Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

Insan kardeşinden bir bez parcasinimi sakinir ben arkadaslarima bile veriyorum hatta dolabimi acar iatediginiz giyin derim hayattaki en gzel sey paylasmaktir bence cok abartmissiniz.

Kardesiniz bilmeden de olsa psikolojinizi olumsuz etkilemis gecmiste yasadiklariniz yzunden ondan sogudugunuzu biliyor mu ? Bilseydi böyle şeyler hissetiginizi eminim sizden kiyafet almak istemezdi. Yani burda mesele sadece kıyafet gibi görünüyor ama daha fazlasi var malesef.
Ablam benim icin böyle hissetseydi cok üzülürdüm kardesinizle bu konuyu konustunuz mu hic

evet sende bi sorun var...kız kardesinle kıyafet paylasmak cok dogal ve güzel bi seydir..hatta biz universitede kiz arklarla yurtta kiyafetlerimizi bile paylasir degisik degisik giyerdik..ergensin sanirim.

Kardesiniz bilmeden de olsa psikolojinizi olumsuz etkilemis gecmiste yasadiklariniz yzunden ondan sogudugunuzu biliyor mu ? Bilseydi böyle şeyler hissetiginizi eminim sizden kiyafet almak istemezdi. Yani burda mesele sadece kıyafet gibi görünüyor ama daha fazlasi var malesef.
Ablam benim icin böyle hissetseydi cok üzülürdüm kardesinizle bu konuyu konustunuz mu hic

Canım henüz çok genç olduğunu tahmin ediyorum. İleride, hayat telaşlarınız farklılaştığında, maddi değerlerin azalıp manevi değerler arttığında bu sorun için kendine şaşırabilirsin. O senin kardeşin. Paylaşın. En sevdiğin kıyafetlerini paylaş hatta, en güzellerini.. En güzel kıyafetinin sana veremediği güzelliği, bu davranışın ve olgunluğun verebilir.

Sizin kardeşiniz olsam sizden utanırdım. Yazık, ne biçim ablasınız. Epi topu çul çaput kardeşinizin mutlulugundan degerli mi?

Benim kardeşim bir şey istemez, ben teklif ederim, hadi gel benim dolabıma da bakalım diye ve sık sık iş yemeğine bile benden giyinir, çok kaza oldu sökülen, kirlenen helali hoş olsun, bazen kıyafet kargoluyorum boşa para verip almasın diye. O senin ömürlük arkadaşın, tek sırdaşın, herkes gittiğinde başbaşa kalacağın insan. Etek gömlek nedir ki, yakınlaşmanıza vesile olsun bu jestler, ortak dolap yapıp giyin, yarın bi hastalık olsa bi gömlek için kalbini kırdım diye ağlarsın.

Bende fazla hoslanmasam da sorun etmem. Onun o an mutlu olmasi beni mutlu eder. Bazen temelli veririm. Sonrasinda cok çok begendim bir seyi isterse onu cok begenerek aldim baska giy ama sana veemem diye takilirim. Kardes sonucta ama ozel parcalarinizi kardesinize soyleyin onlara dokunmasin.

3 kız kardeşiz bütün kıyafetlerimiz dolap dolap geziyor aramızda... Altı üstü bir bez parçası .Canımdan kanımdan gelenden daha mı kıymetli...
Hiç anlam veremiyorum eşyaya bu kadar değer biçenlere...

Aklima ablam geldi.
Okadar laf isitmeme ragmen ondan gec basladigim gunler direk dolabina saldirirdim.
Aksam yibe bin laf.
Iki gun sonra yine ayni seyler. Hiic duymazdim bile bi kulagimdan girer oburunden cikardi.
Bi saat sora yine yag bal olurduk yani klasik kardes kavgasi.

Ben de de acaip oluyodu
İzin vermediğim halde hatta hiç unutmam küçükken kot pantolonunu gitmişti siyah evden girerken gördüm sora kapıyı kapadı odaya geçti kıyamet koptu inkar ediyordu
Yine de istemem bu yaşımda bile
Nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorum ama zamanla geçer istemez artık

Kardeşten kardeşe değişir. Ben de benimkiyle paylaşmak istemiyorum çünkü ne bana ne eşyama saygısı var. Canı isteyince dünya laf söyler ablası olarak görmediğini söyler, ben 1 hafta sonra unutur ona hediye vs alırım. Giydiği eşyalarıma temiz bakmaz 3-4 kez giydikten sonra eski gibi görünür eşyam, kilomuzda bir değil esnetir bende guzel durmaz. E neden paylaşmak isteyeyim?

Herkes normal demiş
Kendimi çok bencil buldum
4 sene yurtta yaşadım
Asıl o zaman film koptu bende
Herkes birbirinin eşyasını giyiyor
O ne öyle dedim, en baştan söylemiştim kimse benden istemesin
Ben de kimseden almam diye
Derste falan yanımdaki arkadaş yoklamaya imza için bile istediğinde elimdeki sevdiğim kalemi vermem bi tane sevmediğim kalem taşırım onu veririm. Sevdiğim eşyalara başkası temas etsin istemem pek.

He kıyafetlerime çok mu iyi bakıyorum da ondan vermiyorum derseniz? Hayır üstlerinde yağ mürekkep vs ne ararsanız batırıyorum ama olsun onları ben yaptım
Başkasının teri falan bulaşınca ben hoşlanmam ondan.

Geçen bir arkadaşımla (yeni tanıştık) iş gereği otelde aynı odada kaldık
6 gün için 3 kazağım vardı
Her birini 2 gün giymeye karar verdim
arkadaş bana ayrıca kendi fazla kazaklarından giymem için o kadar ısrar etti ki
En sonunda ben hoş bakmıyorum bu duruma demek zorunda kaldım
Sonra pis buluyorum vs gibi anlaşılıyor
O kıyafet onun gibi kokuyor ben hoşlanmıyorum, bi de zarar gelir diye dikkat etmekten başka şey düşünemiyorum

Kız kardeş başka tabi bi arkadaş değil
Ama ben olsam gider beğendiği kıyafetten ona da alırdım

Ah be kuzum kardeş gibi can varma ? Yarın evlenip başka evlerde yaşamaya başlayınca bu anlamsız düşüncen oturacak asıl içine emin ol !!!

Ya açık açık konşun yada arkasından böyle düşünmeyin. Eşyalarınızı paylaşmak istemeyblrsnz bu norml ama kardeşnze bunu söylemeyp de aklınzda böyle şeylerin dolaşması bence tuhaf. Bende izin vermem. Ama netmdr. Kardeşm benm odamın kapsnı çalmadan içeri bile girmezdi. Her drum farklı. O benm canım ciğerim ama ben mesafedn hoşlanrm. Ama kötü niytli şeyler düşünmek Allah muhafaza. Anambabam ölse o benm evladm olur. Öyle gizli kıskançlık falan asla

Bnce cok abartmissiniz.
Ben kardesimle herseyimi paylasirim. Hatta cogu kiyafetin benim mi onun mu oldugu bile belli degil

Benim de kardesim giyerdi benimkileri ama ben onun bir kiyafetini giysem kiyamet kopardi cok sinirlenirdi.
Ben de hoslanmiyordum da ses edemezdim cok hircindi. Bu tavirlar hep yaşdan kaynakliydi galiba simdi dolabi alsin gitsin umrumda degil. Yorum yapanlar biraz abartmis bence. Paylasmak zorunda degilsin de bunu guzelce anlatabilirsin. Birgün bu muhabbetleri özlersin, gulup hatirlarsin :)

Hmm.

Sizin konunuzda bence kendinizle veya kardesinizle ilgili anlatmadiginiz başka detaylar var.

Konu bence sadece kıyafet değil.

Misal;

Bende kiyafetlerimi paylaşmak istemem. Hatta çoğu zaman istediğinde* HAYIR derim. Giymediklerimi verir giymesine izin veririm. Zaten bi kere giyince al senin olsun derim. Böyle bi kaç kiyafetimi verdim ablama

Benim vermek istememe sebebim kiyafetime ablamdan daha çok değer vermem değildi Tabiki. Ben temizlik konusunda ailedeki herkesten daha titiz ve dikkatliyim. Özellikle de ten ve ter kokusuna asla dayanamam.ve maalesef ablam dahil hickimse benim kadar dikkatli değil.

İşin açığı midem bile bulanır.

Artık bu bende değişmez çünkü biliyorum ki benim kadar temiz olmayacak.

Giydiği zaman da temiz vermez. Ter kokar ve ben asla o kıyafeti makinaya atsam da giyemem.

Kesinlikle o konuda güvenmiyorum ablama

Cani sağ olsun yinede çok severim ablami

Yani altta yatan bi sebep varsa bu bi sorun değil. Konuşup anlatabilirsin. Ama bi sebep yoksa ve sadece paylaşımcı değilsen bu da bence bi sorun değil. Çünkü 5 parmağın 5i de ayni olmaz. Sen de boylesin demekki yapacak birsey yok.

Kiyafet yahu bu 1 sene sonra giymeyeceksin bile cogunu kardesinden degerli olmamali. Benim kardesimde cok severdi benim kiyafetlerimi giymeyi evlendigim zaman butun sevdigi kiyafetleri ona biraktim. Hic birsey ondan daha kiymetli olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…