KIZKARDEŞİMİN BİR DERDİ VAR:(

Balık burcunu boşversin ya böyle bir duygusallık olamaz hepsi sinirlerimi bozuyor. Hayal aleminde yasamaları ayrı bir sıkıntı genelde depresyon ve alkolizme yatkınlık da olur.
Ayrıca yas farkı çok fazla 35 yasında bir kadın niye 2 çocuklu 50 sine merdiven dayamış adamla evlensin ki? Ne yaşları ne konumları denk (biri çocuksuz diğeri çocuklu)

selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47

Yaş farkı çok fazla
47 yaşında bir adam, çocuklarını büyütmüş inzivaya doğru gidiyor, kardeşinin yaşayacağı daha çok şey var, zaten yeterince acı görmüş bir de üstüne böyle hem geçkin hem hödük bir adamla üzülmesin

selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
Ne diye gorusmuş o zaman.Evlılıgı yuk olarak görüyorsa.Adam delimi ne!!! Kız kardeşin koşarak uzaklaşsın.Öle adamla evlı olucagına boşanmış olmak daha guzel.

Ah ah balık burcu kadını iyi, erkeği çekilmez diye biliyorum arkadaşımın eşi balık, o anlatıyor. Benim bebek de erkek balık burcu olacak, acaba 1 ay önce mi doğursam diyorum.
Ortanca kızımın beklenen doğumu 25 şubattı hiç unutmuyorum doktorumla diyaloğumuz aynen şuydu
-“ Okan bey 21 şubattan evvel beni sezaryene alır mısınız”
-Neden peki
- sonraya kalırsa balık Burcu olacak, istemiyorum
-balık burcunda kötü bir tanıdığınız mı var
-BEN VARIM...
Ve sonuç doktorum kabul etti “ kova Burcu “ şimdi hanımefendi 😊

Back
X