Kızımızı neden kaybettik?

besskvl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
35
3
28
Arkadaşlar merhaba. Dün sabah çok iyi olan kızımızın işten döndüğümüzde cesedini bulduk... Daha 2 yaşında Pitbull cinsi çok masum bir kızımız vardı. Ağzından ve burnundan kan geliyordu cesedinin. Karnının altında morarmalar vardı. Kaskatı kesilmişti bedeni. Gözleri açık ve buğuluydu. Kaldırdığımızda küt diye bir ses geldi bedeninden. Neden olabilir, kızımızı neden kaybettik sizce? Çok canımız yanıyor, Allah sizin çocuklarınıza uzun ömür versin...

Kıyamam ya başınız sağ olsun.
İnsan çok alışıyor
Evinizde zehirlenebileceği herhangi birşey var mıydı ? Böyle aniden ölmesi zehirlenmeyi aklıma getirdi.
Herhangi bir bitkiyi yemiş olabilir, temizlik malzemelerini yalamış olabilir.. benim aklıma bu geldi

Teşekkür ederim :'( Yok parkeleri kemiriyordu ama ondan şüphelendik. Soğuk soğuk terlemişti bulduğumuzda sırılsıklamdı. Araştırdım ama pek bir şey bulamadım zehirlenmede kanama olur mu ki?:KK43:

Teşekkür ederim :'( Yok parkeleri kemiriyordu ama ondan şüphelendik. Soğuk soğuk terlemişti bulduğumuzda sırılsıklamdı. Araştırdım ama pek bir şey bulamadım zehirlenmede kanama olur mu ki?:KK43:
Bilemiyorum hiç ya parkeleri sildiğiniz ilaçtan veya başka bişeyden olabilir zehirlenme dışında birşey gelmedi aklıma :KK43:

kalp krizi olmasın
rott cinsi bi köpek vardı o da durduk yere kalp krizinden gitti daha 1.5 yaşındaydı.

X