Kızınıza istemediğiniz bir isim konulursa..

Annesinin ismimi yaşatmakla kalmıcak bide annesine sultan ünvanı mı eklicek?diyelim annesinin adı Ayşe.. çocuğun adı Ayşe Sultan mı olcak?? Havaya bak kv deki??

Benim ablamin adi babannemin adi benim adim da babamin halasinin adi.annecigime sormamislar bile ne koyalim diye.cok sukur sonra nasil olmussa iki erkek kardesimin adini annem koymus biri sevdigi isim biri de cok genc yasta vefat eden dayimin adini koymuslar.o zaman kvden korkulurmus esler de bisey diyemezmis.benim annemle babam 40 yillik evliler.devir degisti artik.gecenlerde gun var annemde iki kisi gelinin dedikodusunu ediyor.neyse biraz ben dinledim onceden kvler az cektirmemis gelinlere simdi gelinler kv lik kv ler de gelinlik yapiyorlar iyi olmus dedim herkes bana bakiyor bana oh iyiki dedim.konu sahibi sesini cikar niye korkuyorsun.

Kv nin ismi gökyüzünde bir isimse.. ya hilal ya yıldız. .

ailen arkanda durmuyor diye ezilip kızının ismine bile karar veremiyorsun öyle mi?
eşin hocaya sadece ismi soracak kadar cahil ve yobaz biri maalesef. gönül kırmanın vebalini de sorsun. evlat hakkı en çok anada mıdır kv de de mi, onu da sorsun.

ayrıca görünen o ki sen şimdiden evladını koruyamıyorsun. ailene kızma boşuna. onlar gibi davranıyorsun çünkü.
isim konusunda kavga çıkar boşar diye mi korkuyorsun? zaten koca ve baba değildir kukladır o.

sen şimdiden evladının arkasında durmayı öğren. babası bile olsa doğmamış çocuğunu ezdirme. ailen sana sahip çıkmıyor ve zoruna gidiyor değil mi? sen şimdiden evladına ismine sahip çık ki ileride önüne konulacak tüm emri vakilerin önünü kes. güçlü anne ol ezik değil.

bir isimle başlarsa devamı gelir.

Son düzenleme:
5 gece peşpeşe 'rüyamda şüküfesu diye bir çiglik duydum' diye rüyalar uydur
'Bir beyazlik gördüm,baktım kiz çocuğu ismi şüküfesu' falan...
Bu isim olacak diye diretmeden doğuma kadar ara ara bahset yeni gordugun ruyalardan. Sonra da 'ahdim olsun koymam baska ad , kizim adini kendi seçti' diye demogoji yap!
Madem babaannenin ruyada gördüğü isim koyuluyor senin neyin eksik? sen de gör rüyanda :))
Hem şeyhmus sultan ne? erkek olsa şeyhmus mu koymani isteyeceklerdi?
Sinir bozucu insanlar
Benim annem 25-30 sene önce kariştirmami ş kimseye de senin bebene 2017 yilinda kocanin anasi ,anasinin kaynanasi karar veriyor.
Bence ruya falan da yok isin içinde. Gelininin ismi verilmesini hazmedememiş kaynanasi,kaynanaliğini konuşturmuş bence:)

Bu arada yarin bir gün boşansaniz ne sizi gorecek bu tiynette erkek ailesi ne de kizinizi. Bir omur kaynananizin adini verdiginiz kizinizla beraber siz yasayacaksiniz... Kuzenim de gitti kocasinin isminin bir harfini degistirip cocuguna verdi,sonra bir sebepten nefretle bosadi kocayi, 10 yildir cocuk eski askinin ama artik iyice tiksindigi adamin ismiyle...
Hiiç gerek yok

Koreanmom Gerçekten şimdi 25 yıl sonrasını düşün. kızın büyümüş evlenmiş ve hamile. ama kocası ve kayınvalidesi onun istediği ismi koydurmuyor. kocan Aynı baban gibi onlar ne isterse onu yap diyecek ve sen yine ses çıkaramayacaksın, kızının arkasında dağ gibi duramayacaksın. daha doğmamışken koruyamıyorsun. üzüldüm kızına, geleceğine.

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Malesef ülkede kadınların yuzd 60 i bu durumda. Bi arkadaşım kız çocuk çok istiyor, sırf kv. Adını verirler diye yapmıyor dusun.
Hadi ya, demek Türkiye'de kadınların yüzde 60'ı bu durumda. İstatistik nereden?
Pardon da gidip kadını adam yerine bile koymayan insanlarla evlenip çocuk yapmayıverin siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…