kızkardeşimin yaptığı ne kadar doğru sizce?

insan o anda eşi olsun istiyor yanında.hak veriyorum kardeşinize.ama işin sadece cicim kısmını düşünüyor şimdilik.çocuk bakımını,doğumu kolay bir şey zannediyor.siz zaten abla olarak hastanede ziyaretine gidersiniz.o anda bence kendisi yalvarcaktır size aynen şu şekil " ablaaaaaaaa:84:nooooluuurrr kal yanımda ablaaaaaaaa:84:"diye.

ilk doğum ve ilk bebek,kardeşiniz doğum ve sonrasını bilmiyor.ne kadar eşi yardımcı olsada yeterli olamayacak ve size gelme dediğine pişman olacak.tabiiki gelme demesinin altında başka birşey yoksa( yani sizinle ilgili değil,eşi gelmesin diyorsa):34:

doğumda mutlaka yardıma ihtiyacı olacaktır:31: eşi sonuçta bir bayan kadar yardımcı olamaz evden bebek bakımından anlayamaz.aslında böyle bir yardımı o senden istemeliydi şaşırdım doğrusu:44:yine de kırılma darılma ne zaman istersen gelirim de ablalık bazen bunu gerektiriyor galiba büyüklük göstermek bu olsa gerek:97:

kırılmayın. size anlatamadığı bir sürü sebep olabilir. ablasınız siz. gitmeyin de. gelme demesine rağmen kıyamayıp giderseniz isteklerine saygısızlık olur. hamile psikolojisi, abla olarak anlayış düşüyor size. asla ona kırıldığınızı da söylemeyin kötü bir şey söylememiş ki.

destek olun, konuşmalarınızda "canım benim sende aklım kalacak ama isteğine saygı duyuyorum. sen benim canımsın. bi ihtiyacın olursa haber et" diyin.

Bence gitmeyin...:45:

Belki eşine bu sorumluluğu ilk günden vermek istediği için siz dahil kimseyi istemiyordur...

Zaten çok geçmeden sizi çağıracaktır...:84:

Bencede kırılmayı kardeşiniz düşüncelerini söylemiş ama ama belkide sizi düşündüğü için öyle söylemiştir.Belki eşi istemiyordur,gittiğinizde huzursuzluk olacağından korkmuştur evde,belki de eşinin tarafından akrabalr gelecektir ve sizi üzmelerini istemiyordur.Hemde hamile kadıncağız en hassas döneminde sonradan çağırır yanına sizi zorluğu görünce :34:

inanmıyorum bi insan ablasına öyle der mi yaa :20:

Back
X