Kızınıza istemediğiniz bir isim konulursa..

O degilde benim o kadar cok begendigim isme saygisizlik anlami da cok daha guzel.
Esim kiz cocugu heveslisi kizimiz olursa ismi belli bile

Canim eğer iki isim koyacaksnz ve birini onlar koyduysa bunu da ben koysam olmaz mı şeklinde kavga eder gibi değil tatlilikla söyle bence. Bebeğin tüm sıkıntısını kadınlar çekiyor ama birisi koyma hakkı bile verilmiyor

Oglum da sormadik bile esimle koyduk.buna bozulmuslar.modern isim koyduk.
Simdi de isim dusune dusune helak oldular.ben de begenemiyorum.ne var kabul et diyorlar .etmiyorum zorla sanki
Dogacak nerdeyse isim bulamadim.millete ne oluyor.butun eziyeti anne baba ceksin isim e gelince horoz gibi sesleri cikiyor.ben ismi bulsam kapatacam konuyu da ..baana da ilham gelmiyor

Ben sanirim sansliyim ruyamda gordum ismi hamile bile degildim 3 kere hemde oglum vardi ve ismi hep ayniydi

Bence babanin da kabul edeceği ama annenin seçtiği bir isim olmalı. Kendimde aynı şeyi yaptım. Hatta koymayı düşündüğüm isim kv nin ismine yakında onu koymadim. Eşimin tarafından niye koymadin diye takılanlar oldu o zaman benim anneme haksızlık olur ikisinin de torunu deyip geçtim.

Ki kimse kusura bakmasin çektiğim sancınin hakkını ödeyemez kimse doğuran o acıyı çeken benim beee

Çocuk senin. Kirilacaksa kırılsın kocan madem annenin adını koyacaksın ikinci ismi ben koycam deme hakkına sahipsin. Ve kendi koyduğun isimle hitap edersin herkeste öyle alışır.

Canım büyüklere saygı isimle olmuyor kimse kusura bakmasın ölen anne baba vardır koyulabilir düzgün bir isimse ama zaten o isimden bi tane varken ikincisi neden konur ki anlamıyorum benm ismim babaannemin ismi ama babam 1 buçuk yaşındayken ölmüş bu yüzden annem saygı duyup koydurmuş eşimin ismi amcasının ismi ve adamın borç takmadığı kimse kalmamş hem isim hem soyisim aynı olduğu için çok başımız belaya girdi ne gerek var böyle saçmalıklara sakın koydurma sen karnında taşıyosun aylarca her zahmeti sen çekiyosun isteddiğin ismi koydur snra çocuğuna her seslendiğinde ah vah edeceğine bi kere sıkıntı yaşa olsun bitsin

Bu arada da eşin annesinin isminin yanına sultan ismi koyarak,anasini sultan ilan ediyor olabilir

Kızlar bugün annemlerdeyim. Dün eşimle tartıstım bu konuyu. Az önce mesaj attım bak üzülüyorum ilkini onlar koydu vebalimizi alma felan dedim eşimde tamam istediğin gibi olsun dedi.. dedi ama yine fikrini değiştirir diye korkuyorum acıkcası yoksa beni geçiştirmek içinmi dedi acaba.. neyse simdilik tamam dedi size haber veririm umarım istediğim ismi koyarız kızıma..

Koydurtmadim ben.
Esim babasinin ismini koymayi cok istedi.
Benim kendi annem , babam , babannem bile kayinpederimin ismini koymam gerektigini soyleyip durdular.
Hic demode bir isim degil ve kayinpederimi de cok severim.
Ama bu ebenin dedenin ismini cok matah bir is yapiliyormus gibi surdurmeye cok karsiyim.
Asla istemedigimi soyledim. Bebegin her turlu eziyetini ben cekerken isim koyma keyfini de bir başkasına yasatmayacagim dedim.
Ikinci bir isme de asla razi olmadim.
Sonuc, benim sectigim tek isim koyuldu.
Kisacasi bastirin hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…