Doğuma Hazırlık kızımıza isim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eyşan çok itici yahuu
iklim olabilirde
başka isim düşünün bence

Merhaba, öncelikle Rabbim hayırlısı ile kızınızı kucağınıza almanızı nasip etsin, evladınızı salih kullarından eylesin inşaAlllah. Ben de evliyim ama henüz bebeğim yok, yalnız hem eşim hem de ailem bilirler ki NisaNur ismine ayrı bir hayranlığım vardır senelerdir. Rabbim bize bir kız bebek nasip ederse bizim tercihimiz şimdiden belli
Bence kızınıza isim olarak seçtiğiniz İlkim çok güzel, ben de beğendim ve tercihimi Eyşan yerine bu isimden yana kullanırdım

sevgili zahide_34 arkadaşımızın tespitleri, çalışması çok güzel ve faydalı olmuş gerçekten bizimle paylaştığı için de sağolsun. Esra kardeşim, bEn de senin gibi Berre ve Berra isimlerinin farklı olduğunu biliyorum açıkçası.

bana göre en güzel isimler irem ,rana,gizem,zeynep,seniha,sinem,zümrüt,,ceyda,duygu,iclal,ceren,gülşen,hazel mikemmel

Benim ismim de sizin beğenilerinizin arasındaymış

Adım zeynep ismimi çok seviyorum Zeynep olabilir
İleride bir kızım olursa Zehra yaren düşünmüştüm
Birde son zamanlarda ayliz duydum anlamida cennette bir bahçe hoşuma gitti

aslında her ismin kendince güzelliği var... zevk meselesi birazcık ,herkesin beğenisi farklı

ben mitolojiye çok meraklıyım (belkide işim gereğinden)takip ederim..
oğlum olduğunda ARES koymak istedim ama o esnada gülben ergeninde oğlu oldu ares koydu
şimdi ares koysam herkes mitolojiden bir isim deilde gülben ergenden alıntı gibi düşünecek diye vazgeçtim

şimdi ikizlerim olacak .. doktorum kız dedi ..
birini Defne ,diğerini Helen düşünüyorum
cinsiyetinde bir yanlışlık değişiklik olmazsa bu isimleri düşünüyorum.

Helen :Truvalı Helen, Menelaos'un karısı. Yunan mitolojisine göre Truva savaşına neden olan dünyanın en güzel kadınıdır. Çeşitli efsanelere göre Zeus'un fani bir kadından olan tek kızıdır.
Defne :Su Perisi.Mitolojide apollo nun tehlikeli aşkından kaçarken babasına yalvarıp,onu apollodan kurtarmasını isteyen ve bu isteği karşısında babası tarafından bir defne ağacına döndürülen o güzel su perisinin adıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…