Kizimla kopmak istemiyorum

biraz şımarık gibi geldi kızınız dediğim zaten sonunda oluyor durumlarında... kendi haline değilde sonuçlarına katlansın konusunda katılıyorum arkadaşlara banyoya sıra gelince eğlenceli hale getirin benim kiler oyun oynamak ister ama kış gelince olmaz derim biraz ağlar zırlarlar anlarlar ki olmayacak susarlar ya da üşüdümü tıpış tıpış anne gel yıka derler inatta nereye kadar bence sizde çok sabredemiyorsunuz inadınızda

Ee çıksaydınız. Dersi eksik kalsın, mahçubiyetini okulda kendi yaşasın.

Seni üzmek için yapıyorum ne demek? Çok şımartılmış sanki.Fazla arkadaş mı ebeveynler? Evde yeterince otorite yok mu?

Genelde tavrimiz zaten bu. Sorumluklarda veriyoruz. Mesela kendi odasini toplamakdan yada yatagini düzlemekden nefret eder ama bana anne sizin yatagi ben düzleyebilirmiyim diye sorar.

Unutmusum cevaplamayi. Tv tablet hafta arasi zaten kullanilmaz acilmaz hafta sonuda sinirli sekilde

Son cümleniz iste tamamladi anlatmaya calistigimi.

Yok yenisi gelmiyor ama malesef fazlasiyla var

Yok sükür öyle rahatsizliklar. Doktorlardan hic biride böyle bir süphe dahi duymadila

Çocuklar bir ayna degıl mı aslında
Bu kadar kucukken bunları bıryerden ogrenmıs veya ogretılmıs olmalı . Cok kapalı yazmışsınız daha acık olmalısınız
Nasil acayim örnek verirseniz daha rahat olacak benim icin. Soruldukca yaziyorum

Agliyor yada diretiyor diye onun dedigini asla yapmadim. Ama dün haklisiniz sonra kendin caydin gitmedim ama o belkiben kazandim diye algilamis olabilir

Çocuğum yok ama kardeşimden gördüğüm kadarıyla bir fikir yürüteyim.alakasız olabilir,yanlış da olabilir.yine de söyleyeyim.ikizler burcu mu çocuğunuz.kardeşim ikizler,ismi de dedem ve babamın ismi.ikisi de çok inat,huysuz,dediğim dedik.kardeşimde aynı onlar gibi.tıpkısı huyları.çevreden birinin ismini verdiyeseniz karakter olarak benzeyebilir.bu benim düşüncem,gördüğüm şeyler.

Çocuğunuzun sorunlarını çözmek için ta doguma kadra inmek lazım. Bir bebek veya çocuk boş yerden hırçın olmuyor. Yani davranışların sebebi var. Annesine ve babasina bu öfkesi neden? Çünkü bilerek yapıyor hepsini

Siz bunaldığınız ve umut ışığı göremediğiniz için muhtemelen, ilaç tarzı devalar arıyorsunuz. Ama çocuğunuzun ruhsal bir sağlık problemi yok muhtemelen. Bu bi karakter ve bazı karakterleri isteseniz de istemeseniz de yönetim altına alamazsınız.

Sıfırdan başlamak zorundasınız. Sınırlar içinde tamamen özgür bir çocuk olmalı. Bi direnç noktanız var ve o bunun farkında. “Nasılsa memnun olmayacak” düşüncenizi hissediyor, görüyor. Belki de yeteri kadar kızınızı tanımıyorsunuz, belki sadece duyuyorsunuz ama dinlemiyorsunuz.

Çok zor farkındayım ama karakterinin büyük bölümü oturdu, unutmayın. Uzlaşmak adına her yolu denemeniz gerekiyor. Onu siz kabullenemezseniz kimse kabullenemez.

Allah korusun öyle bi durum yok eminim. Okulda disarda herhangibi bi yerde olan herseyi anlatir bana da babasina da.
Koruma ic güdüsü cok yüksek bir cocuk. Bunu okulda da kreste de hep söylediler. anne babasi yani biz onun hic bir kaygisi olmadan ve ne olursa olsun güvenebilecegi kisileriz onu bilir ve hissettirir. Kardesine bunu demesi sevgiden güven hissinden kaynaklanan bir durum

Merhabalar amacim kesinlikle sizi uzmek degil. Anne olduktan sonra cocuklarin sucsuz, yaptiklari davranislarin altinda hep bir neden oldugunu ve hateketlerinin ebeveynlerinin bir yansimasi oldugunu dusunuyorum. Yeni bir kitap okuyorum gece uykuya gitme konusunda orda da benzer bir konu vardi. Yatmak istememesinin altinda baska bir sorun cikiyordu ve beraber iyi bir iletisimle cozuyorlardi. Kizinizla da uygun iletisim seklini bulamadiginizi dusunuyorum. 'Seni uzmek icin yapiyorum' demesi aslinda birseylere isaret. Cocugun ic dunyasinda birseyler oluyor ve siz bunu anlayamiyorsunuz. Bir ornek vereyim annem ve babamin uygun olmayan bir anina tanik olmustum ve uzun bir sure annemden nefret ettim ve bunu kimseye soyleyemedim. Belki de annem de o donem benim ne kadar sorunlu oldugumu dusunmustur. Tabiki sizde de bu var demiyorum sadece altta mutlaka birsey vardir diyorum. Psikoterapiyi birakmayin ve kucumsemeyin. Saglikli guzel gunler dilerim.

Aynen. Konu sahibinin verdiği cevaplardan çocuğu böyle kendileri yaptığı o kadar belli ki.. O kadar bariz ki.. Anne babaların bu kadar bariz şeyleri göremiyor olması çok ilginç.

Ben goremiyorum demek ki iste rica ediyorum aydinlatin diye. Benim anneligi beceremedigimi yazdiniz tsk ederim simdi hatalarimida yazin da bende görim

Yok ben onu yapmam. Derslerini yapmadan okula gidiyorsa ogretmenin verdigi cezayida cekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…