Kizlaaar bakarmisiniz

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
98
34
Kizlar fotonun canini okudum ama sizde benim gibi cizgiyi sizde görüyormusunuzzzz

Eklentiler

• index_1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 135
Ben benim telefonda goruyom ama baska sayfada arkadaşlar goremedi cizgiyi canim ya

Eklentiler

• index.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 131
Canim negatiften anlamiyrm digerindede goruntu net degil...sen silikte olsa cizgi goruyorsan okeydir

Resim hiç net değil
Bu haliyle yok gibi görünüyor içini açıp baksana

Duzensizim canim, kestiremiyorum valla. Ama goguslerim cok hassas kasiklarim da ince sizi var

Kızlar sevgilimle adetjmden 7 gün sonra ilişkiye girdik prezervatif vardı ama bi kaç defa takmadan önce içime girdi hiçbir şekilde boşalma olmadı. Ilişkiden yaklaşık 50 saat sonra ella hapını kullandım 6 Eylül yani bugün adet olmam gerekiyordu adet belirtileri sivilce Vs. Gibi şeyler var ama adet olmadım adetim bir gün geçti sizce hamile olabilir miyim test yapsam kesin sonuç alır mıyım yardım edin lütfen

Ayy hic test yapmasam da zirvede mi biraksam acaba yaaaa :)) ay nasi nutlu oluyorum su yazilariniza :))

Duzensizim canim, kestiremiyorum valla. Ama goguslerim cok hassas kasiklarim da ince sizi var
35 gunu gecmez sanirim dongun? Ona gore hesapla... Takvimi tutmuyormusun? Akilli tellerdede program kullanabilirsin ben takvimim i kullaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…