Kızlaaaarrrr çok mutluyum

oooooh gözünüz aydın şimdi o eve yerleşmek temizlemek düzenlemek ne tatlı yorgunluktur di'mi :))
hayırlı olsun :56:

hayirli olsun canim darisi basima :) ben 5 senedir bekliyorum 2 senem falan kaldi :'(

Canım salo inşa darısı başına olsun.biz beraber oturmaya başlayınca eşim artık bu işin dönüşü yok demişti ayrı evi unut demişti ama oda ancak2sene dayanabildi:) inşa seninde herşey gönlüne göre olur.

neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. ben de 2 buçuk seneden sonra ayrıldım. inan kaynanamlarda temizlik yaparken bile o kadar yoruluyordum ki ama kendi evimde hiç yorulmuyorum. istaediğim saatte yatıp uyuyorum kimse karışmıyor. canım gezmek mi istiyor. kapıyı çekip çıkıyorum. nasıl dayandım o esarete hala aklım almıyor. psikolojim bozulmuştu. eşimle bile aram bozulmuştu şimdi ise yeni evli gibiyiz. Rabbim herkesi kurtarsın evin içinden. inşallah çok mutlu olursun.

hayırlı olsun cok sevındım darısı kaderımın oyunu kardesımızın basına ınsallah
allah razı olsun bitanem aminnnnnn
inş canım saol evi tutunca aklıma ilk o geldi inş bir an önce hayırlısıyla oda kendi evine geçer...
aminnnnnnnn canım amin inşallahhh
Kızlar bi kaç konum olmuştu daha önce, kayınvalidemle beraber oturuyorum 2 senedir.Çok sıkıntılar yaşadık çoğu benden kaynaklı.Haziranda evimize geçecektik.Ama eşim bi ev bulmuş gittik baktık ve tuttuk hayal gibi hala inanamıyoum:)
Ve şimdi toplanmaya başladım biraz sıkıntı çekeceğiz ama kendi evimde kendi düzenimde olacağım.
Bu mutluluğumu sizle paylaşmak istedim.İnş aynı durumda olup ayrılmak isteyen herkese nasip etsin rabbim...

aaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiii
:52:
ben nasıl olurda bu konuyu gözden kaçırırm
mucize bu yaa ayyyy bende istiyorum
gözün aydın canım çok sevindim senin adına 2 senelik hapis hayatın bitti..rabbim banada nasip etsin yaaaa..
gerçi senin belliydi hiç olmassa haziranda çıkacaktın..daha erkene almış oldun..allahım benim haziranda bile değil ne acı

canım kaynanan sen toplandıça bişey diyomu huzursuz edici..kayınpeder varmıydı sende...
bikaç gün sora evindesin vay beee...ben de istiyorum yaaaaaa:43::43:

Yok canım demiyo, yani diyemiyo eşimden çekinirler birde gider ayak kötü olmayalım diye düşünüyoruz. Ama kv de sürat asıyor biz evi tuttuk tutalı konuşmuyor benimle sadece zorunlu oldukça konuşuyor.bende öyle yapıyorum zorunlu olmadıkça konuşmuyorum.
Eşimin ailesi tavırlı bana arayan soran yok. Evimi temizlemeye bile kendi ailem geldi çok şükür ki onlar var annem çocuklarıma baktı.biz temizledik.taşınma işimde pazara kaldı görümcemde ev almıştı o dün taşındı pazara kadar toparlancam bende inşa.
Halılarımı yıkamaya verdim ev şuanda ayakta heryer kutu poşet dolu:)
Kv bir haftadır doğru düzgün uğramıyor eve görümcemdeler hep.anneme ağlamış onların eşyası çıkarken ben dayanamam diye onuda anlıyorum üzülüyor ama onlar da bizde böyle daha mutlu olumaz inşa.
Canım sanada dua ediyorum inşa hayırlıya evine geçersiniz an önce.

Yok canım demiyo, yani diyemiyo eşimden çekinirler birde gider ayak kötü olmayalım diye düşünüyoruz. Ama kv de sürat asıyor biz evi tuttuk tutalı konuşmuyor benimle sadece zorunlu oldukça konuşuyor.bende öyle yapıyorum zorunlu olmadıkça konuşmuyorum.
Eşimin ailesi tavırlı bana arayan soran yok. Evimi temizlemeye bile kendi ailem geldi çok şükür ki onlar var annem çocuklarıma baktı.biz temizledik.taşınma işimde pazara kaldı görümcemde ev almıştı o dün taşındı pazara kadar toparlancam bende inşa.
Halılarımı yıkamaya verdim ev şuanda ayakta heryer kutu poşet dolu:)
Kv bir haftadır doğru düzgün uğramıyor eve görümcemdeler hep.anneme ağlamış onların eşyası çıkarken ben dayanamam diye onuda anlıyorum üzülüyor ama onlar da bizde böyle daha mutlu olumaz inşa.
Canım sanada dua ediyorum inşa hayırlıya evine geçersiniz an önce.
aslında üzülürler hak veriyorum ama bu herkezin huzuru için..
inşallah cnm...neden tavır yaparlarsa anlamıyorum bu insanları yaa.kendi kızları alsa mutlu olurlar

Kızaaaaaarrrrr şu anda size kendi evimden yazıyorum:)
Dün taşındım iki gündür yerleşmeye çalışıyorum evim çok güzel oldu.
Ani bir kararla eşim Perşembe taşınalım dedi bir anda neye uğradığımızı şaşırdık.
Hala inanamıyorum rüya gibi:)
Çok yorgunun ama hiç koymuyor inanın sabaha kadar yerleşesim var:)
Darısı kaderiminoyununa inş. Dua ediyorum bu durumda olan herkes için....

Kızaaaaaarrrrr şu anda size kendi evimden yazıyorum:)
Dün taşındım iki gündür yerleşmeye çalışıyorum evim çok güzel oldu.
Ani bir kararla eşim Perşembe taşınalım dedi bir anda neye uğradığımızı şaşırdık.
Hala inanamıyorum rüya gibi:)
Çok yorgunun ama hiç koymuyor inanın sabaha kadar yerleşesim var:)
Darısı kaderiminoyununa inş. Dua ediyorum bu durumda olan herkes için....

Hadi maşallah ALLAH yuvanızda ağız tadıyla yaşamak nasip etsin ...
Bende geçen yıl geçtim kendi evime harika ötesi bir huzur ve rahatlık ...
ALLAH bu durumda olan herkese nasip etsin kendi evini inşallah .... :13:

inşallah bu mutluluğu bende tadarım ama eşimin hiç niyeti yok ben de kv dede babaanne var daha da zor eşim çıkmıyor kiraya kaldım bu evde kafayı yicem yakında :52:

Cok sevindim canim rabbim evinde hayirli mutlu mutlu oturmayi nasip etsin darisi isteyenlerin basina insaallah

Back
X