Doğuma Hazırlık Kızımızın artık ısmı var :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Gunaydın canlarım
Sonunda aylardır karar veremedıgımız ısım konusunda bır karara vardık ve bunu sızınle paylasmak ıstedım. Anket yardımlarınız ıcın de cok tesekkurler arkadaslar. Kızımızın adı...
ASYA BEREN oluyorr

Tekrar Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah. Rabbim anali babali büyütmeyi nasip eylesin. Aysa ismi cok güzel benim cok hosuma gidiyor. Berende cok yakismis. Ismi gibi güzel bir ömrü olur insaAllah.

canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. adı gii güzel bir ömrü olsun.

Adıyla yaşasın minik kızınız,Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,bir avazda kurtarsın İnşallah......

cok sirin bir isim dusunmussunuz,,,
adiyla buyusun minnosh.... ikisinide seslendiginizde kullanacakmisiniz? yoksa kayitlarami oyle gecirteceksinizde, Asya diye sesleneceksiniz?

COK SAOLUN kızlar Allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın. Ben Asya ısmını ıstıyordum babası da anlamından dolayı Beren ıstıyordu. ıkısını bırden kullanıcaz babası beren desın ben de asya derım artık ASYA = en buyuk kıta ve mıtolojıde guzellık tanrıcası demekmıs. BEREN =akıllı guclu kuvvetlı demekmıs

ikiside çok güzel isimler..adıyla bahtıyla güzel bi hayat yaşasın asya bebek...

güzel isim adiyla yasasin birde hep kiz ismi ariyor hamislerimiz oglanlarda cok azalma oldu galiba :)

Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah prensese...Analı Babalı büyüsün,bahtıda şansıda adı gibi güzel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…