bunu için kavga edebilrsin. ayy bu isim koyma mevzuyu analık hakkıdır yaa. ananane babanne cok istiyorsa kendilşeri bir daha dogursun.. versinler isimleri.. isim yaşatmak ne demek... ufff
sende hurafe fikirlere bir daha kanamak için oku. ögren. kocamdır dogru söyler deme :)
Selamın kavlen dedim bile istemsizce.Koydurtmazdım. Siz de gerekirse tartışın çirkefleşin ama koydurtmayın.
Ben de, 6 yaşında uzak akraba çocuğunun adına ölüp bittiydim çocuğun adını Hacıkadın koymuşlar. Yorumu sizlere bırakıyorum.
Eşim koymadı türbe ismini eşimin babaannesi rüyasında görmüş gerçektede türbeye gitmiş kurban kesmiş felan. Ben istemedim hepsine söyledim yok cocuguna su olur senin sorumlulugun böyle olur sen bilirsin felan dediler. Olacagından değil allah bilir herşeyi ama bir sorun olsa allah korusun beni suclayacaklar cahiller...
Hem bu konuyu kac ay once actiniz hatirladim o zaman da bir suru taktik verildi yol gosterildi niye uygulamadiniz esin guzellikle anlamiyorsa tepkini biraz sert ve kararli vereceksin.
Koydurtmazdım. Siz de gerekirse tartışın çirkefleşin ama koydurtmayın.
Ben de, 6 yaşında uzak akraba çocuğunun adına ölüp bittiydim çocuğun adını Hacıkadın koymuşlar. Yorumu sizlere bırakıyorum.
O zaman türbe ismi vardı simdi yeni cıktı kv ismi.. denedim olmadı dediğim gibi eşime dedim bak günah annesi dedi bişey olursa baktım lafı bana atıyorlar beni suçlayacaklar kapattım ama bu olay beni sınıra getirdi.. istemediğimi söyledim eşime ama anlamıyor kafamı bulandırıyor saçma seylerle. Yine söylicem artık ısrar ederse hakkımı helal etmiyorum dicem..
Sünnetse eğer peygamberimiz neden kendi çocuklarına tek isim koymuş?Allah izin verirde bir kızım olursa canım benim eşimde annesinin ismini koymak istiyor ve şimdiden ısrarcı.Ben kendim başta koymak istemesemde eşimide kırmak istemedim abiler babasının ismini koydu ve eşim çok istiyor.Bende karşılık olarak her ikimizinde istediği olsun ne sen kırıl ne ben 2 isimli olsun bebeğimiz sünnettir biri annenin diğeride benim istediğim olsun diyerek ikna ettim.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?