- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
O degilde benim o kadar cok begendigim isme saygisizlik anlami da cok daha guzel.Çok iyi yapmışsınız siz isim beğenmişsiniz ve koymak isteyip koymuşsunuz ellere nesi?
İkinciye veya üçüncüye veya bilmem kaçıncıya da heveslenmesin bence kv niz.
Anne belli baba belli neden fikirleri sorulmadan fikir söylüyoki bu kişiler, çok ayıp aslında.
Kv de kaderine küsüp bi kenarda sessizce otursun o zamanO degilde benim o kadar cok begendigim isme saygisizlik anlami da cok daha guzel.
Esim kiz cocugu heveslisi kizimiz olursa ismi belli bile
5 cocuk yapmis onlara koysaydiKv de kaderine küsüp bi kenarda sessizce otursun o zaman
Herhalde hiç söz hakkı olmadı hiçbirinin adı konulurken o da size üstünlük kurmaya çalışıyo.5 cocuk yapmis onlara koysaydi
Kizinin ismini kendi koymus gerisi erkek kendi koymamis zaten kiz cocugunu erkek gibi onemsemiyoHerhalde hiç söz hakkı olmadı hiçbirinin adı konulurken o da size üstünlük kurmaya çalışıyo.
Şu saçma kısır döngü beni öldürüyo
Konu sahibinin sultan ama 2. Ismini paylasmadiİsmi ne olucak ki merak ettim
Ben sanirim sansliyim ruyamda gordum ismi hamile bile degildim 3 kere hemde oglum vardi ve ismi hep ayniydiOglum da sormadik bile esimle koyduk.buna bozulmuslar.modern isim koyduk.
Simdi de isim dusune dusune helak oldular.ben de begenemiyorum.ne var kabul et diyorlar .etmiyorum zorla sanki
Dogacak nerdeyse isim bulamadim.millete ne oluyor.butun eziyeti anne baba ceksin isim e gelince horoz gibi sesleri cikiyor.ben ismi bulsam kapatacam konuyu da ..baana da ilham gelmiyor
ben de ruyamda gormek istiyorum ama olmuyir.habire dogum yaparken goruyorumBen sanirim sansliyim ruyamda gordum ismi hamile bile degildim 3 kere hemde oglum vardi ve ismi hep ayniydi
ben de ruyamda gormek istiyorum ama olmuyir.habire dogum yaparken goruyorum
kiz insbebisiniz kizmi erkek mi
Konu sahibinin sultan ama 2. Ismini paylasmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?