Doğuma Hazırlık Kızımızın artık ısmı var :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Gunaydın canlarım :64:
Sonunda aylardır karar veremedıgımız ısım konusunda bır karara vardık ve bunu sızınle paylasmak ıstedım. Anket yardımlarınız ıcın de cok tesekkurler arkadaslar. :71: :71: :29: Kızımızın adı...
ASYA BEREN oluyorr :62: :64: :52: :16:

Tekrar Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah. Rabbim anali babali büyütmeyi nasip eylesin. Aysa ismi cok güzel benim cok hosuma gidiyor. Berende cok yakismis. Ismi gibi güzel bir ömrü olur insaAllah. :48:

canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. adı gii güzel bir ömrü olsun. :nazar: :nazar: :nazar:

Adıyla yaşasın minik kızınız:emir_bebek:,Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,bir avazda kurtarsın İnşallah......:71:

cok sirin bir isim dusunmussunuz,,,
adiyla buyusun minnosh.... ikisinide seslendiginizde kullanacakmisiniz? yoksa kayitlarami oyle gecirteceksinizde, Asya diye sesleneceksiniz? :34:

COK SAOLUN kızlar :16: Allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın. Ben Asya ısmını ıstıyordum babası da anlamından dolayı Beren ıstıyordu. ıkısını bırden kullanıcaz babası beren desın ben de asya derım artık :9: ASYA = en buyuk kıta ve mıtolojıde guzellık tanrıcası demekmıs. BEREN =akıllı guclu kuvvetlı demekmıs :emir_bebek: :nazar:

ikiside çok güzel isimler..adıyla bahtıyla güzel bi hayat yaşasın asya bebek...

güzel isim adiyla yasasin :nazar: birde hep kiz ismi ariyor hamislerimiz oglanlarda cok azalma oldu galiba :)

Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah prensese...Analı Babalı büyüsün,bahtıda şansıda adı gibi güzel olsun...

Back
X