Doğuma Hazırlık Kızımıza isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sağlıkla alin kucağınıza :) allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin insallah. Aren ismine uygun aden ve asel var ikiside kız ismi anlamlari da güzel aden cennet bahçesi demek yanlış hatirlamiyorsam asel ise cennetteki bal ırmağı demek :) hayırlı doğumlar :)

Cok tesekkur ederim, Allah herkese anneligi tattirsin insallah :) Evet Aden'i biz de dusunduk ama yanina bi isim daha lazim :)

aden yağmur

bir güneş olur biri yağmur

benim kızımın adı Okyanus
oğlum olursa birgün Atlas yada Deniz düşünüyorum

ASEL EVET AMA ERKEK VAR TANIDIĞIM,

ben ervayı hi beğenmıyorum,bu ılgınç farklı isim koycam merakı nedır anlamadım,tercıh meselesi ama,bu isim konusunun cilkı çıktı,

O sizin kararınız. Herkesin yasam sekli biçimi tarzı değişik. Herkesin hayati kendine. Erva değişik isim değil mesela. Erva ismi kuran da geciyo. Dini bir isim temiz ahlaklı kız demek. Mesela benim çocuğum yok 1 buçuk senedir istiyoruz ama nasip olmadi. Ama kız okursa Erva, erkek olursa Eymen düşünüyorum ikiside dini isim. Ona önem gosteriyorum.

Erva ismi Peygamber Efendimiz'in halasinin ismidir. Gunumuzde konulan, anlami sacma sapan hatta anlamsiz bir isim oldugu halde yeni anlamlar yuklenen isimlerle kiyaslamayin..
Illa Kur'an'dan olacak, Arapca olacak diye diretilmesi de anlam veremedigim ikinci bir konu..
Peygamber Efendimiz bu konu uzerinde cok durmus, ozellikle anlaminin guzel olmasina dikkat cekmis, anlami kotu olan isimleri bizzat kendisguzeli ile degistirmistir..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. 1 bucuk yasinda oglum var, ismi Aren Güneş. Kizimiz yolda ve abisine uyumlu isim ariyoruz. Anlamli ve dikkat cekici bi isim olmasi lazim ama kararsiziz. Onerisi olan var mi :)
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Sare ismini cok severim.Kizimin ismi ayrica..

Önerileriniz icin tesekkur ederim :) Aden Liva da olabilir diye dusunuyorum ama onemli olan esimi ikna edebilmek :) simdilik dusunce asamasindayiz

Aden İpek
Aden Lal

Ama Liva da güzelmiş sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. :)

Merhaba arkadaslar. 1 bucuk yasinda oglum var, ismi Aren Güneş. Kizimiz yolda ve abisine uyumlu isim ariyoruz. Anlamli ve dikkat cekici bi isim olmasi lazim ama kararsiziz. Onerisi olan var mi :)
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah biz defne suheyla koymayi dusunuyoruz babasiyla.senin icin aklima ilk Arya Toprak geldi umarim isineyarar :)

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :) Allah sizin bebisinizi de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…