Kızınıza istemediğiniz bir isim konulursa..

Eşim koymadı türbe ismini eşimin babaannesi rüyasında görmüş gerçektede türbeye gitmiş kurban kesmiş felan. Ben istemedim hepsine söyledim yok cocuguna su olur senin sorumlulugun böyle olur sen bilirsin felan dediler. Olacagından değil allah bilir herşeyi ama bir sorun olsa allah korusun beni suclayacaklar cahiller...

Selamın kavlen dedim bile istemsizce.
Yazık resmen işkence ediliyor saçma ebeveynler yüzünden çocuklara.

Ay halk arasında bile lafı vardır soyad babanın, isim ananın hakkıdır diye. Koydurdular diye bir şey yok yani, benim teyzemin de eşi yapmıştı çocuğa abuk subuk bir isim koymuştu. Teyzem gitti değiştirdi sonradan yoksa garibim o isimle ömür geçirecekti.

Onlar cahilse siz değilsiniz

Sonuçta koreanmom olacak kadar vizyonunuz varsa ne türbesi ne rüyası diyebilmelisiniz

Benim çoğu konuda normal olmayan okuması yazması dahi olmayan Kv oğluma rüzgar ismini önerdi yani biz sorduk o da söyledi

O dönemin moda ismiydi ne Seyit ismi ne Peygamber ismi ne de kocasını Babasını önerdi

O ismi koyduk mu hayır ama kadının teklifi makuldü

Bu analar hangi dünyada yaşıyorlar

Benim Kv 70 yaşında cahil vs ama sizinkiler kaç yaşında

Çocuğa türbe diye isim mı konur, ne kadar ağır bir isim. İsim öyle konulmamalıdır,isim kişinin kaderi olur derler. Mantıklı isim koymak lazım. Ben olsam iki ismi de koymam, anne ismi koymak sunnetse, benim annemin adı konmalı o zaman. Kesinlikle izin vermeyin derim. Eşiniz sizi üzüyorsa siz de onu üzün.

Tartışmadan halledrmeyrcrğin belli. Bir kızım var eşim benim onayımla istediği ismi koydu kız olursa ben koymak istiyorum dediği için ama istemesem koymazdı. Koyamazdıda büyük konuşmayayım. Yıllarca kızına baktıkca kötü anılar canlanacak gözünde unutma

yahu cocuk sizin çocuğunuz.su isim konusunda bir susturun milleti artik yaa.vallahi sinirim bozuluyor bu tür konularA.esinizin fikrini alacaksiniz tabiki oda sizinkini.ve ikinizinde razi oldugu bir isim olacak.basalarinin değil.kimse rüyasında görmesin baskasinin cocugunun adini.madem oyle sizde söyleyin.rüyamda su isim soylendi mutlaka koy dendi diye.
heralde annenin ruyasi babannenin ruyasindan daha etkilidir.rüyada gördüm diye ismi istedigin koyma hakki varsa.sizde üç gün üst üste ayni ruyayi görün.olsun bitsin:)

O zaman türbe ismi vardı simdi yeni cıktı kv ismi.. denedim olmadı dediğim gibi eşime dedim bak günah annesi dedi bişey olursa baktım lafı bana atıyorlar beni suçlayacaklar kapattım ama bu olay beni sınıra getirdi.. istemediğimi söyledim eşime ama anlamıyor kafamı bulandırıyor saçma seylerle. Yine söylicem artık ısrar ederse hakkımı helal etmiyorum dicem..
Hem bu konuyu kac ay once actiniz hatirladim o zaman da bir suru taktik verildi yol gosterildi niye uygulamadiniz esin guzellikle anlamiyorsa tepkini biraz sert ve kararli vereceksin.

Kayinvalide ismi, turbe ismi... Aman Allah'im.
9 ay kendim tasiyacagim cocuga isim koyma hakkini kimseye vermem ki sormadim bile kendilerine
Cok zorlarlarsa dogumdan sonra hastane belgelerini alip gidin istediginiz ismi yazdirin.
Isteyen uzulsun isteyen kabul etsin.

Esimle kötü olmak istemiyorum diyorsun ya kötü ol,senin hayallerini kurdugun karninda tasidigin evladina iki ismide kendi koyacaksa et kavgani.
Ne sacma salak bir iş sanki ölü de adı yasayacak,adi yaşa sa ne yasamasa ne...
En azindan bir ismini sen koy

O degil de kizcagiz buyudugunde hacilik degil de bambaska bir yol secerse o zaman gor durumu. Ayrica buraya yaziyorum buyudugunde yuzde bimilyon ihtimalle bu ismini degistirecek.

Israr ederse kabul edeceksin yani.

Sünnetse eğer peygamberimiz neden kendi çocuklarına tek isim koymuş?

Bak ben sana bir fikir vereyim. Bir gün kalk ve rüyamda kızımı gördüm de. Ve ismini senle beraber söyledik de.istedişin güzel bir isim mesela. Melek olur ne biliyim senin içine ne siniyorsa. Anneye malum olur bilirsin o yüzden 2.ci isim türbe ismindense rüyamda gördüğüm isim olsun de.

Hiçç kimseyi dinlemeyin sakın koydurmayın o isimleri çocuğunuza.
Kendi seçtiğiniz isim olsun isim hakkı anneye aittir. Dinen de böyle isterseniz araştırın
Türbe ismi ne ya tövbe yarabbim daha neler duyacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…