- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi Yorgunhoca
-
Bebeginize acidim yazik cok sanssiz..Bende hamileyim ve günde 10tane kadar içiyorum
Bende ictim.birakirim tiksinirim umarim diyordum ama aksine canim daha cok istedi.doktorum gunde 4 5 tane ic demisti ama 1 paket ictim.tiksinenlere hep heveslenmişimdir.
9 yil oldu.dogum yaptınız mı? sıkıntı yaşadınız mı peki?
ha bide vicdan yaptınız mı?
Sen annemde içmişti yazinca anım canlandi. Annem kardeşime hamileyken mutfağa girdim .bir baktım masanın üzerinde sigara çakmak var .Annem de o arada lavaboya mı ne gitmişti .Dönünce içecekti o sigarayı .Ben de o çocuk aklımla ta 20 küsür yıl önce o zamanlar nereden biliyorsam sigaranın zararlı bir şey olduğunu. O zamanlar şimdiki çocuklar kadar bilinçli de değildik. Annem bunu içerse kardeşime zarar verecek diye korkup sigaraları kırip,camdan aşağı fırlatmıştım .Annem mutfağa girince tokat yemiştim sigaralarını kırdığım için. İyi ki de kırmışım.Benim annem de içmesine rağmen bende çok şükür bir sorun yok, kardeşimde de yok ama hiç sevmem sigarayı, ben içmiyorum. İçilen ortamlardan kaçabiliyorsam kaçıyorum, sevmiyorum yani. Keşke bıraksa, içmese kimse.
9 yil oldu.
Hayir hic 1 sıkintı yasamadim.doktorum zaten sigarayi sevdigimi ve birakirsam delirecegimi biliyordu.18 yasimdan beri ayni doktora giderim.o sebeple eger tiksinmezsen bir mucize olmazsa gunde en fazla 5 tane ic demisti.gerilirsem daha kotu olur diye.ama dedigim gibi 1 paket ictim.
Vicdan azabi evet oluyordu tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?