Off sizin gibi sivri zekalarda ayrı sorun zaten.Dovmek sizin aile de populer bi sey herhalde !
Herkes isini doverek hallediyor ...
Off sizin gibi sivri zekalarda ayrı sorun zaten.
Gitsinler kendi evlerini tutsun milletide rahatsiz etmesinler..tovbe ya yerlesmisler size..Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
Onu lafın gelişi söyledim ama sizin belaltı yapmanız çok çirkin.Size iftira atmadim ..
Sabah aksam kafasi yumruklanip ,cocuklarini o siddet ortaMinda buyuten bir kadinin
Kizkardesini de dovmek istemesi
Baska turlu iletisim bilmemesinden kaynaklanir ...
Cocuklarinda ileride siddete meyilli olacak
Haberin yok !
Onu lafın gelişi söyledim ama sizin belaltı yapmanız çok çirkin.
Bunu burada bu şekilde söylemini sizi haklı çıkarmaz.Ben herşeyin farkındayım zaten.Kendin icin bi seyler yap istiyorum
Her konun caresizlik icerisinde
Kendi hayatini bi manyagin elinde harciyorsun .
Kaniksamissin siddeti ..
Sen sana laf soktugumu dusunebilirsin
Ama silkelen istiyorum ..
Ayyy canim sabret
Cocuklarin icin dayan diyemiyorum
Aksine cocuklarin icin o evden kurtulman lazim..
Sadece kendine odaklanman lazim
Herkes hayatina devam ediyor
Ama senin siddet konularin bitmek bilmiyor farkinda degil misin ?
OkBunu burada bu şekilde söylemini sizi haklı çıkarmaz.Ben herşeyin farkındayım zaten.
Evli dahi olsalar eşim evde yokken asla yatıya kalamaz, müsade etmem kesinlikle.Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
Ben de öyle yaptımAsla izin vermem kızkardeșim i de doğru eve yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?