
Isimde guzel
Almila duydum fakat ı ile duymamstm..
Insallah saglikla gelsin minigin
teşekkürleeeer :) hayirli olsun meleğin sağlikli gelsin dünyaya inşAllah... Almila ismi Almıladan düzelme.anlami baya var Bozkurtlarin ölümü diye roman var ilk olarak ordan cesur yiğit kizin ismi olmuş 1.anlami cesur yiğit en güzel kiz demek.2.anlami kizil elma demek :) hayirlisi olur inşAllah.sizde daha cinsoyyt belli değildir))
teşekkürleeeer :) hayirli olsun meleğin sağlikli gelsin dünyaya inşAllah... Almila ismi Almıladan düzelme.anlami baya var Bozkurtlarin ölümü diye roman var ilk olarak ordan cesur yiğit kizin ismi olmuş 1.anlami cesur yiğit en güzel kiz demek.2.anlami kizil elma demek :) hayirlisi olur inşAllah.sizde daha cinsoyyt belli değildir))
Hayr tatlm nerdee daha kalp atisini duymadm allah izim verirse yarn gdecm..
Sabah olmak blmio
Aklmda kotu kotu senaryolar
Ne guzel hayaller
Karmancorman oldum anlycagin.
Ama biliyomusun cocuk dogunca baska bir isim bile pat diye konulabiliyor umarm icine en sinen olur
Sabah olmak blmio
Ne guzel hayaller
Ama biliyomusun cocuk dogunca baska bir isim bile pat diye konulabiliyor umarm icine en sinen olur
Sabah olmak blmio
Ne guzel hayaller
En önemlisi içinize sinen isim olması. Çok zor bir karar kendimden biliyorum, böyle bir konu açtım çok tepki aldı ama bende kızımın ismi için Lavinya'yı seçtim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...