Abimn tavrını da görmus olduk böylelikle. zaten asla bu zamana kadr arkamzda durmadı , hakkımızı savunmadı .. Abim öyle hatta hala benm evin kırasını alırlr yenge hnm öyle istemiş abimnde işine geldiği için bu kardesmn hakkı bak o da evlendi ihtıaycı vardr rahat etsın modu olmadı hiç.. bu dayı olayında da iyice anlamış olduk. aramız hiç kardeş gibi olmadı o bizim için bi yabancıydı hep.. (bu arada kiramı alıyorum.)Abiye bak hele, tam tipik kabadayı. Utanmazlar, baba yerine koyduğunuz bi adam yengenizin tavrı rezil ötesi zaten. Sizin ailecek kardeşinizin arkasında durup o yengeyi yerden yere vurmanız lazımken abinizin tavrına bakın. İnanılmaz iğrenç. Ateşle barut yan yana durmaz ne demek ya.
Vallahi bıktım artık bi kadın ve erkek aynı ortamdaysa artık yaş farkı da dikkate alınmıyor direkt akla teryesizce şeyler getiriyorlar. Allah ıslah etsin ne diyim. Bence abinize çok muhatap olmayın, bu zihyette bir adam hiç bir konuda arkanızda durmaz. Yarın bir gün biri bir iftira atsa ardı arkasını aramadan sizin üzerinize yürür bu tip.
sorma görusmuyoruz zaten artık karar aldık kardesımle. ne teyzeye ne halaya dayıya amcaya gitmek yok. .Terbiyesiz kadın.bu nasl birşey yee.. dayılarımızla, amcalarımızla, abilarimizle görüşmeyelm.. ot gibi yaşayp ölelim.. O nasıl yenge.. Allah ıslah etsin.
abim klasik varlığı abi orada biri var hiç bir zaman arkamzda durmadı işine nasıl geldiyse öle davrandı maddi manevi bencil..Ayrıca abinde hiç sağlıklı değil.. dayısına yengesine laf diyeceğine hiç suçu olmayan kardeşine mi gelip erkeklik taslıyor.. turrupp suyu onun erkekliğine.. ben ondan daha erkeğim.... Ben dayımı bile çağırmezdm karını susturamadın kardeşimi ezdirdin diye sen gene çağırmşsın.
yenge hnm iidi bizi de severdi ne oldu bilmiyorum insan nasıl böyle bir şeyi kondurur onu hiç anlamıyorum..Dayınıza üzüldüm valla. Nasıl zihniyette biriyle evli yazık. Abinize de hakaret edesim var ama ceza almak istemiyorum. Mininum seviyede görüşürdüm ben olsaydım sanırım abiyle de dayıyla da.
uğraşmıyoruz zaten komple kestik işn ilginci dayımlada görusmuyoruzOlmuş bitmiş olan. Mesafeyi koyduktan sonra uzatmanın manası yok..bu zihniyette insanlarla ugrasilmaz.
Bir anda böyle bir değişim yaşadıysa kadın delirmediyse belki dayınızın başka bir yanlışı olmuştur yengenize karşı. Ondan buluttan nem kapar olmuştur. Gerçi her türlü öyle bi yakıştırma yapmak kabul edilebilir gibi değil. O konuda çok haklısınız.yenge hnm iidi bizi de severdi ne oldu bilmiyorum insan nasıl böyle bir şeyi kondurur onu hiç anlamıyorum..
Yazık kardeş kardeşin arkasında olmayacaksa ne işe yarar kiabim klasik varlığı abi orada biri var hiç bir zaman arkamzda durmadı işine nasıl geldiyse öle davrandı maddi manevi bencil..
En iyisi.. insano akrabalık bağlarından kopartan zihniyet utansn..sorma görusmuyoruz zaten artık karar aldık kardesımle. ne teyzeye ne halaya dayıya amcaya gitmek yok. .
anlamadım ne vakası bilmiyoum ben o konuyuİnşallah yengen iftiracı ve çirkef bir kadındır diğer türlüsü murat başoğlu vakası
Milletçek paronayaklaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?