- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi sacmalamayin
Hanimefendi karsinizdaki ile konusmaya calismissiniz olmamis. Iletisime kapali biri. Bu insana daha ne yapabilirsiniz ki. Laftan sozden anlamiyor. Ne yapilir ki boyle birine? Ruh dengesi bozuk. Hayati hep toz pembe gormus, oyle saniyor.Herkesi bagirip cagirip dize getirmeye calisan biri. Siz zaten konusmaya calismissiniz. Derdin ne demissiniz. Size verdigi cevap bence cok agir. Bunu soylemesine nasil musade edersiniz? Bu kadar prenses gibi yetistirirseniz olacagi bu. Kisilik 7 yasinda oturur. Bu yastan sonra bu kisiyi degistiremezsiniz. Hadi simdi hayatinda siz varsiniz. Yarin anne ve baba hayatinda olmayinca en ufak bir hayat zorlugunda bocalar. Surekli arkasinda olmussunuz. Hic zorluk gormemis ki. El bebek gul bebek buyumus. Hala da oyle davraniliyor. Yarin evlenip yuva kurunca hangi adam bu kadar cemkirmeyi ceker ki? Is hayatinda da oyle. Herkes dışlar, kim ceker ki boyle birini?İlk yorumlardan itibaren okursanız her mesajda öneri olarak dövün, sövün, konuşmayın, görüşmeyin gibi yorumlara maruz kaldım üstelik şımarık,terbiyesiz vb gibi yaftalamalara. Siz ne düşünürdünüz? Ben çözüm ve öneri istedim onlar sadece tanı koydular.Taş olsa çatlar