Kızlaaaaar

Off sizin gibi sivri zekalarda ayrı sorun zaten.

Size iftira atmadim ..
Sabah aksam kafasi yumruklanip ,cocuklarini o siddet ortaMinda buyuten bir kadinin
Kizkardesini de dovmek istemesi
Baska turlu iletisim bilmemesinden kaynaklanir ...
Cocuklarinda ileride siddete meyilli olacak
Haberin yok !

Yuh derim ne diycem edep yanı ablamın evımde sozlumle aynı yatakta yatsam kıyamet kopardı galıba :)) bence ıster darılsın ıster alınsın net bı tavırla yaptıgının hos olmadıgını söyle sızle yasıyorsa sızın evınızın bı kuralı oldugunu ve sizinde eşiniz cocugunuza bi sorumlulugunuz oldugunu soyleyın işine gelirse artık onunda....

Burası bir aile evi edepsizligini dışarda yap derim.

Gitsinler kendi evlerini tutsun milletide rahatsiz etmesinler..tovbe ya yerlesmisler size..

eşiniz bu durumu oğrendiğinde ona nasıl buyuk bır koz vermış olacaksınız ... bır kavga anında bunu yuzunuze çarpar...

Hayır bi de çocuklar var, sözlüsünü daha ne kadar tanıyoki, sözlü olgun biri olsa bencil olmasa ablana rahatsızlık vermiyelim ya diye ince düşünürdü...Kardeşin bu adamla evlenmeyi düşünüyosa bu adam sadece kendi rahatını düşünen biri baştan kardeşin bunu bilsin dicem ama kardeşin de aynı kafada gibi sanki...

Size iftira atmadim ..
Sabah aksam kafasi yumruklanip ,cocuklarini o siddet ortaMinda buyuten bir kadinin
Kizkardesini de dovmek istemesi
Baska turlu iletisim bilmemesinden kaynaklanir ...
Cocuklarinda ileride siddete meyilli olacak
Haberin yok !
Onu lafın gelişi söyledim ama sizin belaltı yapmanız çok çirkin.

Onu lafın gelişi söyledim ama sizin belaltı yapmanız çok çirkin.

Kendin icin bi seyler yap istiyorum
Her konun caresizlik icerisinde
Kendi hayatini bi manyagin elinde harciyorsun .
Kaniksamissin siddeti ..
Sen sana laf soktugumu dusunebilirsin
Ama silkelen istiyorum ..
Ayyy canim sabret
Cocuklarin icin dayan diyemiyorum
Aksine cocuklarin icin o evden kurtulman lazim..
Sadece kendine odaklanman lazim
Herkes hayatina devam ediyor
Ama senin siddet konularin bitmek bilmiyor farkinda degil misin ?

Bunu burada bu şekilde söylemini sizi haklı çıkarmaz.Ben herşeyin farkındayım zaten.

şimdi aynı yatak vs olabilir ondan bize ne de gelip neden sizde bunu yapıyorlar

hani bir kere olur yine anlarım ama bu kadar sık olmaz

gidip ev tutsunlar

Eşim rahatsız olur,ben istemezdim,ben de kalmalarını engellerdim.Kız kardeşin alınırsa alınsın,böyle misafirlik olmaz ki,hoş değil.

Evli dahi olsalar eşim evde yokken asla yatıya kalamaz, müsade etmem kesinlikle.
Kızkardeşim bunun için küsecekse de küssün.

Baştan izin vermicektiniz bence ama haklısınız ben olsam bende istemem senin evin senin özelin kardeşin onu kabul ettiği için sana minnet duyması gerekirken sözlusunu neden çağırıp rahatsızlık veriyo ki çok dusuncesizmis

Asla izin vermem kızkardeșim i de doğru eve yollarım

Ben onun ablasıysam, benim evimde nişanlısıyla aynı yatakta kalamaz. Bu konu dillendirilemez bile.
İstiyorsa gelsin otursun, görsün sözlüsünü ama öyle günlerce evimde kalamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…