- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Neden polise şikayet etmiyorlar anlamıyorumSormaniz bile hata. Adam sizi dovuyor daha neyi soruyorsunz. Öyle kayınvalide söyledi eşim onlara şöyle böyle dedi laflarının arkasına siginmayin. Burada hiç bi akli başında kadın size, kaynanan arayı bozuyor evine dön demez. Esin dayakçı, ilgisiz ve küfürbaz. Anneni dinle ve bu adamdan kurtul.
Bunun !için benim fikrim var ama burası karışır diye söylemiyorum.Neden polise şikayet etmiyorlar anlamıyorum
Polisler O kadar iyi davranıyor ki ve bütün haklarını sayıyor
İsteğe bağlı erkeği evden uzaklaştırma yada kadın sığınma evine gönderebiliyor kadını
Bence korkaklıktan dolayı ama bunda korkacak birşey yok gözü karartıp şikayet etse o erkek Yusuf Yusuf olur ve bir daha asla bir kadına tekme atmaz yemez
Annemlerdeyim zaten ayri kalacagm bi sure bosanmyi da dusunuyorum bu sefer cnku ilk degil ama nasil alisirim ne yaparim bilemiyorum kacarak evlendim annm babm haric ayrilsam herkes hem kacti hem cocukla geri geldi diycek boyle olacagi belliydi diycek cok karisigim su anKafana tekme attı, apartmanı ayağa kaldıracak kadar bağırdı ve ailene küfretti öyle mi?
Boşanmamayı aklınızın ucundan geçirecek kadar gurursuz ve güçsüz olmadığınızı ümit ediyorum.
Def edin o herifi.
HaklisinizSiz iyi misiniz? ne özüru? cok seviyesiz bir herifmis esiniz. valla ben bırak bununla evli kalmayi, yolda gorsem tiksinirim.
hazır annenlerdesin kalk şimdi darp raporu almaya gidin birlikte. zahmet olcak senin için biraz ama..Annemlerdeyim zaten ayri kalacagm bi sure bosanmyi da dusunuyorum bu sefer cnku ilk degil ama nasil alisirim ne yaparim bilemiyorum kacarak evlendim annm babm haric ayrilsam herkes hem kacti hem cocukla geri geldi diycek boyle olacagi belliydi diycek cok karisigim su an
millet ilk gün konuşur üçüncü gün unutur merak etme sen.Annemlerdeyim zaten ayri kalacagm bi sure bosanmyi da dusunuyorum bu sefer cnku ilk degil ama nasil alisirim ne yaparim bilemiyorum kacarak evlendim annm babm haric ayrilsam herkes hem kacti hem cocukla geri geldi diycek boyle olacagi belliydi diycek cok karisigim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?