- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Kendi ailesine etti babasi zor tuttu kendini bsey demedi yine adam benim babamda vardi ona ayip olmasin diye kizim sen git uc bes gun kafani dinle dedi bnde geldim ama ailem geri donmemi istemiyor cocuguna da sanada bakarim bn diyor babam esim aramaz inattir bnde aramycam az once annemle konustum zaten bir hafta bekleyelim sular durulsun gider esyalarni alirz dedi aklin varsa bi dha donme o eve dedi donmeyecgm dua edin bna kizim icin guclu olacagmkime küfür etti?sizin ailenize mi?kendi ailesine mi?gerçi ne farkeder.nereden tutsan elinde kalacak bir eşiniz var.üstelik şiddet var.kesinlikle boşanın.
annemde babamda geri dönmemi istemiyorlar biz senin arkandayz diyorlar cok sukur Rabbim 'eAnne ve babanız sahip çıkıyorsa sarılın onlara sımsıkı
Burda bir sürü konu sahibi var.ailesi sahip çıkmadığı için çaresiz kalıp eziyet görmeye devam edenannemde babamda geri dönmemi istemiyorlar biz senin arkandayz diyorlar cok sukur Rabbim 'e
Helal olsun annenize de babanıza da.ailem geri donmemi istemiyor cocuguna da sanada bakarim bn diyor babam esim aramaz inattir bnde aramycam az once annemle konustum zaten bir hafta bekleyelim sular durulsun gider esyalarni alirz dedi aklin varsa bi dha donme o eve dedi
Haklisniz hatta yaptigi hatanin farkina varmaycagni pisman olmayacagni ve gelmeyecegni tahmin ediyorum dön demez yani cok inattır.. Hep boyle dua ediyorum Rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip et yine oyle diyorum Hersey olacagna varirAferin eline sağlık bir daha vur diye mi özür dilediniz ? Boşverin ya bir cacık olmaz bu heriften ama dön dese dönecek gibisiniz
Ozur dileyerek cok buyuk bir hata yaptimNasil ne yapayim ya ?
Ne yapabilirsin allah askina birdaha o eve ayak basmam
Hakli oldugun halde birde adami göklere cikarmissin özür dilemekle
Annen hakli koca felan olmaz ki olmamista
Evet adam kendini bilunmaz hint kumasi sanmis densizOzur dileyerek cok buyuk bir hata yaptim
Ben buna inattırdan çok kibirlidir demeyi tercih ediyorum. kocan kibirli hanzonun teki. burnundan kıl aldırmaz. Öfkesini kontrol edemez. Hoşuna gitmeyen bişi varsa dayak atar. Bağırıp çağırır pireyi deve yapar bide zeytinyağ gibi üste çıkar. Büyüyemiş adam olamamış bir ergen. özür dilemekle büyük hata yaptın. kaçmana rağmen sana kapılarını kollarını açan annenle baban ne kadar saygı duyulası. kıymetlerini bil bu sefer onları dinle...Haklisniz hatta yaptigi hatanin farkina varmaycagni pisman olmayacagni ve gelmeyecegni tahmin ediyorum dön demez yani cok inattır.. Hep boyle dua ediyorum Rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip et yine oyle diyorum Hersey olacagna varir
Ah ahh iste olan vocuklara oluyo ya cok ama cok uzuluyorum.nasil korkuyolar nasil uzuluyolar omur boyu tasiokar yureklerinde o korkuyu gecmis olsun bu bole devam edicek ama degiscegini dusunme barissan bile bir sure eve gelir sonra kaldigi yerden gitmeye devam eder ayni seyi tekrarlar.sana ayril diyemem asla ama evladin icin hangisi daha iyi olucaksa onu yap babanlarda destek cikmis zaten.evladin korkuyla buyumektense babasiz buyumesi daha iyi ...rabbim yardimcin olsunBen olayi kisaca anlatayim kizlar size .. esim kuafor aksam saat 10 dan once kapatmaz dukkani gel görun ki isine gelen bi yer olsun saat 7 de bile kapatir ama eve gelecegi zamn yapmaz bnu bnde haftada iki gun olsun erken gelmesini istedim yapmadi bundan iki gun once aradim aksam ustuydu telfon yanlislikla cebinde acildi biriyle konusuyor bn duyuyorum maça gidecegm haydi snde gel diyr neyse kapattim telfnu normalde maca gider cnku bnde izin verrim kendine zamn ayirr yani aradim acti dedim napiyorsn calisiyorum dedi nereye gideceksin dedim hcbiyere nerden cikardin diyor bnde duydum maca gidecegni dedim gitsem noluyor diyor hayir gitsin gitsin ama neden esine kizina gelince o dukkan erken kapanmiyorda baskalari icin kapaniyor bni hic adam yerine koymuyor yani anlayacagnz bnde bnde bagirdim sonunda o gece eve gelmedi dun aksam da gelmedi ablasinda kalmis bu arada evden giderken bagirdi bna butun apartman ayaga kalkti asagi komsum dovmeye geliyormus esimi esi tutmus neyse bana bagirdi ayagiyla kafama vurdu sonrada evden gitti evden giderken de kizim hasta atesi cikiyor telfnunuda kirmis apartmana atmis gorumxemin esi geldi bisey olursa cocuga beni ara dedi gitti bu sabahta aramis beni esim arkadsndan telfnunu kirdi ya eksik falan aldi eve baskasi getirdi bnde aradim sn niye gelmiyorsun dedim bn o apartmana bi dha ayak basmam dedi agladim ozur diledim neden diliyorsam sanki bn bagirdim sonrada kapatti suratima telfnu eve geldi ne istiyorsun dedim ayrilalim mi dedim bsey demiyor sadece dinliyor sonucta kv kp gorumce geldi herkes benden tarafta kp en sonunda sorulara cvp vermeyince bagrdi bu kiz ne yapsin sen niye cvp vermiyorsun dedi boyle knusulurken babam geldi benm esime gayet sakin ne istedgni sordu o arada bn babama gidelim beni 8stemiyormus aksam eve gelmek istemiyormus cocugu icin geliyormus dedim ( kv soyledi bunu esime sordum kv vardi ben oyle demedim dedi ) sonra esim ayaga kalkti kv kp sizin agzniza s....... dedi lafi yanlis soyluyorsunuz sonra boyle oluyor dedi neyse babamda aldi beni simdi burdayim annem bi dha gitme ondan koca olmaz diyor bn ne yapacgmi bilemez durumdayim yardim edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?