Kızımla tek başımıza tatile gidebilir miyiz?

Kendinize çok güvenemiyorsanız, çevrenize güvenebileceğiniz bir yer seçin.Küçük yerleri ve çok kozmopolit olmayan daha rafine yerleri seçerseniz daha rahat edersiniz.Mesela bozcaadada hiç zorluk çekmezsiniz..

bizde eylül başı gidecez inşallah, benimde eşimin gelmeme ihtimali var bu yıl. . mini kızım 2,5 yaşında. eğer eşim gelemezse ben kızımı da alır giderim valla. hiç durmam buralarda eşim gelemiyor diye çocuğumu da kendimi de tatilden mahrum etmem.

evet 8 yıl sonra tüp bebekle ikizlerim oldu, ama eşim babalık sorumluluğunu alamadı yapması gerekenleri değilde yapmaması gerekenleri yaptı sonuç ayrılık işte hayat işte insana neler getirip neler götürecegi belli olmuyor ki

anladım yazık olmus onca emege..
sizde yasadıklarınızdan etkilenmişssiniz bende tüop bebek sayfamı artık yazmıyorum cunku 2.5 yasında tüp oğlum(kendimde gurur duyuyorum ve oglumlada)
hep takıp edıyorum ve ıcımde hıssedıyorum yasadıklarını gectıklerı yolları..
ucunuzmu yasıyorsunuz lojmanda kalıyormussunuz

bende gidelebileceğini düşünüyorum. kızınız o kadarda küçük değil.
ama başka birşey aklıma takıldı: şimdi siz yalnız gittiniz diyelim ya eşiniz de ben de yalnız gitmek istiyorum derse başka zaman?

bende gidelebileceğini düşünüyorum. kızınız o kadarda küçük değil.
ama başka birşey aklıma takıldı: şimdi siz yalnız gittiniz diyelim ya eşiniz de ben de yalnız gitmek istiyorum derse başka zaman?

onun izni eylülde o da köye gitmek istediğini söyledi.

Back
X