Merhabalar
Ilk kez konu açıyorum yanlış bir şey yaparsam şimdiden kusura bakmayın. Öncelikle şiddetin, dövüşün, yoksulluğun, aldatmanın olduğu bir aile ortamı düşünün. Ben kaçtım kurtuldum okuduk, ablamla beraber şu an istanbulda çalışıyoruz, sadece tatillerde eve gidiyoruz. Ama kardeşlerim hala kaosun içinde. Özellikle 16 yaşındaki kızkardeşim okuluna gitmiyor, sürekli evden kaçıyor, sigara, alkol kullanıyor yalan söylüyor onu anlamaya calışıyorum bu ailede delirmemek elde değil cünkü.ama bu kızkardeşim çok fazla etkilendi. Ben kızkardeşimi kendimle beraber istanbula götürmek istiyorum. Ama hiçbir şekilde yalniz kalmaması lazım çunku kaçıyor, ölmek istiyorum diyor. Şimdi ben kardeşimi istanbula götürsem çalıştığım işyerinde bir iş ayarlasam (maaş almasa da olur grafikerin yanına koymayi düşünüyorum belki meslek öğrenir) haftasonlari da psikologa götürsem sizce bu doğru bir karar mı? Ne yapmam gerekiyor? Annem ve baba olucak adam pek ilgilenmiyor. Baba ve abi en ufak bir olayda öldürediye dövüyorlar. Doğrusu nedir