Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşimin iki ismi var ve çok zor oluyor.arkadaşları ilk ismini biz aile olrak diğer ismini kullanıyoruz.ben bazen şaşırıyorum arkadaşı arayınca.oyüzden tek isim olsun istiyoruz oğluma.

kızlar merhaba ben de 34 haftalık hamileyim kızım olacak ama biz hala isim konusunda kötüyüz bi isim bulamadık eger bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum isimleri

bence kız isimleri:cemre, cemre su,deren,ceylin,nilsu
erkek ismi:kaan bartu ,ege ,eren ,enes,çağlar,deniz,arda,can

kızlar merhaba ben de 34 haftalık hamileyim kızım olacak ama biz hala isim konusunda kötüyüz bi isim bulamadık eger bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum isimleri
ecren: allahın gökten gönderdiği armağan.
ezel: sonsuzluk
melvin: cennetteki bitkinin adı

eğer benim kızım olsaydı bunları koyacaktım ama oğlusum olacak
bende ona isim arıyorum. eger yardımcı olursanız sevinirim.

lal ela eda naz
nilay
nilsu beren berfin beril
buğu
mavisel
ışıl
doğa
deran
derin
ceylin
ceyda
ceyla
ceylan
elif
ırmak
cemre
ecrin

Benim İnşallah oğlum olacak.
İsmini Muhammed Bahadır tüşünüyoruz.
kız olsaydı- Betul olurdu herhalde.

KIZLAR MERHABA 2009YILININ EN MODA ERKEK İSİMLERİ
EYMEN
YAĞIZ
DERİN (KIZDADA KULLANILIO)
BU ÜÇÜ ÇOK MEŞHUR AMA BUGUN ARAŞTIRIRKEN YENİ BİR İSİM BULDUM ERKEK İSMİ... " TAYGA" NASIL SİZCE? ANLAM OLARAK ORMAN ANLAMINA GELİYOR COK ÖZEL BİR ANLAMI YOK AMA DEĞİŞİK DEĞİLMİ?delikafadulden

benim kızım olursa bir gün adını DAMLA koyacağım. ama DİLAY isminide beğeniyorum. belki değişik bir fikir olur senin için allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim oğlum olacak ben de kararsızlardanım gerçi dha var doğuma ama adı hazır bulnsun istiyorum:)
mustafa kemal, ege, alpay, tarık... aslında kısa ve tek isimleri tercih ediyoruz çocuk gelecekte uzun uzun ad yazmakla uğraşmasın:) malum türkiyedeki eğitim sistemi:) hatta bana kalsa ege deyip geçeceğim:) kızım olsaydı eğer asya, şebnem, betül koyabilirdim gerçi pek kız ismi de geçmiyordu ya içimden:)

Ben de 24 haftalık hamileyim. ısim araştırıyorum kızıma. Henüz kesin bir karara varmış değilim ama beğendiğim ve daha isim konusunda karar vermemiş annelere tavsiye edebilceğim isimler şunlar:
ıclal
Reyyan
Yekta
Arnisa
Aysima
Ayça
Gülfem
Sena

merhabalar,bende 27 hafatalık hamileyim.Oğlum olacak adını ECMEL koyacaz.kız isimlerindende LıVZA yı çok beğeniyorum. ECEMELin anlamı(güzel erkek evlat) LıVZAnın anlamı(şans bereket bolluk)bu arada BUĞLEM adı da çok güzel kız için anlamı(cenneti müjdeleyen melek)

ben de 13 haftalık hamileyim ve kızım olacak gerçi ben kız adını daha bekarken hazırlamıştım zeynep eğer oğlum olursa ona da eşimin babasının adını koyacağız ata

Ecmel çok güzel bir isim. Anlamıda güzel!

Livza ismi bana uydurulmuş geliyor.
Arapçada Livza diye bir kelime yok çünkü..
Kulağa hoş geliyor, evet, ama yeni isimleri çok iyi araştırmak lazım.
Internetteki sözlüklerde yazan yeni isimlerin anlamlari genelde yanlış.

Buğlem 'Cenneti müjdeleyen melek' anlamına gelmiyor
Buğlem kelimesi herhangi bir kaynakta geçmiyor.
Eski bir kızılderili dilinde 'bulut' gibi bir anlam taşıyor.

Sakın beni yanlış anlama, canım.
Sadece seni uyarmak istedim.
Ismi koyduktan sonra gerçek anlamını öğrenmek daha kötü olur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…