- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Allah kolaylık versin canm tamamen yapısıyla alakalı olduğunu düşündüm konuşarak kızmadan yaptığı hataları anlatmaktan başka bişey yapamazsın destek almışsınız bence bire bir iyi bi pedegog dam daha yardım almalısın kardeş kıskançlığı da vardır muhtemel
Uzun süre tek cocuktu tabiilgi alaka hep ondaydi. Ama bu hareketler kardesden sonra degismedi ki. Babasiyla cok iyi iliskileri cok sevgi doludur ikiside. Ama kizim bir anda sanki herkesden herseyden nefret edebiliyor. Mesela diyelim babayla oynadilar güzel vakit gecirdilee baba diyor ki yada ben bu fark etmiyor saat 20 de yataga girmen lazim hadi bi kere daha oynayalim yataga hazirlanalim sonra. Iste burda kiyamet kopuyor. Bagirmalar cagirmalar oynadigi oyunu dagitmalar.Durduk yere yapmıyordır . Daha spesifik örnekler vermelisiniz .
Babası ile arası nasıl , dede-nine nerede ,
çok mu şımartıldı , daha somut veriler verir misiniz ?
Baktim o filme. Bazen kizimin bakislarinda aynen o cocugun bakislarini görüyorum.aklıma we need to talk about kevin filmi geldi :/
çok zor duruyor.
Oyy evet. Harika bir film ama çok ürkütücü.aklıma we need to talk about kevin filmi geldi :/
çok zor duruyor.
Yok hep boyleydi tabiki kiskanclikda oluyor ara ara. Ama sebeb kardes degil.Sanki kardesini kiskaniyor gibi geldi ama hep boyleydi diyorsunuz
Her istedigini yaparak mi buyuttunuz?
Cok mu simarttiniz?
Somut ornekler fazla vermediginiz icin durumunu pek anlayamadim ama pedegog vs ise yaramadiysa sabredin diycem
Zamanla duzelir elbet
Yok hep boyleydi tabiki kiskanclikda oluyor ara ara. Ama sebeb kardes degil.
Dün banyo ettirirken mesela dedim ki ortamda iyiyken konusayim dedim ben cok üzülüyorum sen bilerek beni kirinca. Verdigi cevap anne ben seni zaten üzmek icin yapiyorum. Sebebde disari cikmam gerekiyordu o istemiyordu evde tek de kalmiyor benimde isim var mecbur cikacam. Kacta kapaniyor dedi gidecegim yer soyledim. Tamam o zaman ben derslerimi o saate kadar bitirmicem ki cikamayalim dedi ve dedigini yapti. O saate kadar oyalandi bile isteye
Siz acaba pedegok yada psikolog ların inerilerine uydunuzmu. Saldım çayıra mevlam kayıra demenizden size sundukları yolları kucumsediginizi anlıyorum.Merhaba hanimlar,
7 yasinda bir kizim var, birde 5 aylik bir kizim.
Derdim malesef büyük kizimla ilgili.
Her zaman oldum olasi derler ya iste öyle memnuniyetsiz, sevinmeyi bilmeyen, hic birseyin kiymetini degerini bilmeyen hircin bir cocuktu. Bebekliginde bile öyleydi malesef. Ne yaparsak yapalim o an mutlu ve memnun olsada hic fark etmedigimiz yada anlamadigimiz bir sebebden kiyamet koparabilir. Cok inat ve gadddar olabiliyor genel olarak.
Hircinligi, saygisizligi, sevgisizligi, yalan söylemeye baslamasi, nankörlügü, bilerek isteyerek kötülük yapmaya calismasi artik bizi anne baba olarak gercekden cok zor duruma getirdi. Ikimizde ayri ayri yada birlikte care arayip bulamamakdan cok yorulduk.
Kardesinden sonra böyle oldu diyemicem, cünkü hep böyleydi, ama artik isin ucunu iyice kacirdi. Dur durak bilmez oldu. Bu heryerde böyle, bir tek evde degil. Okulda, disarda, arkadaslariyla. Heryerde.
Inanin bana kendi cocugum hakkinda bunlari yazmak benim icin gayet zor, ama bana faydali paylasimlar yapabilmeniz icin ne eksik ne fazla yazmaya calisiyorum.
Pedagog yada piskolog tavsiye etmeyin, onlarlada görüstüm. Hatta gittigimiz piskolog bas hekim olarak koca hastahaneyi yönetiyor. Verdikleri tavsiyelerin malesef bir faydasi olmadi. Dedikleri sey kendi haline birakin, kendi kararlarini versin, sonuclarina iyi veya kötü katlansin. Yani malesef saldim cayira mevlam kayira yasayin der gibi tavsiye verdiler. Bir bilir kisiyle daha görüstük, türkce nasil aciklarim bilmiyorum, piskolog ve piskyatir arasi bisey oluyor galiba. Mesela gerekirse ilac veremiyor ama terapi yapabiliyor. Neyse malesef ondan da bir fayda gelmedi.
Bunlari yazanin care arayan bir anne oldugunu unutmadan empati kurarark saygili sekilde cevap vereceginizi umuyor tesekkür ediyorum.
Bu zamana kadar cok güclu diyebilirdim ama yavas yavas babasida bende kendiside bizden kopmaya basladik gibi geliyorAramızdaki bağ nasıl? Size çok bağlı mi yoksa kopuk mu? Ilk iki yılınız nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?