- 20 Mayıs 2025
- 125
- 33
- 13
- Konu Sahibi Muallimekatibe
Dün akşam eşimin iş yerinden toplantı yemeği vardı. Yakınlarınızı da getirebilirsiniz demişler ben de evde sıkılıyordum gideyim dedim. Gittim herkes eşini çocuğunu getirmiş yemek yedik sonra bir yerde bir şeyler içtik 5 saate yakın sürdü.
Sormak istediğim şey; aralarında bir kadın vardı benle yaşıt sayılır, o da benim gibi yeni evlenmiş. Sürekli bana baktığını fark ettim. Ama nasıl desem böyle dikkatlice beni inceliyor gibiydi. Fark edip onun tarafına baktığımda hemen başka yere bakıp gözünü kaçırıyordu. Lavaboya gideceğim zaman "dur ben de geleyim" diyordu çok garibime gitti. Lavaboya gidince ben elimi yüzümü yıkayınca da sadece beni izledi
bir şey yapmadı sırf benle gelmek için gelmiş. Mesela hepimiz oturmuş sohbet ediyoruz birden konuştukları konuyu bana yöneltiyor "peki sen bunun hakkında ne düşünüyorsun, sende de aynısı oluyor mu?" gibi. İkimiz de tesettürlüyüz birdenbire bana "saçlarının şekli nasıl, düz kıvırcık dalgalı?" gibi. Hani bu soruda bir sorun yok ama sorma şekli biraz gerip geldi bilmiyorum. Ben saçlarım dalgalı deyince "Çok güzel keşke benimki de öyle olsaydı. Benimki kıvırcık" dedi. Bu tavırları normal mi ben mi garipsedim acaba?
Sormak istediğim şey; aralarında bir kadın vardı benle yaşıt sayılır, o da benim gibi yeni evlenmiş. Sürekli bana baktığını fark ettim. Ama nasıl desem böyle dikkatlice beni inceliyor gibiydi. Fark edip onun tarafına baktığımda hemen başka yere bakıp gözünü kaçırıyordu. Lavaboya gideceğim zaman "dur ben de geleyim" diyordu çok garibime gitti. Lavaboya gidince ben elimi yüzümü yıkayınca da sadece beni izledi