Allah izin verirde bir kızım olursa canım benim eşimde annesinin ismini koymak istiyor ve şimdiden ısrarcı.Ben kendim başta koymak istemesemde eşimide kırmak istemedim abiler babasının ismini koydu ve eşim çok istiyor.Bende karşılık olarak her ikimizinde istediği olsun ne sen kırıl ne ben 2 isimli olsun bebeğimiz sünnettir biri annenin diğeride benim istediğim olsun diyerek ikna ettim.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derlerkızlar merhaba. Eşim annesinin ismini koymak istiyor kızıma ama ben istemiyorum. Neymiş annesinin ismini yasatmak istiyormuş.(annesi yaşıyor) cok sey yaşadım kv yle. Cok sogudum ismini koymak istemiyorum. Eşimde sevmediğimi anlamasınıda istemiyorum. Bir isim daha koydular türbe ismi kabul ettirdiler hurafelerle.... ama ikinci ismi ben koymak istiyorum... ne yapayım nasıl kabul ettiricem eşime tartışmak istemiyorum onunla...
Koca kadın ismi nedir yahu ? Ne sacma bi tabir. Herkes bir gun koca kadın olacak zaten o zaman isim mi değiştirecekler.Çok kızıyorum böyle kvlere kocalara ya. Annen iyi davransın ben onu iyi olarak anıp yaşatırım zaten hayatım hiç üzülme sen deyin. Açıkça istemediğinizi söyleyin.günah el kadar bebeklere koca kadın ismi konuluyor ve çokta belli oluyor
Şöyle tabir edeyim. Koca kadın derken; çocuklara şimdi alya, Melis , duru vs gibi isimler koyulunca başka bir çocuk Mukaddes,Şerife,feride vs olduğunda koca kadın adı oluyor. Evet onlar da çocukmuş ancak onların da arkadaşlarının ismi böyleymiş. Kısacası ya çağa uygun ya da her çağa uyan isimlerden olmadığı zaman( deniz,Zeynep,Elif vs) avam kaçıyor. Söylemek istediğim buydu. Neyse hayırlısı olsunKoca kadın ismi nedir yahu ? Ne sacma bi tabir. Herkes bir gun koca kadın olacak zaten o zaman isim mi değiştirecekler.
Sorun konu sahibinin istemediği bir ismin kızına konulması hatta iki ismin.
Kabul ettirdiler derken. Eger kabul ederseniz sikayet etme hakkiniz yok.kızlar merhaba. Eşim annesinin ismini koymak istiyor kızıma ama ben istemiyorum. Neymiş annesinin ismini yasatmak istiyormuş.(annesi yaşıyor) cok sey yaşadım kv yle. Cok sogudum ismini koymak istemiyorum. Eşimde sevmediğimi anlamasınıda istemiyorum. Bir isim daha koydular türbe ismi kabul ettirdiler hurafelerle.... ama ikinci ismi ben koymak istiyorum... ne yapayım nasıl kabul ettiricem eşime tartışmak istemiyorum onunla...
bunu için kavga edebilrsin. ayy bu isim koyma mevzuyu analık hakkıdır yaa. ananane babanne cok istiyorsa kendilşeri bir daha dogursun.. versinler isimleri.. isim yaşatmak ne demek... ufffkızlar merhaba. Eşim annesinin ismini koymak istiyor kızıma ama ben istemiyorum. Neymiş annesinin ismini yasatmak istiyormuş.(annesi yaşıyor) cok sey yaşadım kv yle. Cok sogudum ismini koymak istemiyorum. Eşimde sevmediğimi anlamasınıda istemiyorum. Bir isim daha koydular türbe ismi kabul ettirdiler hurafelerle.... ama ikinci ismi ben koymak istiyorum... ne yapayım nasıl kabul ettiricem eşime tartışmak istemiyorum onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?