- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yok canım çıktım Ordan :) vurdun ama gol olmadı be güzelim.
Yersiz olmuş yani ucu açık olmuş patron da sinirli malum. Demekki patron patronmuş öyle herşeyi diyemezmişiz.Merhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Benimde aklima direkt motor ateşleme sistemi bujileri geldi:)))TDK'ya göre anlamı.
1. nsz Yüksek bir dereceyi bulmak, çok ısınmak
2. Bitkiler, ıslaklık ve mikropların etkisi altında çürürken ısınmak
"Ot balyaları kızıştı."
3. Hayvan, eş isteme zamanı gelmek, kösnümek
"Aygır kızıştı."
4. Zorlu, sert, kızışık bir durum almak, şiddetlenmek, artmak
"O dönem politik ortam zaten kızışmıştı." - A. Ümit
5. Hızlanmak, hareketlenmek
"Erkekler arasında sahte kadın olup olmadığı üstüne tartışmalar kızıştı." -
Ehliyet sınavına ne zaman gircenBenimde aklima direkt motor ateşleme sistemi bujileri geldi:)))
Girdim girdim 94Ehliyet sınavına ne zaman gircen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?