Kızlaaaaar

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar erkek kardeşiniz sözlü ve her gün sizdeler.Nasıl anlatıp gelmemeleri ni.istesem?

Son düzenleme:
Şimdi birşey diyecemde banlanırmıyım bilmiyorum.
Agzinı yirtardım. Böyle birşeye nasıl müsade ediyorsunuz. Eşiniz duysa buna ne tepki verir bunu düsünün ona göre karar verin.Ne kadar sözlüde olsalar ben musade etmezdim.

Kız kardeş resmen beni kullanıyor. Kendimi keriz gibi hissederim.
Sonuçta orası senin evin ve istemediğin belki de tam tanıyamadıgin sözlü sifatindaki adami istememen en dogal hakkin.
Birde çocuklar var.
Sana bir sey diyim mi zaten o kardeşinin sozlusu ADAM olsaydi böyle şeye kalkismazdi. Adam olan erkek rahatsiz etmez. Bu gerçekleri kardesime anlatirim. Zira cok karaktersiz bir esi olabilir.

Kusura bakılmasın ama ben biraz örf adetçiyim böyle konularda, sözlüsünü görmek için gelebilir ama evimde kalamaz, hele aynı yatakta asla müsade edemem, kızkardeşime kızdığımda bu benle kardeşimi ilgilendirir, 3. şahıslar karışamaz, saygısızlığı kardeşim yapıyorsa da abla olarak ağırlığımı koyarım.

anneme babama söylemekle tehdit ederim hahahah

Annemi babamı arar gelin kızınızın evini açın burada sonra ne yaparsa yapsın derim.

Misafir agirlar gibi olmaz artik hergun gelen birini agirlamak.Kardesin agirlasin.Konus hergun de gelmesin.Yabanci degil ya kardes bu anlamali.Sen de onu anlamalisin.Bi ortasini bulun.

+1
Sözlü adam olsa bu şekilde 2 çocuklu eve elini kolunu sallayarak gelmez. İnsanlarda edep adap kalmamış yahu.

Birlikte yatıp uyumak kardesinizin kararı elbette.Yabancı sayılmaz belki de ama istemiyosanız kimseyi eve alma zorunlulugunuz yok.
Saygısızlığın affı olmaz ben kibarca kapıyı gösterirdim sanırım.Birazda sözlüsünün evinde kalsın bakalım küçük hanım

herkes ahlak bekçisi olmuş.

sözlüsüyle aynı yatakta yatıyorsa kime ne? bir yüzük mü kardeşinize olan tutumunuzu değiştiriyor. kocası olarak gelse yine rahatsız olacak mıydınız? hayır sevgilisi de değil üstelik sözlüsü.

böyle ablaların kardeşlerine ahlak bekçiliği yapmalarına uyuz olurum, böyle namus bekçisi tiplerin gençliklerinde ne haltlar yediklerini çevremden iyi bilirim.

kardeşiniz gerçek yüzünüzü görmüştür iyi olmuş, sözlüsünün evinde takılırlar artık. siz de muhteşem evinizde oturursunuz çocuklarınızla.

İkisini de kovarım. Net!
Defolsun gitsin madem saygısız.

Çok istiyolarsa hemen evlenainler sizin sırtınızdan niye geçiniyolar.

Madem uzakta eşiniz, eşinize söylediğinizi onun asla müsade etmediğini söyleyin.hem eşinizin haberi olmaz hemde size küsmez

+1
Sözlü adam olsa bu şekilde 2 çocuklu eve elini kolunu sallayarak gelmez. İnsanlarda edep adap kalmamış yahu.
Hadi geldi diyelim, olabilir sözlüsüdür ama aynı evde aynı yatakta kalamaz, özel hayattır kimse karışamaz eyvallah ama erkek kısmının büyük bir bölümünün ne düşündüğünü az çok biliyoruz, bugün söz atılsa, adama laf edilse kardeşinle aynı yatakta yatmama müsade ederken sesin çıkmıyordu dese kalırız, der mi vallahi söz konusu erkek olunca kestirmek zor, deme potansiyeli var.
Gündüz gözüyle gelir görür gider veya dışarıda buluşulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…