Kızlaaaaar

Ben en başında daha kızkardeşim gelmeden burada kalamaz dedim.ama sözlüsüsü kusünce,annem arayıp bi iki gece kalsın dedi eşine söyleme felan.Sonra kızkardeşim birlikte uyumaya başladı.baktım olmuyor anne dedim olmaz böyle gönderdim.

+1
Her akşam her akşam elin herifinin evimde ne işi var , kendi evimde rahat edemezdim.

Ama ne saygisiz bir kızkardeşim varmış.Ben de onu kızım gibi görürdüm ama hiç sözüm geçmedi.çok başıboşmuş.Kendisine söyledim sadece nişanına ve düğününe mecburen gelirim milletin içinde.Beni bir daha arama lütfen dedim.

+1
Her akşam her akşam elin herifinin evimde ne işi var , kendi evimde rahat edemezdim.
Öyle vallahi kaç haftadır çeşit çeşit yemek yapıyorum elimden geldiğince edepsizliklerini görmemeye çalışıyorum üstüne uyarınca saygısızlık olunca yeter dedim.

siz boyle bir durum karşısında gerçekten ne yapacaginizi bilmiyor musunuz?

Ve en önemlisi buna neden baştan müsade ettiniz.
Neden ayni yatak?

kızkardeşin sözlüsüyle kendi evinde aynı yatakta yatıyor olmasından rahatsız olabilir ,Aynı yatakta yatma özgürlüğü varsa evinde de yatırmama özgürlüğü olmalı insanların ,sizin dediğiniz tek taraflı özgürlük ,kadın evinde istemez istemez abla da olsa ev ablanın evi

siz boyle bir durum karşısında gerçekten ne yapacaginizi bilmiyor musunuz?

Ve en önemlisi buna neden baştan müsade ettiniz.
Neden ayni yatak?
Ayni yatak değil ama gece kalkıyorum bakıyorum kızkardeşim yatağında değil.Söylüyorum tamam diyor yine ayni en son baktım olmuyor bilet parasını verdim gönderdim.Ben en başında olmaz dedim ama annem bi iki gece kalsın dedi.

Böyle bir sebepten küsen adamla ne kadar sağlıklı evlilikleri olucak acaba,işiniz zor damatla.saygısızlık ev sahibi uygun görmüyor işte küsmeye hakkı yok ki ,her şeye küsen insanla hayat geçmez

Bir de utanmadan size hizmet mi ettirdiler.

Bütün bu davranışlar annenizin suçu.
Bir iki gün kalsın diyorsa sevgiliyken hamile olan bir kız ile karşılaşması çok muhtemel.

Sanırım doğal karşılar.

Böyle bir sebepten küsen adamla ne kadar sağlıklı evlilikleri olucak acaba,işiniz zor damatla.saygısızlık ev sahibi uygun görmüyor işte küsmeye hakkı yok ki ,her şeye küsen insanla hayat geçmez

Küserse de küssün umrumda olmazdı açıkçadı :)

Valla kizkardeşimin de hali ortada ona uygun biri demek ki.İnan ki insanları tanimiyormuşuz kardeşimiz olsa da.ben bu hareketleri beklemezdim.

Bir iki gün kalsın diyorsa sevgiliyken hamile olan bir kız ile karşılaşması çok muhtemel.

Sanırım doğal karşılar.

Adam çok yüzsüz zaten hem elin evinde kal hem hizmet ettir

Sanırım doğal karşılar.
Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.

Aynende oyle.
Cok sey soylerdim burda ama neyse.
Mune ablam beni cok banliyosun .
Ama boyle dusundugunu gormek guzel.
Banlarim feda olsun sana

Evet ben istemedim en başında ama annem isteyince tamam dedim ama çekilecek gibi değildiler.kızkardeşim benim yanımda sarılıp yanağından öpüyor nerdeyse dövecektim zaten.

Bi opmeye sinirlenmek? Ve beraber yaticaklari yatagi ellerinizle hazirlamak.
Celismiyormu bunlar?

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…