- 12 Nisan 2016
- 83
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herseyoglumhatrina
-
OyleymisKendinden baska kimseye guvenmiyeceksin demekki.
Artk oyle yapacagm zatenKenara bir şekilde para atmaya bak
Tabiki okul ve iş en önemlisi
Sagolun sizde bu durumdasiniz yada boylemiydi basarabildiniz mi birseyleriAilen yok senin tatlım,kabul et.Hatta kendinden başka kimsen yok,aynı benim gibi.Az daha sabır iyi bir iş bul.
Allah böyle ailelere akıl fikir merhamet versin biraz.
Evet oyle dusunuyorum ama zaman gerekli calismam okulu bitirmem lazim sabir ya allahBırakma kendini biraz daha tahammül et çalış oku birikim yap sonra çek kapıyı çık.Arkana bile dönme,ne halleri varsa görsünler...
Aynen oyle ama insanin zoruna gidiyor yinedrAnnen esin olmadan seni eve almamakla bana güvenip boşanma sana sahip çıkmıyorum demiş zaten sende herseyin farkindasin. Mümkün olduğunca kendini maddi yönde garantiye al yani oku yani çalış yani açıkçası bu hayatta kimsen yok...sakin ha yalnızım diye birilerine Aldanma sana senden başkasi sahip ciknaz
Derdi veren Allah sabrını da verir fakat sündürüp zamana çok yaymaEvet oyle dusunuyorum ama zaman gerekli calismam okulu bitirmem lazim sabir ya allah
Kimseden fayda yok sanırım .
Ama insan zor zamanında hep yanında olacak birilerini arıyor,annenizin tavrı çok yanlış.
Ne yaparsanız yapın sizin yanınızda durmalıydı
sagolun tesk edermDerdi veren Allah sabrını da verir fakat sündürüp zamana çok yayma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?