kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

Desinler. Ne olacak? Onlar demesin diye siz ömür boyu şiddete mi maruz kalacaksiniz? Bunları diyenler hic mi hata yapmamis. Insan hata yapar onemli olan hatadan ders cikarip bir daha ayni hatayi yapmamak.

Söyleyeceklerimi diğer yorumlarda arkadaşlar söylemiş zaten. ekleyecek olursam;

Geri dönersen yine aynı tas aynı Hamam devam eder. Sar başa kısır döngü yaşarsın. İpler bu denli gerilmişken kopar gitsin.

Kimse bir ömür dedikodunu yapmaz.

nedir bu elalem ne der korkusu. ne derse desinler zorluklari siz yasiyorsunuz siz kendinize gore karar vereceksiniz. hele anne-babaniz sizin desteginizken baskasinin ne dusundugunu, konustugunu onemsemeden yeni bir yol cizin kendinize.
en onemliside kizinizin boyle seylere tanik olmasina izin vermeyin.

Aileniz de arkanızda. Size şiddetin en sert haliyle saldırmış adamdan niye özür diyorsunuz? Asıl o sizin ayaklarınıza kapanmalıydı ve siz affetmemeliydiniz.

Bu psikolojinin adı eziklik psikolojisi mi ? Bu adam sana tekme atıyor , bağırtınıza üst komşu yukarı çıkacak düzeye geliyor ama sen özür diliyorsun . Boşanalım sorusuna cevap vermeyen bir adamla ısrarla muhattap olmaya çalışıyorsun . Ailen senin arkadayken dün yediğin hurmalar bu gün seni tırmalamaz .

Bu günü yaşamadan yarın olmayacak . Yarın ne olursa olsun bu gün yaşanmış olacak . Geçmişe takılmak neden ?

Çevre baskısı korkunu yen ...

Kendine sor ? Ne demek kafaya tekme ne demek . Bir de kocanla kavga etsen de biz sana sahip çıkarız ayağına yatıp Eniştesi bir şey olursa beni ara diyor . Bu kadar mı güçsüz bir kadınsın sen silkelen be ablacım silkelen . Boşansan da boşanmasan da bu kafayla çok ezilirsin .

kafanıza tekme atan adamdan birde özür mü dilediniz ?
ya kendinizi değersiz görüyorsunuz ya da kafanıza yediğiniz tekme sizde böyle bir yan etki yaptı?
yapmayın allah aşkına size de yazık değil mi?

Sormadan edemicem tam olarak nasil ayakla kafaniza vurdu, yerdemiydiniz? hic gozumde canladiramadim. Eger siddet varsa kesinliklr birdaha olacaktir, bu durumda insanlar ne der diye dusunmeyin. Ama diyer konularda esiniz biraz arada kalmis gibi geldi, keske aranizda halletmeye calisaydiniz

Kaçarak evlendiğiniz halde aileniz arkadanızda, babanız çocuğunuzla sizi alıp evine getiriyor, anneniz dönme diyor ve siz millet ne diyecek derdinde misiniz?

Sizin imkanlarınız kendilerine olmadığı, ailesi destek olmadığı, çocuğunu istemediği için neler çekiyor insanlar, yazık valla yazık.

kime küfür etti?sizin ailenize mi?kendi ailesine mi?gerçi ne farkeder.nereden tutsan elinde kalacak bir eşiniz var.üstelik şiddet var.kesinlikle boşanın.

Bacım ne yap biliyor musun? Bir dahakine ölmemek için dua et.

Nedir bu ya başkaları ne der zımbırtısı. Onlar mı dayak yiyor sen yiyorsun! Kendinize değer verin ya!!

Ben bosan yada boşanma diyemem
Elalem ne der diye bu kadar düşünme bence
O elalem dedigin insanlar eminim kocaya kactıgında da konuşmuştur arkandan, ozaman neden düşünmedin

Kafana vurdu demek erkek musfektesi cok uzuldum sana sinirlenince vurup kiran bagiran ve boyle uste cikmaya calisan adam adam degildir bosan ... gencligini boyle adam icin tuketme.. tabiki yuva bozmak kolay degil ama o yuvayi ayakta tutabilmekte herkesin harcindegil o kaybetmeyi tercih etmis sende ona kaybetmenin tadini tattir.. sinir oluyorum boyle heriflere

Birde üzgünsün üstüne gelmek istemiyorum ama biraz düzgün yazsan anlamak için bir kaç sefer okuyorum.
Evet inan cok uzgunum nasil yazdigimi bile bilmiyorum ailem donersen bir dha asla bu eve geri gelemezsin diyor bir hafta bekleyelim sular durulsun gider esyalarinizi aliriz diyor cok uzgunum cok deger verdim ama hic ondan goremedim cok canim aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…