Kızınızın erkek arkadaş baba ile tanışmak istiyor baba hangi soruları sorsun?

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.199
18.342
823
Kızımız ile ileriye dönük mi niyetin? Sanal alemde ciddi olarak görüştüğün başka bayan arkadaşın var mı? Ailenizde ruhsal hastalıklar varmı? Kazancın ne kadar? Hepsini mi sorsun?

Kızımız ile ileriye dönük mi niyetin? Sanal alemde ciddi olarak görüştüğün başka bayan arkadaşın var mı? Ailenizde ruhsal hastalıklar varmı? Kazancın ne kadar? Hepsini mi sorsun?

Bence baba zaten bilir ne soracağını,siz pek karışmasanız daha uygun olur..
Erkek erkeğe elbet paylaşacakları bişiyler vardır..
Sonuçta hiç bir erkek de "yok ben sadece vakit geçirmek için kızınızla beraberim,sanalda 17 kız daha var beni bekleyen vs." demez...

hihihihiih:roflol:

Şaka bir yana: laf lafı açar canım ya..
Sohbet nasıl ilerlerse ona göre davranır eşiniz.

Laale nin dediği gibi, bunlar olsa bile söyler mi hiç delikanlı?:)))

kiziniz internettenmi tanismis erkek arkadasiyla
şu an erkek arkadaşı yok ama bir yerde okudum baba yukarıda saydıklarımın hepsini sormuş kız ile oğlan yaşları varmış

ailenizde ruhsal hastalık var mı sorusu çok abes bence. ayıp gelir bana sorulsa bu soru...

1.hayat bu. bellimi olur gelecek.sıkılırsam bırakırım.
2.aman hepsi, laylaylom. çekirdek leblebi. takmayın o çıtırları kafaya
3.bilemiyorum. babam geçen gün elinde ışın kılıcı gibi tuttuğu oklava,mutfakta , buzdolabını açmış,onun ışığıyla ki sanırım orayı uzay gemisi sanıyordu, uzaylılarla savaşıyordu..
bu sayılmaz sanırım rahatsızlıktan değil mi.
4.değişiyor. işten işe değişiyor yani. her ay değiştirdiğimden net bir şey söylemem mümkün değil.
bu sorulara ben erkek olsam bu cevapları verirdim..
evet hepsini sorsun

Son düzenleme:
''ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu ? '' diye sorsun

şaka bir yana arkadaşların da dediği gibi direkt sorulara dalmasın,sohbet etsinler,oğlanı tanımaya çalışsın sadece.zaten çocuğun konuşmalarından davranışlarından notunu verir baba
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…