Kızlaaaaar

Sizin cekirdek bi aileniz var unutmayin. sizin evinizde sizin kurallariniz gecerli, annenizin degil!

Yarin öbürgün laf ciksa esiniz duysa, onunla ortak karar almadiginiz icin suclanicaksiniz. diger tarafdan; kardesim sözlüsüyle bizde kalicak deseniz bi sinir aninda esiniz bunu yüzünüze carpabilir.
En temizi bu islere hiccc bulasmamak.

Evet,ben olmaz deyince annem aradı kalsın küsüyor dedi.Ben de madem öyle tamam dedim ama baktım adam her gün biz de kızkardeşim gece yatağında yok neyse baktım olmuyor anlattım bu defa saygisizlaşinca.annemle durumu anlattim o da gönder dedi.Ama içim çok kötü neden tamam dedim.

Evet arada en kötü sen oluyorsun.

Madem kurallariniza saygi duymuyor sorunlar büyümeden evine göndermeniz iyi olmuş.
Bunları yapacağını bilseydim hiç tamam der miydim? Ya nişan bozulursa o zaman adam laf eder diye ben korkuyorum,kızkardeşimin umrunda değil.Aslında ben en çok elin adamına değil de kizkardeşime kizginim.Ben onu düşünürken o beni zerre düşünmedi.oysa benim en kıymetli de ama artik zaruri olmadığı sürece görüşmem

Kardeşim bile olsa bu durumda sorumluluk alamam kalmasinada musade etmezdim zaten seni böyle bi durumda birakmasi hoş değil ama iyi yapmissiniz ilerde belki anlar neden böyle yaptığınızı boş verin bence en iyisi

Kardeşim bile olsa bu durumda sorumluluk alamam kalmasinada musade etmezdim zaten seni böyle bi durumda birakmasi hoş değil ama iyi yapmissiniz ilerde belki anlar neden böyle yaptığınızı boş verin bence en iyisi
Evet boş vermem gerekiyor ama neden içim korku ve pişmanlık var gerçi aralarında bi şey olmadı ama neden bu duruma ne gerek vardı?

Ben olsam kiz kardesimide kolundan tuttugum gibi gonderirim babamlarin yanina bu ne terbiyesizlik hicmi saygisi yok

yazmis olabilirsiniz belki tum sayfalari okumadim bu cocugun evi yokmu da sizde kaldi gunduz gorussunler geceleri bir arada olmalarinin manasi nedir annenizde cok hatali ve esiniz evde yok bu durumdan haberide yoksa esinizlede araniz bozulur

yazmis olabilirsiniz belki tum sayfalari okumadim bu cocugun evi yokmu da sizde kaldi gunduz gorussunler geceleri bir arada olmalarinin manasi nedir annenizde cok hatali ve esiniz evde yok bu durumdan haberide yoksa esinizlede araniz bozulur
Var evi iki saat mesafe aramiz.Kaç gündür ben misafirim onlar ev sahibi sanki.

Büyük konuşmak istemem ama benim evimde kalamazdı sanırım
Benim hoşgöreceğim bir şey değil kendi evlerimde ya da otelde takılsınlar

Orasi senin evin ve senin kurallarin gecerli. Kendi evlerini tutsun ne halt yerlerse yesinler. Koy ikisini de kapinin onune

Ahlak bekciligi ne alaka yahu!
Çok isterlerse giderler otele napacaklarsa yaparlar!
Ama iki cocuklu kocasi evde olmayan bir kadinin evinde sözlüsü gelip günlerce kalamaz. Kalmamali!
Ben nişanliyken kuzenimin eşi de eşime teklif etmisti baska sehirden gelip evimizi kuracagimiz yerde bulusmus esya bakmistik ( ben de kuzenimde kaliyordum) gel bizde kal demisti hatta cok ısrar etti adam, ama kocam istemedi gitti otelde kaldi. Bende kuzenimde kaldim.

en en başından neden izin verdin?
kızkardeşimi de sözlüsünü de kapının önüne koyarım.
bu ne hadsizlik bu ne terbiyesizlik.
böyle saçma birşey olamaz.
saygı edep bişey kalmamış kardeşinde.

Kızkardeşimin sözlüsü evimde yatıya kalamaz, hatta kardeşimle aynı yatakta asla yapamaz.
Asla ve asla müsade etmem.
l

Annem bir iki gece kalsın dedi, yazmışsınız.
Öncelikle evimde kalacak insana annemle değil eşimle karar veririm. Anneme sormam bile. Bu ilk hatanız.
Kendim için yazıyorum, eşim evde değilken kabul etmemin imkanı bile olamaz. Eşim evdeyken 1 gece misafirimiz olabilir o da şu şekilde olur, atıyorum cumartesiden geceye kadar oturulmuştur hadi kahvaltıya kal denilir ancak o şekilde.
Tabikide yatakta beraber yatıp yatmamak bir tercihtir. Ama abla uyardığında, bak evimde böyle bir şey olmasın dediğinde tamam deyip sonraki gece beraber yatmak ablayı adam yerine koymamaktır. Elalemin evinde cinsel özgürlük olmaz kimse kusura bakmasın. Ve bende bunu kabul edemem ve evimden kovardım..
Bir de sözlü bey size küsüyormuş, isterse selamımı dahi almasın bir ömür, önemsemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…