- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
Öncelikle yazdıklarınızı okuyunca yaşantınızdaki zorluğa rağmen tatminkar oluşunuza hayran kaldım.
Ne olursa olsun ev ev üstüne olmuyor ve mutlaka sıkıntılar yaşamışsınızdır ama siz iyi taraflarla mutlu olmuşsunuz ve yazınızada bunu yansıtmışsınız.
Sizi tebrik ediyorum.
....
Siz kardeşinize gereken uyarıda bulunmuşsunuz ve bu saatten sonra bunları dillendirip kimseyi üzmenin faydası yok bence.
Bu şekilde uyarıya devam ederseniz ileride size yansıyacak bu sıkıntılar.
NE ŞİMDİ NEDE DAHA SONRA hiçbirşekilde müdahale etmeyin bence VE HATTA kardeşiniz sizinle dertleşmek isterse çoğu konuya müdahil olmayın.
Bırakın görmesi gerekenleri kendi görsün, SİZ KENDİ GÖZÜNÜZLE GÖSTERMEYİN ONA.
Kardeşlerin aynı eve gelin gitmesi çok zordur özellikle ablalar için.
Koruma içgüdünüzle zamanla kendi yuvanıza bile zarar verebilirsiniz.
Bunlar defalarca görülmüştür örneklerde.
Eğer çok dahil olursanız konulara her sıkıntı size yansıyacak yansıtılacaktır.
Bundan sonraki adımlarınızda dikkatli olmalısınız.
Şimdi ikisine hayır ve mutluluk dualarınızı yollarsınız gerisi taktir Mevla nın.
Ne olursa olsun ev ev üstüne olmuyor ve mutlaka sıkıntılar yaşamışsınızdır ama siz iyi taraflarla mutlu olmuşsunuz ve yazınızada bunu yansıtmışsınız.
Sizi tebrik ediyorum.
....
Siz kardeşinize gereken uyarıda bulunmuşsunuz ve bu saatten sonra bunları dillendirip kimseyi üzmenin faydası yok bence.
Bu şekilde uyarıya devam ederseniz ileride size yansıyacak bu sıkıntılar.
NE ŞİMDİ NEDE DAHA SONRA hiçbirşekilde müdahale etmeyin bence VE HATTA kardeşiniz sizinle dertleşmek isterse çoğu konuya müdahil olmayın.
Bırakın görmesi gerekenleri kendi görsün, SİZ KENDİ GÖZÜNÜZLE GÖSTERMEYİN ONA.
Kardeşlerin aynı eve gelin gitmesi çok zordur özellikle ablalar için.
Koruma içgüdünüzle zamanla kendi yuvanıza bile zarar verebilirsiniz.
Bunlar defalarca görülmüştür örneklerde.
Eğer çok dahil olursanız konulara her sıkıntı size yansıyacak yansıtılacaktır.
Bundan sonraki adımlarınızda dikkatli olmalısınız.
Şimdi ikisine hayır ve mutluluk dualarınızı yollarsınız gerisi taktir Mevla nın.