- Konu Sahibi veronika_nika
-
Daha işe başlamamış bile hangi öğrenci, hangi vefa Bana sataşmaya bahane arıyorsunuz heraldeÇirkin mi? Bir öğretmen sadece kendini düşünemez, öğrencilerine emek verir çocukları gibi yetiştirir. Üslubunuza dikkat edin bu ilk vukuatınız değil. Çirkin bir hareketmiş... Vefa nedir haberiniz yok herkes anladı zaten bu forumda.
Eşinizin karşısına çıkan iş teklifi şartlarınızi iyilestirecekse gitmek en dogal hakkınız.Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Durumu izah edersiniz. .
Her yer atanamayan ogretmen dolu hemen telafi ederler okulun hic umursayacagi bi sey degil. belki de cezayi bile istemezler durumu guzelce izah edince
Yapılacak bisey yok canim esinin pesinden gitmelisin. Insanlara da durumu izah edersin sonuçta istemli olan bisi degil bu
her konunuz o şehirle ilgiliydi boşanmayı bile düşünmüştün şehir yüzünden şimdi bence değiştir şehrini merak etme yerine daha iyi birini bulabilirler sanırım o kadar boşta öğretmen var atanamayan
Mutsuz olduğun bir şehirde yaşamak zorunda olmayacaksın, bu iyi tarafı.
Ama hangi şehire gideceksiniz ve hemen iş bulabilecek misin? bunlar netleşmeden senin için yeni sorunlar olacak. Hayırlısı olsun...
İşinden feragat eden hep kadın kısmı oluyor nedense.. Sağlık olsun. Siz mutlu olun yeter, okula durumu izah etmekten başka çare yok. Sözleşme ihlali için 5 bin çok ucuz kalmış, eşiniz ödesin ve nere çıkarsa gidip orada özel okullara başvurun. Hakkınızda hayırlısı olsun başka çareniz yok gibi görünüyor.
durumunuz 5 bin odemeyi kaldırabilecek mi
Ozel okulda duygusalliga yer yok. Hemen birini bulurlar.
Eşiyle bi süre ayrı yaşayıp karşılaşılan sorunları okumuyor musun? Eşin haklı evliliğine zarar verir bu
e sen o sehirden kurtulma careleri aramiyor muydun? yari yolda kalmak olmaz, bulurlar birini Allah'in izniyle.. daha var okullarin acilmasina.. seninki zaruri bi durum ayrica..
Bu tür ailesel durumlar her zaman olabilir. Sen de keyfi olarak anlaşma fes etmiyorsun ki. Zaten iyi niyet çerçevesinde 5000TL yi de almamaları lazım senden.
eşinin işi biran önce kesinleşse iyi olur. Bir de kesinleşmeden ayrılırsan bu sefer sen işsiz kalırsın.
Boşuna takıyorsun takıcaklarını hiç sanmıyorum
sen eşinin peşinden gitmek yerine okulu mu düşünüyosun.heryer sınıf öğretmeni dolu anında başkasını bulurlar
kız gözün aydın inşallah sevdiğin bir yere gidersin kurtuluyorsun o sevmediğin yerden.
okuluna gelince durumu açıkla ve ayrıl kasıtlı bir şey yok bunda için rahat olsun dert etme. bedeli ne kadarsa ödeyin orada yaşadığın sıkıntıların bitmiş olur böylece.
Başlayıp bıraksanız neyse de daha başlamadı nız kimse kalmaz yarı yolda.
Akşamına bulurlar birini.
o sehri sevmeyisini anlattigin konuda uzulmustum sana, inan simdi sevindim.. Allah hayirli, guzel, mutlu olacagin bi sehir nasip etsin..
açıkça konuşursunuz sebebini anlatırsınız
eğer ki arkadaşınız varsa öğretmen onu devreye sokarsınız
hem eşinizi yalnız bırakmazsınız hem içiniz rahatlar
Eşinizin karşısına çıkan iş teklifi şartlarınızi iyilestirecekse gitmek en dogal hakkınız.
Yarı yolda birakmak diye düşünmeyin, sigortanizi başlattıklarını bile düşünmüyorum.
Ayrıca sözleşme icin belli bir süre fesh etme hakkınız var.
hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun inşallah :)))
kesinlikle esinden ayri kalma nika.. okulun umrunda olmazsin hasret cektiginde, 1 yilini ayri gecirdiginde..Kizlar öncelikle hayirli olsun o sehirden kurtuluyorsun diyenlere cooook tesekkurler evet kurtuldugum icin mutluyum. Rabbim pisman etmesin burayi aratmasin insallah.
Hemen yenisini bulurlar diyenlere de insallah diyorum çünkü kimseyi zor durumda birakmak istemem. Benim ise alinma surecimde soyle birsey oldu. Memnun olmadiklari fakat yerine daha iyisini bulamadiklari icin cikatmak istemedikleri bir ogretmen varmis, benim cv mi gorunce de o ogretmeni cikarip yerine beni almaya karar vermisler. Ben daha once ankara da cok ünlu 2 kolej de calistim, cv guzel cok sukur kizlar. Iste bu yuzden dusunceliyim
En mantiklisi durumu izah etmek sanirim. Gerekirse esimden bir yil ayri geciririm yapacak birsey yok. Derlerseki cik biz yerine birini buluruz o zaman super
Kizlar öncelikle hayirli olsun o sehirden kurtuluyorsun diyenlere cooook tesekkurler evet kurtuldugum icin mutluyum. Rabbim pisman etmesin burayi aratmasin insallah.
Hemen yenisini bulurlar diyenlere de insallah diyorum çünkü kimseyi zor durumda birakmak istemem. Benim ise alinma surecimde soyle birsey oldu. Memnun olmadiklari fakat yerine daha iyisini bulamadiklari icin cikatmak istemedikleri bir ogretmen varmis, benim cv mi gorunce de o ogretmeni cikarip yerine beni almaya karar vermisler. Ben daha once ankara da cok ünlu 2 kolej de calistim, cv guzel cok sukur kizlar. Iste bu yuzden dusunceliyim
En mantiklisi durumu izah etmek sanirim. Gerekirse esimden bir yil ayri geciririm yapacak birsey yok. Derlerseki cik biz yerine birini buluruz o zaman super
Allah Allah sirf kurum uzulecek diye kocandan ayri mi yasacaksin kurum bu ayol derse bile baslamamis ogretmenin telafisini yapamayacak olsa kepenk indirir :d ozel sektor duygusallik carkiyla donmez sen kendi cikarin dogrultusunda devam etKizlar öncelikle hayirli olsun o sehirden kurtuluyorsun diyenlere cooook tesekkurler evet kurtuldugum icin mutluyum. Rabbim pisman etmesin burayi aratmasin insallah.
Ayy çok teşekkür ederim gercekten cok mutlu oldum yorumuna. Insallah buyuk guzel bir sehir olur.Senin icin super bir teklif hic dusunme
Sozlesmeyi fesh et 5bin ode ve yeni bir ogretmen bulma konusunda okula destek ol. Hic vicdan yapma onune bak.
Daha buyuk bir sehir daha guzel bir ortam. Simdiden ben heyecanlandim senin adina. Hayatina renk gelir. Cok merak ettim neresi olacak. Seni tanimiyorum ama bana cok samimi geliyorsun. O nedenle konularini gorunce yorum yapasim geliyor.
Bence de. Yani kadın kısmının işi değersiz görülüyor böyleleri tarafından. Bu sitede bir öğretmen daha var meslektaşınız D denizbhrm o burada olsaydı konuşurdunuz. Hiç canınızı sıkmayın, oldu da hemen gitmek zorunda kaldınız, dert etmeyin. Her yer öğrenmeyi bekleyen miniklerle dolu :)Bosver arkadasim onun herkese bir gicigi var her yerde boyle yorumlar yapiyor. Cevap bile vermiyorum.
Sagol canim valla sevincim kursagimda kaldi. Insallah bu aksam yada en gec yarin sabahAy canım bu harika bir haber! Tazminat neyse verin çık nolcak! O şehirden ayrılmana başka imkan olmayacak yoksa. Ben bu konuyu dert değil müjde olarak algıladım inan
Şehir ne zaman belli olacak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?