kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

kime küfür etti?sizin ailenize mi?kendi ailesine mi?gerçi ne farkeder.nereden tutsan elinde kalacak bir eşiniz var.üstelik şiddet var.kesinlikle boşanın.
Kendi ailesine etti babasi zor tuttu kendini bsey demedi yine adam benim babamda vardi ona ayip olmasin diye kizim sen git uc bes gun kafani dinle dedi bnde geldim ama ailem geri donmemi istemiyor cocuguna da sanada bakarim bn diyor babam esim aramaz inattir bnde aramycam az once annemle konustum zaten bir hafta bekleyelim sular durulsun gider esyalarni alirz dedi aklin varsa bi dha donme o eve dedi donmeyecgm dua edin bna kizim icin guclu olacagm

Aferin eline sağlık bir daha vur diye mi özür dilediniz ? Boşverin ya bir cacık olmaz bu heriften ama dön dese dönecek gibisiniz

ailem geri donmemi istemiyor cocuguna da sanada bakarim bn diyor babam esim aramaz inattir bnde aramycam az once annemle konustum zaten bir hafta bekleyelim sular durulsun gider esyalarni alirz dedi aklin varsa bi dha donme o eve dedi
Helal olsun annenize de babanıza da.
Ne aileler görüyoruz burada, gelinlikle çıktığın eve kefenle dönersin diyen, kızını geri kabul etse de çocuğu istemeyen.
Değerini bilin ailenizin.

Normalde ılımlı düşünürüm bu boşanma konusunda, hemen kestirip atılmasın gibi düşünürüm ama siz şiddet görüyorsunuz, değer görmüyorsunuz. Evliliğinizin bir anlamı kalmamış ki. Boşanıp yeni bir hayat kurmaya bakacaksınız, başka çıkış yolu yok bence...

Nasil ne yapayim ya ?
Ne yapabilirsin allah askina birdaha o eve ayak basmam
Hakli oldugun halde birde adami göklere cikarmissin özür dilemekle
Annen hakli koca felan olmaz ki olmamista

Aferin eline sağlık bir daha vur diye mi özür dilediniz ? Boşverin ya bir cacık olmaz bu heriften ama dön dese dönecek gibisiniz
Haklisniz hatta yaptigi hatanin farkina varmaycagni pisman olmayacagni ve gelmeyecegni tahmin ediyorum dön demez yani cok inattır.. Hep boyle dua ediyorum Rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip et yine oyle diyorum Hersey olacagna varir

Siddetin İlki sonu yok bunun...bence bundan baska nice olaylarin olmustur..anlatigin konu bana gore basit...cozulecek bir konuyken bu kadar buyuyemez. sen kendini zorla onemsetemezsin.esinin ailesi de senin yaninda...herkes gormus ama duzelir diye umit ediyorlar ama uzman yardimi almadan zor
..adam seni esi yerine koymuyor bu acik
İnsan olaylarin icinde olunca goremiyor gercekten.rabbim yardimcin olsun ...zor bir durum...

hersey bir yana adam sizi sevse deger verse zaman ayirir. ofke aninda vurdu pisman oldu yada ne bileyum bagirdi cagirdi bunlar tek seferlik affedilebilir ama sevgisi yoksa yapacak en dogru sey ayrilmak. Allah hakkinizda hayirlisini versin. En cok su cocuklara uzuluyorum Allah boyle sorumsuz babalari islah etsin.

Size vurmus olmasaydı olay gereksiz herkese sıçramış buyumus diyecektim.simdi apartmandaki adam da dövmeye kalkınca baya sinr bozucu olmuş bir debuyuklere yansımış falan.a aslında birçok kişinin yaşadığı ilgisizlik durumu denilebilirdi.ama vurma işin içine girince baya ağır olmuş .dönsen yine şiddet görürsün.boyle de evlilik olmaz

Dönme o eve..insan ne icin evlenir ki..eger esinden değer gormeyeceksen adam eve gelmeye can atmayacaksa dönme..

Haklisniz hatta yaptigi hatanin farkina varmaycagni pisman olmayacagni ve gelmeyecegni tahmin ediyorum dön demez yani cok inattır.. Hep boyle dua ediyorum Rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip et yine oyle diyorum Hersey olacagna varir
Ben buna inattırdan çok kibirlidir demeyi tercih ediyorum. kocan kibirli hanzonun teki. burnundan kıl aldırmaz. Öfkesini kontrol edemez. Hoşuna gitmeyen bişi varsa dayak atar. Bağırıp çağırır pireyi deve yapar bide zeytinyağ gibi üste çıkar. Büyüyemiş adam olamamış bir ergen. özür dilemekle büyük hata yaptın. kaçmana rağmen sana kapılarını kollarını açan annenle baban ne kadar saygı duyulası. kıymetlerini bil bu sefer onları dinle...

Ah ahh iste olan vocuklara oluyo ya cok ama cok uzuluyorum.nasil korkuyolar nasil uzuluyolar omur boyu tasiokar yureklerinde o korkuyu gecmis olsun bu bole devam edicek ama degiscegini dusunme barissan bile bir sure eve gelir sonra kaldigi yerden gitmeye devam eder ayni seyi tekrarlar.sana ayril diyemem asla ama evladin icin hangisi daha iyi olucaksa onu yap babanlarda destek cikmis zaten.evladin korkuyla buyumektense babasiz buyumesi daha iyi ...rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…