- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bu da bir şey mi en azindan patron kadın mış
Erkek dilinde milli olma diye bir sey vardir bilirsiniz.lisede okurken abime sormuştum anlamını o da ilk maaşını alanlara denir demişti yalancı.
Neyse iş yerinde bir erkek arkadaş ilk maaşını aldı herkes tebrik ediyor vs ben de oo uğur milli oldun artik bize de bi şeyler yaparsın dedim.insanlar dumur oldu
Tabi bir kaç dakika sonra yaptığım manyakligin boyutunu anlattılar rezil rüsva olmuştum
Yeni uye belgesel tavsiye ediyor himmBelgesel izle canim sen ogren ,ogrenmenin yasi yok.
İki kelime bilmiyor diye cahil saymayin lutfen :)))anlamının doğruluğundan emin olmadığınız kelimeleri kullanmayın. evet kızışmak argoda o anlama geliyor. ayrıca lakayıt değilim demişsiniz. lakayıt ilgisiz demektir. siz sanırım laubali kelimesini kullanmak istemiştiniz? çünkü lakayıt kelimesi cümle içinde anlam bozukluğu yaratmış canım.
Ahahhahahah ay yarildim.Bu da bir şey mi en azindan patron kadın mış
Erkek dilinde milli olma diye bir sey vardir bilirsiniz.lisede okurken abime sormuştum anlamını o da ilk maaşını alanlara denir demişti yalancı.
Neyse iş yerinde bir erkek arkadaş ilk maaşını aldı herkes tebrik ediyor vs ben de oo uğur milli oldun artik bize de bi şeyler yaparsın dedim.insanlar dumur oldu
Tabi bir kaç dakika sonra yaptığım manyakligin boyutunu anlattılar rezil rüsva olmuştum
kimseye cahil yaftası yapıştırmam. gözüme takıldı söyledimİki kelime bilmiyor diye cahil saymayin lutfen :)))
işi bırakmadım ama defalarca özürler diledim neden böyle dediğimi açıkladım.sonra da abimi aradım argo orada işime yaradı ışteAhahhahahah ay yarildim.işi bırakma sebebim
Yeni uye belgesel tavsiye ediyor himm
içeriği ne olmalı sayın hocam malum aydınlanmaya ihtiyacımız var argo konusunda
Yok arkadas bana iki argo laf bilmiyorum diye cahil demissiniz yazmista ondankimseye cahil yaftası yapıştırmam. gözüme takıldı söyledim
Ahahahah ay ben olsam özürde dileyemezdimişi bırakmadım ama defalarca özürler diledim neden böyle dediğimi açıkladım.sonra da abimi aradım argo orada işime yaradı ışte
Mart kedisi içim kullanılırMerhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Merhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
:))) Ne güzel söylediniz.....Ayrıca keşke bu konuda herkes hep cahil kalabilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?