Ben en başında daha kızkardeşim gelmeden burada kalamaz dedim.ama sözlüsüsü kusünce,annem arayıp bi iki gece kalsın dedi eşine söyleme felan.Sonra kızkardeşim birlikte uyumaya başladı.baktım olmuyor anne dedim olmaz böyle gönderdim.Aynı yatakta yatıp yatmamaları beni ilgilendirmez. O kız kardeşinizin kendi tercihi. Önemli olan adamı kabul edip etmemeniz. Benim isteğim dışında kim olursa olsun evimde kalmasına izin vermem. Bunu baştan kız kardeşinize söylemeniz gerekirdi. Ayrıca adam da küserse küssün. Kimse kimseyi her gün misafir etmek zorunda değil, hele de yatılı misafir.
Eh o zaman küserse küssün. Boşver.Ben en başında daha kızkardeşim gelmeden burada kalamaz dedim.ama sözlüsüsü kusünce,annem arayıp bi iki gece kalsın dedi eşine söyleme felan.Sonra kızkardeşim birlikte uyumaya başladı.baktım olmuyor anne dedim olmaz böyle gönderdim.
Aynı yatakta yatıp yatmamaları beni ilgilendirmez. O kız kardeşinizin kendi tercihi. Önemli olan adamı kabul edip etmemeniz. Benim isteğim dışında kim olursa olsun evimde kalmasına izin vermem. Bunu baştan kız kardeşinize söylemeniz gerekirdi. Ayrıca adam da küserse küssün. Kimse kimseyi her gün misafir etmek zorunda değil, hele de yatılı misafir.
Öyle vallahi kaç haftadır çeşit çeşit yemek yapıyorum elimden geldiğince edepsizliklerini görmemeye çalışıyorum üstüne uyarınca saygısızlık olunca yeter dedim.+1
Her akşam her akşam elin herifinin evimde ne işi var , kendi evimde rahat edemezdim.
Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
kızkardeşin sözlüsüyle kendi evinde aynı yatakta yatıyor olmasından rahatsız olabilir ,Aynı yatakta yatma özgürlüğü varsa evinde de yatırmama özgürlüğü olmalı insanların ,sizin dediğiniz tek taraflı özgürlük ,kadın evinde istemez istemez abla da olsa ev ablanın evitabi ki hak ev sahibinindir. bundan hoşlanmıyorsa söyler, kardeşi de ablasını tanımış olur. ben insanların özgürlüklerine ve haklarına saygılıyımdır, kendi düşüncesi ve fikri o olabilir, ona karşı da kardeşinin tutumu değişebilir bu kadar basit.
ama ben esas sorunun nikahlı eşi değil sözlü olması yüzünden olduğunu düşünüyorum onu ima etmiş aynı yatakta yatıyorlar vs diyerek. yoksa kardeşim ve sözlüsü bizde kalıyor rahat edemiyorum derdi. bu ayrıntılardan rahatsız olduğunu kendi belirtmiş.
Ayni yatak değil ama gece kalkıyorum bakıyorum kızkardeşim yatağında değil.Söylüyorum tamam diyor yine ayni en son baktım olmuyor bilet parasını verdim gönderdim.Ben en başında olmaz dedim ama annem bi iki gece kalsın dedi.siz boyle bir durum karşısında gerçekten ne yapacaginizi bilmiyor musunuz?
Ve en önemlisi buna neden baştan müsade ettiniz.
Neden ayni yatak?
Böyle bir sebepten küsen adamla ne kadar sağlıklı evlilikleri olucak acaba,işiniz zor damatla.saygısızlık ev sahibi uygun görmüyor işte küsmeye hakkı yok ki ,her şeye küsen insanla hayat geçmezBen en başında daha kızkardeşim gelmeden burada kalamaz dedim.ama sözlüsüsü kusünce,annem arayıp bi iki gece kalsın dedi eşine söyleme felan.Sonra kızkardeşim birlikte uyumaya başladı.baktım olmuyor anne dedim olmaz böyle gönderdim.
Ayni yatak değil ama gece kalkıyorum bakıyorum kızkardeşim yatağında değil.Söylüyorum tamam diyor yine ayni en son baktım olmuyor bilet parasını verdim gönderdim.Ben en başında olmaz dedim ama annem bi iki gece kalsın dedi.
Böyle bir sebepten küsen adamla ne kadar sağlıklı evlilikleri olucak acaba,işiniz zor damatla.saygısızlık ev sahibi uygun görmüyor işte küsmeye hakkı yok ki ,her şeye küsen insanla hayat geçmez
Valla kizkardeşimin de hali ortada ona uygun biri demek ki.İnan ki insanları tanimiyormuşuz kardeşimiz olsa da.ben bu hareketleri beklemezdim.Böyle bir sebepten küsen adamla ne kadar sağlıklı evlilikleri olucak acaba,işiniz zor damatla.saygısızlık ev sahibi uygun görmüyor işte küsmeye hakkı yok ki ,her şeye küsen insanla hayat geçmez
Bir de utanmadan size hizmet mi ettirdiler.
Bütün bu davranışlar annenizin suçu.
Bir iki gün kalsın diyorsa sevgiliyken hamile olan bir kız ile karşılaşması çok muhtemel.
Sanırım doğal karşılar.
Adam çok yüzsüz zaten hem elin evinde kal hem hizmet ettir
Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.Bir de utanmadan size hizmet mi ettirdiler.
Bütün bu davranışlar annenizin suçu.
Bir iki gün kalsın diyorsa sevgiliyken hamile olan bir kız ile karşılaşması çok muhtemel.
Sanırım doğal karşılar.
Kusura bakılmasın ama ben biraz örf adetçiyim böyle konularda, sözlüsünü görmek için gelebilir ama evimde kalamaz, hele aynı yatakta asla müsade edemem, kızkardeşime kızdığımda bu benle kardeşimi ilgilendirir, 3. şahıslar karışamaz, saygısızlığı kardeşim yapıyorsa da abla olarak ağırlığımı koyarım.
Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.
Kizkardeşimi mümkünse uzun zaman görmeyeyim zateniki üç gün hayatını yaşamış adam otele gidecek parası yoksa demek cherry
Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.
Ben eşimle farklı şehirlerdeydik babam eve sokmadı vallahi.bir nişana bir kınaya gelebildi.Yeni nesil pek arsız vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?