kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

Siddetin hic bir turlusu kabul edilmemeli evlilikte.

Fiziksel siddet, sozlu siddet ya da siddetli ilgisizlik... hepsi ayni kesinlikle. Ve siz hepsini yasamissiniz, bu kadar kendinizi aciz gormeyiniz lutfen o adama bir evlat vermissiniz kiymetinizi bilmiyorsa asla hayatinizda kalmasina izin vermeyin.

Bugun nasilsiniz? umarim kararliliginiz hep surer.
Iyiyim dha iyiyim cok skur esim geldi ailemle knusmya dusunmesi lazimmis cocuk olmasaymis benimle coktan bosanmismis hcbsey soylemedim kv aradi alttan al bekle braz diye bnde soyledim beklemycem ben istemiyorum burda ailemn yannda mutluyum dedim kararimdan donmeyecgm pazar gnu evi bosalticagz kendi esyalarmzi alip cikacagz insallah

Ne kadar guzel aileniz arkanızda,size destek,üstelik sahip çıkıyor izin vermiyor ezilmenize. Yahu kafaya tekme ne demek? Bağırmak eve gelmemek? Bunların çeyreğini yaşayıp ailesi sahip çıkmadığı veya ailesi hayatta olmadığı için güvencesi olmadığı için depresyona giren kendini mahveden kadınlar var. Allah yardımcınız olsun,gerçekten çok üzüldüm umarım kurtulursunuz..

Senin ÖNCEKI KONULARINdan birini görmüştüm nickini hatirlayip konularina baktim da ailene tum gun hizmet eden sen annene hizmetcilik yapan sen esine de katlanman normal geliyor sana.
Annene rest cekemedin degil mi? Esinin eziyetlerine ise katlaniyorsun normalmis gibi geliyor hayattan cektigin seylerin yaninda o da normal geliyor.
Sen hatalarina devam etmissin burda tum kk bir olmus sana destek. KENDI DÜSEN AĞLAMAMALI bu bir deyim.

Kafanıza tekme atması ve sizi siz yokmuşsunuz gibi önemsememesi ve şuan ki açtığınız konudada uzaklaşmam iyi mi olur sorusu ?Siz dışardan başkası gibi okuyun derim konunuzu belki sizi daha iyi bir sonuca götürür diye düşünüyorum.

Kafanıza tekme atan adamdan özür mü dilediniz
En çok o çocuğa üzülüyorum şiddet içeren ortamda büyüyecek yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…