"Kızını oğluma kakalamaya çalışıyor"

Ridicule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
27
26
3
29
Arkadaşlar haftalardır kendime güvenim gelsin diye uğraşıyorum. Kendimi güzel akıllı hisetmeye çalışıyorum.
Ama sanki herkes ben kendimi kötü iğrenç hisetmem için uğraşıyor yemin ederim, en fazla da ailem.
Size bahsetmiştim bir erkek (Türkiye den uzaktan akrabam) benimle sırf param olduğunu zanetiği için ilgileniyordu (gurbetçiyim ama param yok öğrenciyim). Neyse onun şokunu atlattım. Bu sefer buğün annem gelmiş bana " Elif (komşumuz) benim seni oğluna kakalamaya çalıştığımı zanediyor" dedi.
Ya arkadaşlar ben mi alınganım? Kakalamak ne demek, ben o kadar iğrenç değersiz miyim? . Üstekik bişey de yapmadım Elifin oğlunu hiç gördüğüm bile yok. Zaten kendime güvenim 0. Böyle şeyler denince kendimi afedersiniz b*k gibi hisediyorum.
Şimdi yine morelim bozuldu. Anlamıyorum ben mi alınganım. Aklıma fiziğimle ilgili duyduğum kötü şeyler geldi. Yine kötü oldum. Kendime artık aynada bile bakmak istemiyorum, ne yaptıysam bişey değişmedi. Herşeyimi itici görüyorum.
Lütfen ne yapmam gerekir kendimden çok utanıyorum. Makyaj yapıyorum, kilo aldım, elimden geldiği kadar iyi giyiniyorum. Ne yapim daha ben...

Oncelikle annen ortalikta evlenme caginda kizim var diye dolasiyorsa , dolasmasin. Annen belki de hadi tanistiralim fena olmaz demistir . Bilemiyorum.

Evlenecegin kisileri sen sec, secimleri ne annene ne komsuna ne de arkadaslarina birak.

Kendini de iyi hissetmek icin degistir, yapiyorum olmuyor seklinde degil.

Biršey dememiş çünkü bunu o komşunun ağzından değilde başka komşunun ağzından duydu
Bunu annene getiren, annenin lafınıda yerine ulaştırırdı.. Afedersin ama onlar halt yemişler sen bakma onlara :)

Arkadaşlar haftalardır kendime güvenim gelsin diye uğraşıyorum. Kendimi güzel akıllı hisetmeye çalışıyorum.
Ama sanki herkes ben kendimi kötü iğrenç hisetmem için uğraşıyor yemin ederim, en fazla da ailem.
Size bahsetmiştim bir erkek (Türkiye den uzaktan akrabam) benimle sırf param olduğunu zanetiği için ilgileniyordu (gurbetçiyim ama param yok öğrenciyim). Neyse onun şokunu atlattım. Bu sefer buğün annem gelmiş bana " Elif (komşumuz) benim seni oğluna kakalamaya çalıştığımı zanediyor" dedi.
Ya arkadaşlar ben mi alınganım? Kakalamak ne demek, ben o kadar iğrenç değersiz miyim? . Üstekik bişey de yapmadım Elifin oğlunu hiç gördüğüm bile yok. Zaten kendime güvenim 0. Böyle şeyler denince kendimi afedersiniz b*k gibi hisediyorum.
Şimdi yine morelim bozuldu. Anlamıyorum ben mi alınganım. Aklıma fiziğimle ilgili duyduğum kötü şeyler geldi. Yine kötü oldum. Kendime artık aynada bile bakmak istemiyorum, ne yaptıysam bişey değişmedi. Herşeyimi itici görüyorum.
Lütfen ne yapmam gerekir kendimden çok utanıyorum. Makyaj yapıyorum, kilo aldım, elimden geldiği kadar iyi giyiniyorum. Ne yapim daha ben...
Annen ne yapmışki annene o cümleyi kurmuş.
Annen sen ne diyosun ağzını topla benim kızımın kakalanıcak nesi varmış dememişmi?
Çok sessiz olmayacaksın yeri gelince cvbını yapıştırcaksın

var var böuylelleri annesi çok isteyip bide oğlu istemeyince asıl ozaman kötü duuruma düşüyorsun....yaşadım ordan biliyorum.oğlu beni istemediyse benim suçum ne :(

Kakalamak nedir arkadaş.elifin oglu sadrazamanin 5.nesil torunu mu paşa dedesi mi var?yani kukla gibi ergen erkek büyütünce elalemin kızları meraktan ölüyor mu bunlara?o lafi getiren kisi ile o p.pi sevdalisi cocuk anasi ortaklasa hacetlemislerdir.

annenize muhabbetin detayını sormadınız mı? anneniz tanıştıralım falan mı demiş öncesi vardır bunun?

Anneniz neden o kişiye cevabını vermemiş, bir de neden üzerine gelip size anlatıyor. Moralinizi bozmaktan başka etkisi olmaz ki bunun.

Kac yasindasiniz siz? Bana biraz yas sendromu gibi geldi . Yirmili yaslarin basinda kadin vucudu oturmaya başlıyor, biraz spor ve diyetle halledilemeyecek sey yok.. Su an 32 yasindayim ve inan bana 22 yaşında bu kadar ozguvenli ve guzel hissetmiyordum..
Spor spor spor.. Bunu hayat felsefesi haline getir ve kimsenin ne dedigini umursama

Iste sen kendini olumluyorsun ve hayat seni deniyor,gercek mi diye...ama değilmiş bak en ufak sözde dağıldın ;)

Terbiyesiz kadin..valla anneniz oyle bir laf etmeliydi ki topugunu .... vura vura gitmeliydi..

Bosver kimseyi umursama. Kiloluysan saglik icin kilo ver, hem ozguvenin yerine gelir daha iyi hissedersin. Nedense oglanlar cok degerli oluyor. Anneler kimseyi yakistiramiyorlar ogulcuklarina

Back
X