Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kizim olacak..
vera ismini cok begeniyorum ama esim veba ile cagrisim yapip kabul etmiyor..ama ben kazanacagim:)

benim oğluşum olacak.ismide ahmet utkan :) güneş isminide çok beğeniyorum,güneşim benim diye seviyorum ama kucağıma alınca karar vericem:)

kızlar bizimde oğlumuz olucak..adını ARAS koyacaağız.
ilk başta arkadaşlarım dalga geçtiler aras kargo diye ama şimdi deyişik ve güzel diyolar..
bizim hoşumuza gitti.bu arada size isim önereyim;
erkek için:berfe,batın
kız cemre,sude naz.

slm bende haziran naesiyim kızım olacak ve ASEL NEVA koacağız ismini herkese hayırlı doğumlar allah kurtarsına.s.

benim kızım olucak inş bir sorun çıkmassa adını lara su koyucam ama eşim ece istiyo offfff arkadaşlar sizce hangisini koyim bana yardımcı olurmusunuz

ben hamis degilim ama hamis olmak isteyenlerdenim:) bir oglum var o kardesinin ismini hazirladi
kiz olursa azra yada talia olsun diyor
erkek olursa muhammed emir istiyormus benimde hosuma gitti olursa oglumu kirmiycam

haziran 10 günüm bitiyo oğluşum oluyo adını babası BOĞAÇHAN koyalım diyorrr bense DAĞHAN ismini beğeniyorum ama babasının istediği olacak çünkü kız olursa adına ban karar verecektim adınıda YAĞMUR koyacaktım ama oğlan olacağı için babasının dediği olacak allahtan hayırlısı sağlıklı bebişlerimiz olsunda ismi kolay kızı oğluda fark etmez herkese allah hayırlı evlatlar ve sağlıklı evlatlar versin

ılgaz mı,kuzey mi, poyraz mı derken kuzey koymaya karar verdik.ılgaz istiyordum ben ama herkes kız ismi gibi diyor.büyük ihtimalle kuzey olcak çünkü babası çok istiyor.

kızlar sizce hangisi; asrın,baray,rüzgar,görkem,buğra,barkın... kararsızım yardımcı olun

rüzgar yada görkem ben cok severım bu ıkı ısmıı deışık ve anlamlarıda guzel cokta yok oyle herkeste

hımmm asrında guzel aslında

görkem güzel isim.ama önemli olan içinize sinmesi ve ortak karar vermek.

Aral: takımada, sıradağlar

asya'da bir göl, iki şey arasındaki göl ya da deniz

ARAL sıra daglar demek saranurcugumunda belirttiği gibi.. ve eski dilde ateş demekmiş
ikinci isimide Allah izin verirse deniz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…