Kizini insan yerine koymayan kv!

Kackez dikkat ettim kv sadece benim gorecegim yerlerde esimi ensesinden boynundan opuyo sapikca kiskandirma dusuncesi.
Ama oglu benim ayakkabilarimi goydirip cikartirken o daha cok kuduruyo :)
Ben orali olmuyorum sende olma op kocani

Nasıl bir zihniyettir ya Allah muhafaza... İnsan kazık kadar oğlunu neden boynundan öper ya çok itici... Allah sabır versin sana da. Ama tavrın iyi bu şekilde umursamayan devam et. Yoksa umursamaya kalkarsan çekilecek gibi değil. Muhtemelen seni kıskanıyor. Oğlunu elinden aldığını falan düşünüyor olabilir. Sen hiç tepki verme

hiç normal değil:deli: bekar olsa bi nebze ama evlenmiş barklanmış adamlara da yapılmasın artık bu kadarı:işsiz:
Tabiiki değil,bekarkeni bırak,ben ortaokula giden oğlumun odasına kapıyı tıklatmadan girmiyorum,banyoda yardımcı olayım desem böyle:KK57: gözlerini belertir bana :D
Bahsettiğim kişinin damat banyosunu da annesi yaptırmış:KK57:,uzak durulası insanlar:stop:

Ben buna katılmıyorum, erkek evlada geline yaptıkları muameleyi inanın kızlarına damatlarına yapmıyorlar. Kızlar damatlar el üstünde tutuluyor. Damadı kırılmasın diye şebek oluyor kayınvalidem.Tut bakalım gelini el üstünde vicdanlı merhametliyse çokta güzel evlat olur sana.ama kendilerinden nefret ettiriyorlar sonra oğlan hayırsız
Annem biz geliyoruz diye damadın sevdiğini pişirir kayınvalide de oğlunun sevdiğini pişirir ben önemli değilim
Ama anneme kardeşim gelecekse gelinin ve kardeşimin sevdiği pişer
Şöylede bir gerçek var kendi adıma konuşayım kayınvalide ile aram iyidir ama kırgınlıkları unutmuyorum aynı şey annem için geçerli değil
Hastalıkları olsa tabiki bakarım ama anneye bence daha içten bakılır kendi Adıma söyleyim

Katılıyorum,ama nasıl göründüklerinin farkında değiller.Arkadaş çevremden duydum,bir kayınvalide sabah oğlunun evine gitmiş,gelin kapıyı gecelikle açmış,kapıyı kapatıp paltosunu asana kadar bakmış ki kv ortalıkta yok,odasına gidince ne görsün,kv gelinin 1 dakika önce kalktığı sıcak yatağa dalmış,arkası dönük oğlunun kucağına girmiş yatıyor:oha::olamaz:Odaya girmesi bile tartışma sebebiyken:KK11:Öpüp çıksa oğlunu hadi amenna:işsiz:
ay yuh artık yuh bu kadarına da pes:skandal:

Oğullarıyla göbek bağını kesememis anneler var maalesef. Ama sizinki bir adım öteye gidip kızını dislamis resmen. Yazık böyle insanlara.. ben ana baba hakkı olduğu kadar evladın da aile üzerinde hakkı olduğunu düşünüyorum. Sanırım k.v. böyle olsa konuşurdum yanlış yaptığını

Merhaba arkadaslar. Benim kayinvalidem ogluna yani esime asik bir anne. Esimden bir yas kucuk kiz kardesi var. Hicbirzaman esime davrandigi gibi davranmaz ona karsi. Esimi oper koklar ama gorumceme asla boyle seyler yapmaz. Keske onu da ayni derecede sevse ama ayrim olunca benim de gozume batiyor.

Kv nin esimi sevme bicimi abartidir. Kiskanc birisi degilim ustelik de bir cocugu annesinden kiskanacak hic degilim.

Kisa bir ornek veriyim. Esimin isyerinde bir toreni vardi. Kv ve ben gittik. Arkadaslarinin hocalarinin yaninda boynuna atlayip boynuna kafasini dayayip opmeye calisti. Esim ne yapiyorsun anne insanlarin icinde dedi. Kv bozuldu. Toren bitti sertifikayi kapti aldi bende duracak diye. Dursun elinden alan yok ki. Alt tarafi kagit parcasi. Dusurmus zaten bir de uzerine basmis. Birisi uyardi Sonra asansore bindik. Esimin uzerine bir atlayisi vardi ki gormeyen birisine anlatmam mumkun degil. Cok afedersiniz ama adeta sevisir gibi. Boynunu defalarca opmeler koseye sikistirdi. Yemin ediyorum kaldim sadece tip tip baktim. Esim uzerinden zor atti. Anne ne yapiyorsun bir gelen olacak ayip diye. Kipkirmizi oldu esim Bana bakti. Hicbirsey demedim tabiki. Ama bu kadar abarti birsey gormedim hayatimda. Insan gibi tebrik et saril op ama yok abartmazsa olmaz.

Bugun yasanan olayda ise taslar biraz daha yerine oturdu. Kv dedi ki bizim aileden bir tek benim oglum bir de bi erkek ismi daha soyledi. Bunlar okuyup kendini kurtardi. Adam oldu dedi. Esimle birbirimize baktik. Esim dedi ki e kardesim de okudu kurtardi kendini. Hii dedi kv ama o kiz ben erkekleri sayiyorum. Kadin kendi kizini bile insan yerine koymuyor.

Sozun ozu biz kadin olarak kadinlari savunmayi birakin esitligi birakin birbirimizi saymiyoruz bile. Biz bile bu kadar erkek egemen yasarsak erkeklerin kendilerini bir halt zannetmeleri cok normal degil mi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Ben beni saymiyor kv kiymet vermiyor diye hayiflaniyordum. Kadinin oglu dururken kendi kizi bile umrunda degil ki!
Terazi burcu mu kv

Bu çok rahatsız edici bir durum bence. Görümceniz için çok üzüldüm. Bir arkadaşımın bir teorisi vardı, kocası tarafından sevgi ve ilgi görmeyen kadınlar çocuklarını kocaları gibi görür o yüzden kaynanalık yapar ya da aşırı ilgi gösterip çocuklarına aşık davranır. Böyle bir durum var mı, kayınpederinizin kayınvalidenize karşı tavrı ne?

Bu çok rahatsız edici bir durum bence. Görümceniz için çok üzüldüm. Bir arkadaşımın bir teorisi vardı, kocası tarafından sevgi ve ilgi görmeyen kadınlar çocuklarını kocaları gibi görür o yüzden kaynanalık yapar ya da aşırı ilgi gösterip çocuklarına aşık davranır. Böyle bir durum var mı, kayınpederinizin kayınvalidenize karşı tavrı ne?
Ne kadar dogru bir tespit. Kayinpederimle kayinvalidem sadece ayni evi paylasiyorlar. Kari koca iliskisi yok aralarinda. Kayinvalidem soyledi bunu bana. Birbirlerini sevmezler. Hatta kayinvalidem kayinpederimden nefret eder.

Ne kadar dogru bir tespit. Kayinpederimle kayinvalidem sadece ayni evi paylasiyorlar. Kari koca iliskisi yok aralarinda. Kayinvalidem soyledi bunu bana. Birbirlerini sevmezler. Hatta kayinvalidem kayinpederimden nefret eder.
Bu yüzden hastalık derecesinde bir düşkünlük olabilir bir psikoloğu görsün derdim de böyle bir şeyi ona söyleseniz çok büyük kavga çıkabilir. Bu yüzden mecburen böyle gidecek sanırım. Ama görümceniz kim bilir ne kadar üzülüyordur cidden yazık...

Annem biz geliyoruz diye damadın sevdiğini pişirir kayınvalide de oğlunun sevdiğini pişirir ben önemli değilim
Ama anneme kardeşim gelecekse gelinin ve kardeşimin sevdiği pişer
Şöylede bir gerçek var kendi adıma konuşayım kayınvalide ile aram iyidir ama kırgınlıkları unutmuyorum aynı şey annem için geçerli değil
Hastalıkları olsa tabiki bakarım ama anneye bence daha içten bakılır kendi Adıma söyleyim
Aynen annem beni değil damadını düşünür onun sevdiği yemekleri yapar, kayınvalidem oğlunun sevdiği yapar benim svmediğimi gözüme sokar, hem gelinini hem oğlunu düşünen anne sayısı az malesef.onlar bize nekadar içten davranıyorsa bizden içtenlik okadar tabiki.

Tabiiki değil,bekarkeni bırak,ben ortaokula giden oğlumun odasına kapıyı tıklatmadan girmiyorum,banyoda yardımcı olayım desem böyle:KK57: gözlerini belertir bana :KK70:
Bahsettiğim kişinin damat banyosunu da annesi yaptırmış:KK57:,uzak durulası insanlar:stop:
:D:D amanda aman oğluna bıcı bıcı yaptırıp cicilerde mi giydir miş:emir_bebek::emir_bebek:

eşin gereken mesafeyi koruyorsa boşver kafana çok takma. ama tuhaf bi kadın.. gerçi çoğu kayınvalideler öyle özellikle evlendirdikten sonra oğullarını..

Merhaba arkadaslar. Benim kayinvalidem ogluna yani esime asik bir anne. Esimden bir yas kucuk kiz kardesi var. Hicbirzaman esime davrandigi gibi davranmaz ona karsi. Esimi oper koklar ama gorumceme asla boyle seyler yapmaz. Keske onu da ayni derecede sevse ama ayrim olunca benim de gozume batiyor.

Kv nin esimi sevme bicimi abartidir. Kiskanc birisi degilim ustelik de bir cocugu annesinden kiskanacak hic degilim.

Kisa bir ornek veriyim. Esimin isyerinde bir toreni vardi. Kv ve ben gittik. Arkadaslarinin hocalarinin yaninda boynuna atlayip boynuna kafasini dayayip opmeye calisti. Esim ne yapiyorsun anne insanlarin icinde dedi. Kv bozuldu. Toren bitti sertifikayi kapti aldi bende duracak diye. Dursun elinden alan yok ki. Alt tarafi kagit parcasi. Dusurmus zaten bir de uzerine basmis. Birisi uyardi Sonra asansore bindik. Esimin uzerine bir atlayisi vardi ki gormeyen birisine anlatmam mumkun degil. Cok afedersiniz ama adeta sevisir gibi. Boynunu defalarca opmeler koseye sikistirdi. Yemin ediyorum kaldim sadece tip tip baktim. Esim uzerinden zor atti. Anne ne yapiyorsun bir gelen olacak ayip diye. Kipkirmizi oldu esim Bana bakti. Hicbirsey demedim tabiki. Ama bu kadar abarti birsey gormedim hayatimda. Insan gibi tebrik et saril op ama yok abartmazsa olmaz.

Bugun yasanan olayda ise taslar biraz daha yerine oturdu. Kv dedi ki bizim aileden bir tek benim oglum bir de bi erkek ismi daha soyledi. Bunlar okuyup kendini kurtardi. Adam oldu dedi. Esimle birbirimize baktik. Esim dedi ki e kardesim de okudu kurtardi kendini. Hii dedi kv ama o kiz ben erkekleri sayiyorum. Kadin kendi kizini bile insan yerine koymuyor.

Sozun ozu biz kadin olarak kadinlari savunmayi birakin esitligi birakin birbirimizi saymiyoruz bile. Biz bile bu kadar erkek egemen yasarsak erkeklerin kendilerini bir halt zannetmeleri cok normal degil mi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Ben beni saymiyor kv kiymet vermiyor diye hayiflaniyordum. Kadinin oglu dururken kendi kizi bile umrunda degil ki!
Kesinlikle biz istediğimiz kadar kadın erkek eşit diyelim. Hala anneler erkek çocuğa b.kında boncuk bulmuş gibi davranıyor.

Back
X