- 6 Mart 2019
- 409
- 788
- 53
- Konu Sahibi Badem Cicegi
-
Görüştüm muhtemelen kendi istediği herşeyi size yaptırmak içindir dedi bir de sadece ben varken ağlıyor anneme eşime komşulara bıraktığım zaman gayet uslu duruyor diyorlar evde televizyon kullanmıyorum telefon tablet de çok az acaba ev dışında bunları görünce mi sakin bi çocuğa dönüşüyorPedagogla gorusun kendine zarar verme derecesindeyse tehlikeli vardir bir sikintisi mutlaka cozulur
Direk aşıdan mi degil mi bilemeyiz ama benim oğlumda 4,5 ay aşısından sonra hem alerjisi başladı, hemde bir bozuldu, hala da kuduruk, mızmız..internette denk geliyorum bazen aşının zararlarına 6. ay aşısından sonramı olduki neden birden değişsin ya da diş miki onu zorlayan mutlaka bişey olmalı neden değişti bu kadar
Goruntu olarak birbirinin fotokopisi ancak karakter acısından çok zıtlar araları da bazen çok mükemmel bazen iki düşmana dönüşüyor abisi asla vurmaz zarar vermez sadece müdahale etmeye çalışır yanlış ve tehlikeli birşey olduğunda kardeş kiskandigimiz ise had safhada kendimi ikiye bölebilsem böleceğim o kadarOğlunuz nasıl bi çocuk ve araları nasıl?
Kendisi bilerek mi alnını vuruyor yere?
Yoksa tehlıkelı hareketlerden oturu mu carpıp,dusuyor
Psikologa goturun canım cok sasırdım cok uzun zamandır devam edıyormus umarım kanıksamamıstır durumuBilinçli olarak vuruyor hatta gözümün içine baka baka yapıyor acıyıp ağlayinca da sakinleştirmek için bana geliyor
Yazdıklarınızdan sizi kıskandığı ve bırakmanızı istemediği için yaptığını düşündüm.Goruntu olarak birbirinin fotokopisi ancak karakter acısından çok zıtlar araları da bazen çok mükemmel bazen iki düşmana dönüşüyor abisi asla vurmaz zarar vermez sadece müdahale etmeye çalışır yanlış ve tehlikeli birşey olduğunda kardeş kiskandigimiz ise had safhada kendimi ikiye bölebilsem böleceğim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?