Kızıştı nın kelime anlami nedir?

Kahkalar attım

İki türlü de kullanılır diye biliyorum ama kişi olarak daha çok cinsellik çağrıştırıyor bana da. İş yerinde patron çalışan olarak yüz göz olmanın sonuçları bunlar. Anlaşılan daha yenisiniz, çünkü bu tür olaylar olmaya devam edecek böyle bir gereksiz samimiyetle . Gerçekten gereksiz samimiyet. Sinirli birine de duyacağı şekilde kızıştı diye yorum yapmak da çok gereksiz ve çirkin. Hem de iş yerinde. Patron da siz de biraz profesyonellik öğrenip uygıulamalısınız bence.

İki kelime bilmiyor diye cahil saymayin lutfen :)))

Cinsel manaya da gelir argoda dediğiniz anlama da. Kızışan hayvanlar da agresifleşir zaten, patronunuz da o an agresifmiş, bağlantılı şeyler biraz. Kişiye yönelik kullanınca bir de.
Bizim toplumda da zaten çok kolay çekilir o taraflara konu.

Ahahhahahah ay yarildim. işi bırakma sebebim

şu insanları dolandırdığınız yerde mi çalışıyorsunuz hala?
şayet öyleyse yiyin birbirinizi

Mart kedisi içim kullanılır
Ortalık kızıştı da denilir
Nereye çekersen

Hayvanların "kızgınlık" dönemleri olur. hekimler de bu sekilde ifade eder vata daslara anlatırken. üreme dönemidir.

Sizin hatanız bu kadar samimi olmak. yoksa elbette bilmediğimiz kelimeler olabilir ama direkt sizin kullandığınız manada bu cümleyi kuracak akdar samimi olmamak gerekir. bunu patron istese bile kendinizi frenlemelisiniz.

Evet o anlama geliyor bende o anlamda kullanirim ama ben senin ne demek istediğini anladım yani patron fazla tepki göstermiş o an sinirliymis sende öyle söylemişsin ne manada demek istediğini anlamış olması gerekirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…