kizkardesim nette koca ariyor .basina bela alicak diye korkuyorum. .

internette tanisip evlenilirmi

• evet evlenilir

OY: 87 44,2%
  • hayir evlenilmez

OY: 110 55,8%

• Ankete Katılan
    197
Tinder dan evlenen bi çift tanıyorum
Kavga gürültü ile evlendiler öyle de gisior

Yani şöyle ki bazı erkekler nasıl tek gecelik ilişki yaşamayı saçiyorsa bu tür ilişki yaşamak isteyen kadınlar da var. Bu insanların kendi tercihi. Sonuçlarını da düşünüyorlardır sanırım

Ya sunu anlamiyorum bu pislik erkekler tindera birbirleriyle sevismeye girmiyo heralde.demek ordada gecelik iliski yasayan basit ucuz zina pesinde belkide hiv yayan kadinlar yani hemcinslerimiz var.Allah islah etsin bunlari
Ne alaka ya?
Yorumlarinizin tamamını okudum da kusasim geldi Kardeşinizin daha gencecik yaşında kendini gerçekleştirmeyi,gezmeyi tozmayi ya da ne bileyim kendisini mutlu etmeyi dusunmeyip 'sinek kadar kocam olsun başımda dursun' mantığıyla Erkek avına cikmasini şimdi daha iyi anladım. Bu kafa yapısıyla yetiştirildiniz sanırım.
Hoşlanmiyorsaniz siz evlenmeden kimseye göz ucuyla bile bakmazsiniz. Sizin bileceginiz iş. Ama sizin gibi düşünmeyen kadınlara kaç tane mesajınızda hakaret etmissiniz.
Sizi bağlayan birşey yok ki. 'Ben onlar gibi değilim' deyin geçin.
Ayrıca KK'da ve çevrenizde çok kişide gördüğünüz ne evlilikler var. Birbirini artik hiç sevmeyen,arada aşk olmayan,hatta dayak ve hakaret olan, aldatılmak olan, evlilik çatısı altında sevişilip kadının gram zevk almadan yıllar geçirdiği evlilikler.
Yani sırf kendi haz duygusu için sevmedigi adamlarla yatan kadın tamam tü kaka ama evlilik adi altında sevmediği adamlarla yatan kadınlar çok mu normal?
Bence kimsenin cinselliği sizi ilgilendirmesin. Ayrıca merak etmeyin o tarz sitelerde gezen, barlarda tanıştığı kişilerle günlük ilişkilere giren kadınlar kendileri gibi, bu tarz hareketleri normal bulan / umursamayan adamlarla evleniyorlar zaten.
Bütün erkekler de sizin mahallenizdekilerin değer yargısına sahip değil.

Görümcem o şekilde evlenmiş şimdi boşanıyor. Bir arkadaşım öyle evlendi o mutlu. Şansına kalmış diyeceğim ama doğru düzgün insana rastlamak zor oralarda. Başına bi şey gelmesin dikkat edin Allah korusun.

Bir tanıdıgım netten buldu nişan yaptılar sonra kızın abisi bir arastıralım sunu demiş ki adam psikopat çıkmış kızdan kendını kesmesıni istiyormuş vs düşünün artık sonra nişanı attılar kızda memleketten evlendi şimdi rahatı yerınde netten bılunmaz hele tınder sakın birde koca bulmak için bara takılan tıpler var insanlar bar olsun net olsun buralara kız bakım bulup evleneyim diye gitmezler niyet farklı bi kere

Evlenecem! Vermezlerse gaçacam! Ay konu sahibi dalga geçmiyorum sakın yanlış anlama ama kardeşinizin psikolojisi iyi değil dikkat etmek lazim. Ben 25 yasinda evlendim. Ama evlendigim kisiyi 6 yildir taniyordum. Suan kuzenlerim evlendiler. 22 yaslarinda falan ikisi de. Bana diyorlar abla sen cok gec evlendin. O kadar saçma ki bu! Kime göre geç? Hayir evlenmenin ideal yaşı yok ki. Kişi kendine uygun birini bulduğunda ve kendini hazır hissettiğinde evlenmeli. Kardesin evde kalmasin madem. Çıksın dolaşsın. Turlara katilsin. Calisiyormus da hem. Türkiyeyi gezsin dünyaya acilsin. Ufkunu acsin. Zaten o zaman internetten evlenilmeyecegini anlar.... bence böyle seyler tavsiye etmelisiniz... bizdeki kızlar neden bu kadar aceleciler bu konuda ki. Tamam anliyorum herkes bir aile kurmak ister. Evlenmemis olanlarin da isteklerini saygiyla karsiliyorum. Ama ben evlenirken hayirli degilse olmasin diye dua ettim hep... simdi bazi tanidiklarim aman olsun evlenelim o bana yeter baska bisey istemem modundalar. Evlenince bir bakiyorlar hayatta hersey koca değilmiş.

25 yasa gec diyenler otuzlarinda evlenene ne der acaba :)

Hayatin amaci herkese gore farkli kimine gore evlenmek ve cocuk sahibi olmaktir.

Bir seyi israrla istemek yanlis oluyor.
Siz hayirlisini istemissiniz ne guzel ama bu Kiz yirmis sekiz yasinda ve anne olmak isteyebilir fakat israri yanlis.
Insan omru belli degil kirk yasinda vefat edenler var belki bu kiz kendi sevgisini ozenini vererek insan yetistirmek istiyor.

Sozum size degil sizin dusunceniz farkli.

Fakat aklima geldi 28 yasinda kiza erken diyenler 20li yaslarin basinda evlenmis oluyor.
Ya da yirmis uc dort yasinda anne olamayinca depresyona giriyorlar.
Bu kisisiler yorum yapmadan once kendine baksin.

Bu sitede bazilari nedense karsisindaki elestirirken daha fazlasini kendileri yapiyorlar.

Ya tabi ki insan evlenmek isteyebilir. Cocuk sahibi olmak isteyebilir. Ben bunlari sacma bulmuyorum tabi ki.... ama israr ve hirs yanlis. Insani yanlis yollara sevk edebilir. Mesela benim de 2 yili gecti cocugum olmuyor. Tedaviler sabir derken geciyor zaman. Hirsla sabirsizlikla hic bisey olmaz ki. Hele yanlis seyler yapmakla asla olmaz. Benim esimdeydi problem mesela. Cok yakinim birine söyledim. Direk dedi ki bosanacak misiniz. Şok oldum yani. Hala bebisimiz gelmedi ama 6 aylik tedavi ile esimin problemi düzeldi cok şükür. Illa gelecek sabretmek lazim. He gerekli seyleri de yapmak lazim tabi. Bu bizim icin tedavi. Ama o kiz icin sitelerde es aramak mi bilemedim

Ne guzel hemen vazgecmek kolay siz guzelini yapmissiniz hayirli olsun.
Israr hirs yanlis.
Fakat en azindan konudaki kisiden daha beterini yapanlar yorum yaparken dikkat etmeli diye dusunuyorum.

Ne guzel hemen vazgecmek kolay siz guzelini yapmissiniz hayirli olsun.
Israr hirs yanlis.
Fakat en azindan konudaki kisiden daha beterini yapanlar yorum yaparken dikkat etmeli diye dusunuyorum.
Tabi ki ama ben kötü bir yorum yapmadim :) ilk yorumumda basta yazdigim espiri amacliydi onu diyorsaniz. Ben de 25 yasindaydim ve hemen evlenmek cocuk yapmak istiyordum anlarim bu duygulari. Ama hiç asiri israrci olmadim dedigim gibi. Bazi seyler nasip. Nasipte yoksa gelmiyor. Bizden sonra evlenen on kisinin cocugu oldu cevremizde. Bizim yok. Ama nasipten öte de köy yok. Nasipte evlenmek yoksa ya da gec evlenmek varsa ne gelir elden

Bundan bi 15 yil once olsaydi mumkun derdim:)) yani olasilik fazla olurdu ama simdi millet evlenecek degil eglenecek birilerini ariyor..
15 sene önce nette youtube bile yokmuş
Video mideo yok ne güzelmiş.
Millet mecbur sosyalleşiyordu, yani biraz daha dışa dönüktü. Şimdi herkes ekrana bakıyor. Belki o sırada yanından kısmeti geçiyor ama kafasını kaldırıp bakmıyor :)

Hahaha aynen:)

Size degil mesajim alinti yapinca oyle anlasildi :)
Sizin mesaji okuyunca kuzenininiz veya kuzeninleriniz gibi olup yasin erken ya diyenlereydi aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…