ikisi de doktor olsun
odaları da karşılıklı olsun :)
10 yaşında kızım var hakim olmak istiyor hemde çok bende destekliyorum 2,5 yaşında oğlum var onunda savcı olmasını ben istiyorum tabiki baskı asla yok onada sevdirmek lazım inşallah iyi bir yerlere gelirler bütün çocuklarımız
bak bunu hiç düşünmemiştimm tamam odaları da karşılıklı olsun hatta hastane de evinizin karşısında olsun
Mutlu olmasını...
oğlum aklı erdiğinden beri(7 yaşında) polis olmak isitiyor..
Kuzenim polis onu gördüğünde içi gidiyor hep bişiler soruyor ona üzerindeki giysilerini inceliyor..
İnşallah olur
Ben ne olmak isterse desteklerim hepsi en iyi yerlere gelsinler vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..
sadece büyüyünce mi mutlu olsun küçükken olmasın mı
Çocuğum büyüdüğünde mutlu olsun ama çocukluğu cehennem gibi geçsin diyecek bir insan tanıyor musunuz merak ettim?
Okumayı seven, başarılı bir birey olmasını isterim meslek seçimini kendisi yapar ben sadece rehberlik yapabilirim o konuda. Ama hayal edince hep matematikte başarılı çocuklarım olsun istiyorum ve bunun için elimden geleni yaparım. Ben küçüklükte soğudum ve matematik kabusum oldu.Çocuğum böyle olsun istemem
çocuklarımız dünyaya geldiğinden itibaren bireyler, bıraklımda onlar karar versin ne olmak istediklerine, bizlerde destek olalım sadece. hangimiz annemizin yada babamızın istediği mesleği seçtik,bir çok insan kendi sevdiği ve istediği mesleği seçmiştir. annem doktor ol, babam avukat ol dedi diye seçim yapan azdır bence. ben şahsen kızım hangi mesleği isterse onu yapsın yeter ki sevdiği bir mesleğe sahip olsun, sevmeden , istemeden hiçbir şey de başarı ve mutluluk sağlanamaz. ben onun adına nasıl karar verebilirim ki. sadece destek olabilirim o kadar.
Bir matematik öğretmeni olarak bu cevap gururumu okşadı, ne biliyim mutlu etti beni...İnşallah matematikte zehir gibi olur çocuklarınız ...
Sanırım herkes kendi yapamadığını ya da içinde ukte kalanı çocuklarında görmekten mutlu oluyor. Ben de kendimin aksine tiyatroyla , oyunculukla veya dansla uğraşan evlatlarım olmasını isterdim. Benim hayatta bir tiyatro oyununda oynamışlığım bile yoktur. Çocuğum sanatla ilgilenirse mutlu olur,onu seve seve konservatuara , radyo televizyonla ilgili bir bölüme gönderirimAma bu hep benim içimde kalıcak , o kendi kalbini dinleyip seçimini kendisi yapana kadar ben ona bu fikrimi açmıcam...
Düşündüm de önce ben bi çocuk yapıyım da bu topiklere öyle saldırıyım ya
"çocuğunuzun büyüyünce hangi mesleği seçmesini istersiniz?"
sorusuna "mutlu olmasını" diye cevap verdiniz.
Peki siz çocuğunun mutlu olmasını istemeyecek bi anne tanıyo musunuz?
Ben öyle bi anne tanımadığım için cevabınız mantıklı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?