- 19 Kasım 2013
- 18.853
- 34.034
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
32 ayı bitirecek önümüzdeki ayın ilk haftasi.kaç yaşında kızınız?
İnşallah sizede öyle olur. Sizde egitimdesiniz sanırım, kac gün oldu merak ettim. Bizim ilk günümuz ama moralim bozulmadı desem yaalan olur. Hoş belli etmiyorum kızıma ama.Inşallah kolaylıkla ve kısa zaman da atlatırsınız çünkü ben cok yoruldum
Sağol canım,sanada kolaylıklar diliyorum. Aslında biz iyi gidiyoruz,dün kaza yapmadık hiç,lazımlığına yaptı evde,dışardada 1 kez portatif lazımlığını kurdum ona yaptı ama sabah ıslak uyandı,demekki gece uyandırmalıyım diye düşünüyorum artık,sahura kalkınca uyandırıp tuvalete götüreceğim.Canım allah yardımcın olsun ama senin ki daha yeni ve bence kısa sürede atlatırsınız bizim ki 3 hafta oldu ilk 2 hafta sıkı bi şekilde değildi arada sıkıldıkça hemen bezini bağlıyodum ama bu hafta daha sıkı bi eğitime başladım ve oğlum bu güne kadar kesinikle çişim yada kakam geldi demedi tuvalete oturduğunda arada çiş ini yaptı ama kesinikle kaka yapmadı hep altına yaptı ve ben çok bunalmistim ve artık pes etmek üzereydim ki bugün oğlum bi ışık verdi ilk defa kakasını tuvalete yaptı ve çişim var dedi akşam üç kere üst üste altına yaptı ama bana bi umut oldu bakalım ne zaman atlatacaz
Akmerkez avm'deki Jokerden aldım ben,markası Popifiks modüler tuvalet eğitim seti diye geçiyor.Posetli oturagı nereden aldınız ve ne marka acaba,Memnun musunuz
deneyimli bir anne olarak telaşınızı sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum bende yaşadım bende size tecrübemi anlatayım oğlumu 2, 5 yaşındayken 4 günlük zorlu bir eğitimden sonra alıştırdım sabır ,anlayış ve zaman gerektiriyorKızım kreşe ara verdi,malum yaz aylarındayız,deniz,havuz keyifli vakit geçirsin istiyorum zira Eylül'de tam gün olarak devam edecek kreşe. Şu an kızım için gayet keyifli vakit geçireceği günlerin başlamasıyla,benimde tuvalet eğitimi sürecim başladı. Eylülden önce bu konuyu halletmeliyim,okulda yardımcı olabileceklerini söylediler ama tercih etmedim.
Öncelikle alışveriş kısmını hallettim.
Neler mi aldım;
2 haftadır aradığım resimlerini aşağıda paylaştığım bu portatif lazımlık ve emici gece küloduEki Görüntüle 1562083
Bunu aldım fakat kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm,duruma göre hareket etmeyi planlıyorum.
Eki Görüntüle 1562080
Bu ise yukarıda bahsettigim lazimlık,şu anda taşıma poşetinde duruyor,dışarı çıkarken yanıma alıp,temiz tuvalet varmış yokmuş umrum olmadan,tuvaleti geldiği an kendi poşetini takıp,tuvalet sorununu ortadan kaldıracağım. Benim için olmazsa olmazdı ve buldum. Üstte kapaği var bu kapak sirt dayanağı oluyor,kapağın üzerinde bir küçük bölme mevcut,burada poşet muhafaza edebiliyorsunuz. 2 adet yedek poşet vardı ürünle birlikte bu bölmede.
Poşetlerinin içinde emici ped var,bu sayede çişi emiyor ve çöpe atana kadar sıkıca bağlayıp kokusuz muhafaza edebiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 1562081 Eki Görüntüle 1562082 Eki Görüntüle 1562080
Yedek poşetleri satılıyor ama olmadığı hallerde,küçük boy çöp poşeti ve kağıt havluyla yine akmayan,kokmayan bir çözüm üretilebilir diye düşünüyorum.
Ve tabiki renkli,cicili bicili iç çamasırları seçtik kızımla. Birde yatak için 3 tane fazladan alez aldım,bunun muadili,kullan at yatak koruyucular olabilir,yedekte bulunsun diye edindim ondanda 1 paket.
Bugün alısverişm tamamlandı,yarın sabahtan itibaren eğitim sürecimiz başlıyor.
Haftalar öncesinde başladığım'sen artık kocaman bir kız oldun bu bezi baglamayalım'telkinlerime hala devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?