- 26 Temmuz 2015
- 19
- 4
- 86
- 30
- Konu Sahibi ezgissahinn
-
ASEL EVET AMA ERKEK VAR TANIDIĞIM,Sağlıkla alin kucağınıza :) allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin insallah. Aren ismine uygun aden ve asel var ikiside kız ismi anlamlari da güzel aden cennet bahçesi demek yanlış hatirlamiyorsam asel ise cennetteki bal ırmağı demek :) hayırlı doğumlar :)
Cok tesekkur ederim, Allah herkese anneligi tattirsin insallah :) Evet Aden'i biz de dusunduk ama yanina bi isim daha lazim :)
ASEL EVET AMA ERKEK VAR TANIDIĞIM,
ben ervayı hi beğenmıyorum,bu ılgınç farklı isim koycam merakı nedır anlamadım,tercıh meselesi ama,bu isim konusunun cilkı çıktı,Unisex bir isim kıza da erkeğe de konabilir. Erva da güzel :)
ben ervayı hi beğenmıyorum,bu ılgınç farklı isim koycam merakı nedır anlamadım,tercıh meselesi ama,bu isim konusunun cilkı çıktı,
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Sare ismini cok severim.Kizimin ismi ayrica..Merhaba arkadaslar. 1 bucuk yasinda oglum var, ismi Aren Güneş. Kizimiz yolda ve abisine uyumlu isim ariyoruz. Anlamli ve dikkat cekici bi isim olmasi lazim ama kararsiziz. Onerisi olan var mi :)
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah biz defne suheyla koymayi dusunuyoruz babasiyla.senin icin aklima ilk Arya Toprak geldi umarim isineyarar :)Merhaba arkadaslar. 1 bucuk yasinda oglum var, ismi Aren Güneş. Kizimiz yolda ve abisine uyumlu isim ariyoruz. Anlamli ve dikkat cekici bi isim olmasi lazim ama kararsiziz. Onerisi olan var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?