bi işe yaramadı zaten oldum olası abi mi abi işte. bu zamana kdr sadece paramı yedi . işine geldiği gibi hakkımı asla ve asla savunmadıYazık kardeş kardeşin arkasında olmayacaksa ne işe yarar ki
Öz dayımız. CanımızdıDayı dediğiniz öz dayısı mı ? Eğer öz dayıysa,yengenin psikolojisi hiç iyi değil.Aklından Nasıl böyle şeyler geçirip utanmadan söyleyebilmiş
sorma en çok o üzdü zatenAbinin zihniyetide korkunç bir yeğenin dayısının yuvasını yıkabileceğini falan söylüyor.Midem bulandı ya
yoo anlatmadıgım hiç bir şey yok .. Neden delirmiş bilmiyorum belki daha önce tartışmışlardır da dayım o yuzden annesinn evine gelmiştir karı-koca arasında ki durumu bilemeyz ki biz. Yenge hnmla hiç bir problemmz olmadı çok sukur . askere giden oğlu(yegenm var) liseye giden kızı var. her daim görusur sohbet ederdık.. yani onun vardıysa da keşke söyleseymiş bu sekılde olmazdı yani normlde de yakın oturuyoruz dayımla zaten annemle yenge hnm çok sık arasır konusurlr. bizde kardesımle kandilden kandile bayramdan bayrama..Anlattıklarınızda eksik bir şeyler var gibi geldi bana. Yenge niye birdenbire delirmiş anlamadım. Daha önce de aranızda problemler var mıydı ? Kayınvalidesinin evine girip çıkanı o mu belirliyor ki sizin ne işiniz var burada desin. Bence anlatmadığınız şeyler var.
Buluttan nem kapan o kadar laf eden kocasına niye laf etmiyor yada boşamıyor daBir anda böyle bir değişim yaşadıysa kadın delirmediyse belki dayınızın başka bir yanlışı olmuştur yengenize karşı. Ondan buluttan nem kapar olmuştur. Gerçi her türlü öyle bi yakıştırma yapmak kabul edilebilir gibi değil. O konuda çok haklısınız.
olabilir tabi. elektrik almadım derken anlamadım sizi . olur almayın ne diyeyım şimdi. Çıldırmış olsa bile ne olursa olsun bu tavır bu durum onu haklı oldugunu göstermez ne olursa olsun rahatsız oldugunu insan gibi açıklayabilirdi.bence dayi varini yogunu yegenlerimde yegenlerim diye ortaya koyunca, yengede artik bir yerde cildirmis. sizden nedense hic pozitif bir enerji alamadim.
aynen bizde de öyle. hepsi çöp zaten . Uzak duruyoruz.yazık yaa, ağzım açık okudum olayı. benim abim olsa o yengeye de dayıya da ağzının payını verirdi. bizim için dayı, amca, teyze, yenge, hala anne babamız gibidir. bu zamana kadar eniştemle de bir odada yalnız bulunduğum oldu, amcamla da. çok şükür ki kimsenin aklına böyle bir iftira gelmedi. Allah da korusun zaten. biz hep onların çocuğu olduk. sizin ne dayınız dayı ne yengeniz yenge ne abiniz abi. dayınızın da yengenize ağzının payını bildirmesi, sonra da o yengenin paşa paşa hepinizden özür dilemesi gerekirdi. hepsini çöpe atın. sizden uzak, Allah'a yakın olsunlar.
bakın karı-koca arasında bir guven sorunu var ise bunu bilemeyiz o zaman boşarsın yada tavrını net koyarsın olur biter buna biz de karışamayz. Dayımın bir yanlışı var ise bnu kocanla çözeceksin. ne olursa olsun o yaklaşım hastalıklı bir insan yaklaşımı ve kabul edilemez , etmedik de..Buluttan nem kapan o kadar laf eden kocasına niye laf etmiyor yada boşamıyor da
yoo anlatmadıgım hiç bir şey yok .. Neden delirmiş bilmiyorum belki daha önce tartışmışlardır da dayım o yuzden annesinn evine gelmiştir karı-koca arasında ki durumu bilemeyz ki biz. Yenge hnmla hiç bir problemmz olmadı çok sukur . askere giden oğlu(yegenm var) liseye giden kızı var. her daim görusur sohbet ederdık.. yani onun vardıysa da keşke söyleseymiş bu sekılde olmazdı yani normlde de yakın oturuyoruz dayımla zaten annemle yenge hnm çok sık arasır konusurlr. bizde kardesımle kandilden kandile bayramdan bayrama..
kendisi ile çok sohbetimiz olmustur. bu kadar yakınlk duymasında rahatszsan bana söyleyemıyosan görumcene söyle abla olarak goruyosun ve yakınsın sevıyorsun diğerleri gibi değil diyorsun o zaman ona söyle. Kocan anlamadıysa neyden rahatszsan onu.. biz de onu dedik zaten. ben bir daha kendisiyle görusmedim konusmadım. Kardesım ve bende numarasını engelledik sosyal ağlardan engelledik umurumzda da değil..Garip gerçekten. Hani öncedende böyle laflar duyar işitirsiniz anlarım yenge istemiyor diye ama her şey güllük gülistanlıkken birden böyle davranması... bilemiyorum. Hoş olmamış tabi. Belli ki bu kadar içli dışlı olmak istemiyormuş sizinle ama dediğiniz gibi böyle olmaz insan önce düzgün bir dille saygı çerçevesinde uyarır, söyler problemlerini...
Bende onu diyorum zaten.. kocan sana yanlış yapmışsa güvenmiyorsan yeğenine carlamak nedirbakın karı-koca arasında bir guven sorunu var ise bunu bilemeyiz o zaman boşarsın yada tavrını net koyarsın olur biter buna biz de karışamayz. Dayımın bir yanlışı var ise bnu kocanla çözeceksin. ne olursa olsun o yaklaşım hastalıklı bir insan yaklaşımı ve kabul edilemez , etmedik de..
belli ki sorunlar yaşıyorlr. Annemde öyle söyledi dışarıdan iyiler ama içeri de problem var herhlde dedi. neyse dedi sıkmayın canınızı herkes kendi yaptgndan utanır bir daha da asla görusmeyız dedi..Bende onu diyorum zaten.. kocan sana yanlış yapmışsa güvenmiyorsan yeğenine carlamak nedir
kendisi ile çok sohbetimiz olmustur. bu kadar yakınlk duymasında rahatszsan bana söyleyemıyosan görumcene söyle abla olarak goruyosun ve yakınsın sevıyorsun diğerleri gibi değil diyorsun o zaman ona söyle. Kocan anlamadıysa neyden rahatszsan onu.. biz de onu dedik zaten. ben bir daha kendisiyle görusmedim konusmadım. Kardesım ve bende numarasını engelledik sosyal ağlardan engelledik umurumzda da değil..
yazık gerçektenbi işe yaramadı zaten oldum olası abi mi abi işte. bu zamana kdr sadece paramı yedi . işine geldiği gibi hakkımı asla ve asla savunmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?