Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar efnan ve ecrin güzel miiii

Çok değişik , zor telefuz edilen isimleri sevmiyorum.Bazen çocuklar bile kendi isimlerini 2 yaşına kadar söyleyemiyor.benim kızımın adı ece.daha 6 aylıkken bile ece diyordu.Allah herkesin çocuğuna adıyla uzun ömür versin.(amin)

Birde herkes isminin enerjisini taşır diye düşünüyorum.Yani genelde aynı isimlere bakarsanız çok ortak davranışları vardır.Bir daha çocuğum olursa sakin bir isim koyucam ki çocuk sakin olsun.

benimde allah nesip ederse oğlum olacak adını atakan diye düşündük

Bende oğlum olursa babasının adı Burç.Burç Alp koyucam kocamın adını istiyorum oğlumda.
Kızım olursa da rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize olucak kısmetse.
12 haftalık hamileyim.Cinsiyet ne zaman belli oluyro bu arada.
CADIARZU

benim 17 haftalıkken belli oldu.daha öncesinde de belli oluyor ama doğruluk şansı az oluyor.

CANSİYETİNİ BEN 3 LÜ 6TARAMAYA GİTMİŞTİM 16 HFT.DA OZAMAN ÖĞRENDİM...
Bende oğlum olursa babasının adı Burç.Burç Alp koyucam kocamın adını istiyorum oğlumda.
Kızım olursa da rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize olucak kısmetse.
12 haftalık hamileyim.Cinsiyet ne zaman belli oluyro bu arada.
CADIARZU

ahh nurten yaa hemde bole hassas bı donemlde allah cezalarını wersın darlanma sakın olmaya calıs atlatırsınnız ewel allah ın ıznıyle kardesımde ole durumda ne ısterler neye yaparlar bılmem

benim de oğlum olacak ama hala isme karar veremedik. değişik ve pek bilinmedik bi isim istiyoruz ama bulamadık yaaa:1no2:

benim oğlum olucak anlaşmamız gereği oğlandaismi eşim koycaktı kızda ben;

eşimde BULUT olsun istiyo bende beğendim sanırım Bulut olucak...:nazar
:

bence de çok hoş bir isim bulut,sağlıkla gelir inşallah
benim oğluşum da Toprak Aras olucak:nazar:,allah nasip ederse

kızlar bnu isim olayı çok karışık ya ne olsa diye düşünüp duruyoruz ama hiç bulamıyoruz...kararsızım.

Back
X