- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Evet,ben olmaz deyince annem aradı kalsın küsüyor dedi.Ben de madem öyle tamam dedim ama baktım adam her gün biz de kızkardeşim gece yatağında yok neyse baktım olmuyor anlattım bu defa saygisizlaşinca.annemle durumu anlattim o da gönder dedi.Ama içim çok kötü neden tamam dedim.Anliyorum anneniz sözlüsüyle sizde kalsin mi dedi?Kardeşinizin kalmasini istemistir belki sadece siz yanlis anlamis olmayasiniz.Olan olmus bundan sonraki tutumunuz önemli.Kardeşiniz siz ne deseniz saygiyla karsilamali.Kendisini agırlamaniza şükretsin böyle iyi kalpli bir ablasi oldugu için.
Evet arada en kötü sen oluyorsun.Sizin cekirdek bi aileniz var unutmayin. sizin evinizde sizin kurallariniz gecerli, annenizin degil!
Yarin öbürgün laf ciksa esiniz duysa, onunla ortak karar almadiginiz icin suclanicaksiniz. diger tarafdan; kardesim sözlüsüyle bizde kalicak deseniz bi sinir aninda esiniz bunu yüzünüze carpabilir.
En temizi bu islere hiccc bulasmamak.
Bunları yapacağını bilseydim hiç tamam der miydim? Ya nişan bozulursa o zaman adam laf eder diye ben korkuyorum,kızkardeşimin umrunda değil.Aslında ben en çok elin adamına değil de kizkardeşime kizginim.Ben onu düşünürken o beni zerre düşünmedi.oysa benim en kıymetli de ama artik zaruri olmadığı sürece görüşmemMadem kurallariniza saygi duymuyor sorunlar büyümeden evine göndermeniz iyi olmuş.
Evet boş vermem gerekiyor ama neden içim korku ve pişmanlık var gerçi aralarında bi şey olmadı ama neden bu duruma ne gerek vardı?Kardeşim bile olsa bu durumda sorumluluk alamam kalmasinada musade etmezdim zaten seni böyle bi durumda birakmasi hoş değil ama iyi yapmissiniz ilerde belki anlar neden böyle yaptığınızı boş verin bence en iyisi
Öyle yaptım baktım olacak gibi değil.Ben olsam kiz kardesimide kolundan tuttugum gibi gonderirim babamlarin yanina bu ne terbiyesizlik hicmi saygisi yok
Var evi iki saat mesafe aramiz.Kaç gündür ben misafirim onlar ev sahibi sanki.yazmis olabilirsiniz belki tum sayfalari okumadim bu cocugun evi yokmu da sizde kaldi gunduz gorussunler geceleri bir arada olmalarinin manasi nedir annenizde cok hatali ve esiniz evde yok bu durumdan haberide yoksa esinizlede araniz bozulur
Büyük konuşmak istemem ama benim evimde kalamazdı sanırımKızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
en en başından neden izin verdin?Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?